שלום !! שאלה לגברים:

MADMUAZEL

New member
אני לא מחפשת להכיר עכשיו, דרך הפורום

שאלתי באופן תאורטי....אני עוד לא מוכנה ממש, רק מתחילה לעכל אז נא לא לפנות אלי עם הצעות דייט...תודה

תגידי...

למה הוא צריך לדעת בכלל את ההיסטוריה שלך?! זה לא ממש עניינו... אם נראה לך שזה מפריע תשמרי את הפרטים האלו לעצמך לפחות בתחילת הקשר עד שאת תרגישי מספיק בטוחה לשחרר את כל האינפורמציה

תמיד הם שואלים.

וגם אני אף פעם לא מסתירה את העובדה שלא היה לי קשר רציני יציב, טוב ואוהב כמו שצריך אף פעם.

MADMUAZEL

New member
גם אם לא הייתי רוצה לגלות, הדייט עלול לנחש...

נראה לי קשה מאוד להסתיר...אם הוא ישאל אותי משהו אני עלולה לענות משהו שיסגיר את זה בטעות... אני חושבת שכמו כל דבר בחיים - זה שלא התנסתי כמה שנים יכול להיות יתרון או חסרון - תלוי מי מסתכל, ואני מקווה שאמצא את הגבר שאם זה לא יתרון בשבילו, לפחות שלא ישנה לו...

תמיד אפשר לשקר.

חברה שלי (שגם היא כמוני,רווקה מלידה) תמיד אומרת שכדאי לי להגיד שהיה לי חבר שנה שלמה. זו העצה הכי דבילית ששמעתי. אני לא חושבת שזה גרוע בכלל. קורה שלא מוצאים בחור/ה מרתק/ת ששווה השקעה. זה עושה אותי פחות טובה מכל אלה שעברו כמה מערכות יחסים? בולשיט.

MADMUAZEL

זה לא גרוע בכלל וזה לא אמור בכלל להפריע. אבל השאלה היא, למה לא היה לך שום קשר עם גברים בחמש השנים האחרונות? למה ברחת מזה?

MADMUAZEL

New member
כי...../images/Emo10.gif

החבר האחרון שהיה לי (שהייתי איתו שנה וחצי) נורא ניסה להשתלט עליי וניסה להרוס לי את הלימודים וכמעט הכריח אותי להתחתן איתו, ואחרי שהצלחתי לברוח ממנו - התחלתי לברוח כבר מכולם... הבנתי שאני רוצה להיות בשליטה ולהשקיע בעצמי ובלימודים ולהיות עצמאית...אבל נהייתי עצמאית כלכך, שכל פעם שמישהו התחיל איתי חשבתי לעצמי: "אוי לא, עוד אחד שעלול לנסות השתלט עליי..."

מותר לך לבחור בדרך הזאת.

אבל, חבל. זה היה מזמן והגיע הזמן להתגבר על זה. פתחי דף חדש וצאי להכיר בחורים. יש המון רווקים מקסימים וטובים משוטטים שם בחוץ.

b0redavid

New member
אני הייתי נותן לעניין צ'אנס, מה יש להפסיד?

אני לא פוסל אנשים לפני אממ.. שאני קבעתי שהם פסולים!

כתבתי לך משהו...

משום מה מחקו אותו! לפי דעתי תעבדי על הביטחון עצמי שלך, תנסי להבין למה לעזאזל את מתרגשת מהערה של מישהי מהנט שלא מכירה אותך בכלל.

כמו שנאמר כבר...

השאלה העיקרית היא למה למה היה לך קשר עם גברים במשך 5 שנים. לפי מה שהסברת, הבעיה היא בך. נפגעת ובגלל זה התרחקת. את צריכה קודם לחשוב מה בדיוק הביא אותך למצב הזה של הבריחה ולפתור את זה עם עצמך (או אפילו בעזרת ייעוץ מקצועי). עצם העובדה שהגעת לכאן ושאלת את השאלה ששאלת, מעידה על כך שאת לא שלמה עם עצמך ועל כן, כשבחור ישאל, את תתחמקי. בסיטואציה שכזאת, את אמורה לעמוד מול הבחור ולהגיד לו בפה מלא שלא היית בקשר למשך תקופה ארוכה ושזה מה יש. ככה הוא צריך לקבל אותך. עד שלא תהיי שלמה עם עצמך, ועד שלא תפתרי את הבעיה הזאת, אני מאמין שלא תוכלי לנהל מערכת יחסים רצינית עם אף בחור.

MADMUAZEL

New member
אמיתי - אני דווקא כן מרגישה שלמה עם עצמי

כי להתרחק דווקא כן עשה לי טוב..-התחלתי ללמוד, נהייתי דיי עצמאית... מה, היה עדיף שהייתי מתחתנת עם החבר, נכנסת להריון , מוותרת על הלימודים והקריירה והופכת להיות "האישה הקטנה" שלו כמו שהוא רצה? אז לא הייתי שלמה עם עצמי כל החיים... ואם לא הסתרתי את העובדה שלא הייתי בקשר כמה שנים פה בפורום - לא נראה לי שאם הייתי יוצאת עם מישהו הייתי מסתירה את זה , להפך, הייתי אומרת לו מראש - שידע לאן הוא נכנס אבל שלא ישפוט אותי רק לפי זה... מאוד עודד אותי שכתבתי את זה פה בפורום בפה מלא, כמו שאתה אומר, ויש גברים שכתבו שלא מפריע להם
הבעייה היא שכאילו מצד אחד אני מאוד רוצה להכיר מישהו, ומצד שני אני רוצה להמשיך להיות לבד אני עכשיו באייזה שלב ביניים ונראה לי שייקח זמן עד שאני ממש אהיה מוכנה שוב לקשר , וגם אני אצטרך בתוך קשר את הספייס שלי ומישהו שלא "יתעלק" עלי וירצה להיות איתי 24 שעות ביממה...נשארו כאלה ?

אוקי...

אז אם את מרגישה שזה הכי בסדר בעולם שלא היית בקשר ב-5 השנים האחרונות ושעשית החלטה נכונה (וזה לגיטימי לגמרי לקדם את הקריירה והלימודים על פני מערכת יחסים
), אז באמת שאין בעיה. את אומרת שאת רוצה מערכת יחסים מצד אחד ומצד שני רוצה להיות לבד. ייתכן והרצון להיות לבד, הוא מכורח ההרגל. היית לבד כל כך הרבה זמן, שפתאום להיכנס למשהו חדש נשמע לך מוזר ומפחיד. את צריכה להתקדם לאט, אבל להתקדם. בייחוד כשמקונן בך רצון להתקדם לכיוון הזה. השאלה כרגע שאת צריכה לברר עם עצמך, מה יקרה אם תהיי בתוך מערכת יחסים ופתאום תרצי להשקיע על תואר שני (נניח) או כל מטרה אישית אחרת. זה עלול לגרום לך שוב לברוח ולהתמקד בעצמך?

MADMUAZEL

New member
זה מאוד תלוי בבנאדם שיהיה איתי...

אם הוא יתן לי להגשים את המטרה ששמתי לי , והקשר איתו יעשה לי טוב - ברור שאשאר איתו... אבל אם הוא יגיד לי שזה או המטרה שלי או הוא, או שפשוט ינסה להרוס לי (כמו החבר שהיה לי, שהחביא לי את ספרי הלימוד כדי שלא אלמד) כי הוא מיושן וחושב שבתור אישתו אני אמורה להיות אמא ועקרת-בית וזה הכל - אז אני אאלץ לברוח ממנו...הבעייה שהייתה עם החבר זה שבהתחלה הוא באמת היה 100% - נתן לי ללמוד ולעשות מה שבא לי...והיה מפנק אותי והכל היה בסדר ,ופתאום בשלב מסויים הוא החליט שהוא רוצה שנתחתן עכשיו ושנביא ילד עכשיו , והתחיל להשתלט לי על החיים !
ממש השתנה לגמריי - 360 מעלות ! נהייה אובססיבי וממש היה מפחיד להמצא בקרבתו... אז זה גרם לי לחשוב שאי-אפשר לסמוך על גברים - את מכירה אותו וגרה איתו הרבה זמן ופתאום שינוי כזה ! אז או שהוא שיקר מהתחלה (מהתחלה אמרתי לו שחשוב לי ללמוד, קריירה וכו) או שהוא השתנה פתאום בעקבות לא יודעת מה...אז אם זה קרה לי איתו, זה יכול לקרות עם כל אחד...ובגלל זה ברחתי כל פעם...

MADMUAZEL

New member
אני פשוט לא מבינה,

מה היה דחוף לו כל-כך להתחתן...כשבאנו לאייזו מסיבה אצל הח'ברה שלו, כולם פתאום אומרים לנו "מזל-טוב!" ומחבקים אותי ומרימים כוסית - והתברר לי שהוא אמר לח'ברה שלו שאנחנו מתחתנים ! אז אמרתי לו "אתה לא חושב שאתה צריך להציע לי נישואין ולשאול אותי קודם?" אז מה הוא אומר לי?! - "אם הייתי מציע לך לא היית מסכימה, וככה אני יודע שכן תסכימי..." ואחרי שנפרדתי ממנו - הוא עשה לי את המוות...הוא השאיר חצי מהדברים שלי אצלו ולא הסכים להחזיר לי ואייכשהו הוא עשה מעקב על הטלפון הנייד שלי , ואח"כ היה מתקשר אליי ואומר "לאן הגעתי? אופס, טוב , אם כבר , אז מה נשמע?...דרך אגב , עם מי דיברת אתמול בערב?"... ואני יכולה להמשיך ולספר לכם שנים את כל האובססיות שלו ואז אולי תבינו אייזה בנאדם הוא היה ולמה לא מיהרתי להכנס לקשר אחר...ובקשר למה שאמרת ליאה, אני מרגישה אחרי מה שעברתי איתו כאילו גם אני עברתי "מיני-גרושים" , אז מה אם אני קצת יותר צעירה..ואני כן שיתפתי וסיפרתי אז למה את אומרת שלא בא לי לשתף...

בקיצור, נשמע בן אדם חולה...

טוב עשית שברחת ותדעי שממש ממש ממש ממש לא כל הגברים הם כאלה. יצא שנפלת על פריק. הפעם הבאה בטוח תהיה טובה יותר :)

אהא!

פה הבעיה שלך! להיות אישה קטנה? מה זה השטויות האלה!?!?!?!? למה את חושבת שלהיות במערכת יחסים זה משהו שעוצר את ההתפתחות שלך? אף מערכת יחסים שלי לא עצרה אותי מלהתפתח. ובמשך ה 5 שנים האחרונות יצאתי עם גברים ואני גם יוצאת ואני גם לומדת ומתפתחת. להיפך! לצאת עם גברים יפתח לך את הלמידה על עצמך רק פשוט ילמד אותך אולי להבין מה את אוהבת בגבר, מה את מצפה מקשר , מה זה להיות בשניים ולהתפתח גם כשאת במערכת יחסים. כמו שלעבודה צריך ניסיון וצוברים ניסיון ככה זה גם במערכת יחסים ככל שתצברי יותר ניסיון תדעי לאיזה קשר את שואפת ותדעי שלהיות האישה הקטנה זה לא את. דרך אגב את תהיי אישה קטנה אם תתני לזה לקרות את יכולה לשלוט על הדרך שבה את רוצה שחייך יתנהלו, ולגביי הספייס איפה קבעת שגברים מתעלקים? מאיפה הבאת את השטות הזו? כנראה שבעבר הייתה לך מערכת יחסים שגרמה לך לא להתקדם בחיים והגבר שלך התעלק עלייך אז יש לי חדשות , לא כולם כאלה אבל את לא תדעי את זה עד שלא תצאי עם בחורים ואם תמשיכי בגישה הזו אממ ייקח לך זמן להיפתח אל תתני לעוד 5 שנים לעבור .

למעלה