שלום !! שאלה לגברים:

MADMUAZEL

New member
שלום !! שאלה לגברים:

האם הייתם יוצאים עם מישהי שלא היה לה שום קשר עם גברים במשך 5 שנים?

rotesh8

New member
שאלה חזרה

בת כמה את? אם את בת 20 או 30 יש הבדל בלקחת 5 שנים אחורה אבל בלי שום קשר לא נראה לי שזו הבעיה. כנראה שיש משהו שגרם לך לא להיות בקשר 5 שנים, או שאני טועה וזה סתם מהסיבות הלא נכונות.. קיצר, כן. לא. אולי. תלוי למה.

rotesh8

New member
מסביר

קודם כל התשובה היא כן. לגבי מה ששאלתי, סתם היה לי מעניין לדעת אם זו שאלה של ילדה בת 18-19 או של בחורה מבוגרת יותר - כי לדעתי יש הבדל קטן בין הגילאים. אבל זו רק דעתי. עכשיו קראתי את כל השרשור והבנתי יותר מי את ומה את. אז בהצלחה

b0redavid

New member
מה אתה פסיכולוג?

5 שנים פה, 5 שנים שם? הבנאדם חשוב לא הגיל.

rotesh8

New member
לא

הבנאדם באמת חשוב ולא הגיל. ניסיתי להבין אותה יותר עמ"נ לענות לה תשובה כנה. יום טוב

MADMUAZEL

New member
שום קשר בכלל

לא דייט, לא טלפון, כלום. ברחתי מזה כמו מאש...

אל תקחי קשה מה שאומרים לך

לא משמעותי לי בכלל מתי היה הקשר האחרון של בת-זוג פוטנציאלית. מעניין אותי אם יש ביננו משיכה, התאמה, השלמה, כוונות דומות לגבי זוגיות וכדו'. יכולה להיות מישהי שניהלה כבר הרבה קשרים ארוכים בחייה אבל רמת הרצינות, כנות ונכונות לקשר אמיתי כמו שאני רוצה שהיא תביא עמה לקשר יהיו נוראיות, ויכולה להיות מישהי שמעולם לא הייתה בקשר אבל דווקא תנהל קשר נפלא.

Shaycus

New member
שטויות,

למה זה אמור לשנות לי אם לא יצאת עם גברים 5 שנים? גם אם לא היית אפילו בחצי דייט, זה אולי יעלה בי מחשבות בדייט הראשון או השני, לאחר מכן זה יחלוף כלא היה. תצאי, תבלי, אל תחשבי על זה, במידה והקשר הזה יתקדם, זה רק יראה לך כמה זה חסר חשיבות ובמידה שלא, הפסד שלו.

זה כן אמור לשנות..כי זה מעיד על בעיה כלשהי.

"לא דייט, לא טלפון, כלום. ברחתי מזה כמו מאש..." זה לא סתם כי לא יצא.. יש כאן דברים מעבר לדעתי.. שאולי ימנעו ממנה להכנס כרגע לקשר למרות שהיא רוצה.

הייתי יוצא .ובהגדש על הייתי...

בעתיד , אני צריך לפחות שום קשר עם נשים במשך לפחות שנה . ואני כותב את זה עכשיו. אולי באמת גם איזה 5 שנים , יחסית , אבל זה מוגזם..

אני מוכן לצאת איתך..

באמת לקשר רציני.. כאילו אני חושב על קשר רציני .... אני אמנם יצאתי עם בחורות אבל לא היה רציני בגלל הרבה סיבות ונמאס.. שלחי מסר אם את מעונינת להכיר... איילוש.

Paranoid Eyes

New member
פפפ יאלי בחייאת ...

ההודעה הזו והחתימה שלך עושות לי להקיא! תפסיק!

למעלה