שלום... רציתי לשאול...

c o l e

New member
שלום... רציתי לשאול...

עשיתי סרט... והוספתי לו כתוביות כי הסאונד לא משהו... ואני רוצה לצרוב לי את הסרט אבל אני לא יודע איך צורבים עם הכתוביות... פעם הייתה לי תוכנה שמחברת את הכתוביות לסרט כאילו ככה זה נוצר אבל אני לא זוכר את שמה.... אולי מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך עושים זאת...

Eldad S

New member
בבקשה:

פורום "סרטים וכתוביות" (מס' 606 בתפוז) יוכל לעזור לך. הפורום שלנו עוסק בתרגום ועריכה של טקסטים, לא בהיבטים הטכניים של הצמדת כתוביות לסרטים וכו'.

טרודי

New member
Who do you think you're fooling?

כולנו אמנם זקנים סנילים כאן (Speak for yourself, Trudie!), אבל עוד זוכרים שבועיים אחורה. אבל לך יש בעייה אמיתית, אם אתה לא זוכר שכבר אמרנו לך שכאן לא הפורום הנכון.

c o l e

New member
סליחה....

אולי לא הייתי פה לפני שבועיים
ואלדד תודה אחי

טרודי

New member
אז מישהו משתמש לך בניק...

פתחת את הלינק שנתתי? כי מישהו בשם "c o l e" כתב פה הודעה לפני שבועיים (ולמרבה הפלא, בדיוק בנושא הדבקת כתוביות לסרט). אם זה לא היית אתה, מי זה היה?

c o l e

New member
למישהו יש בעיות קריאה../images/Emo35.gif

תבין שמה שרציתי זה עזרה איך לחלק כתוביות (שתי חלקים) ל- ארבעה חלקים
(מה שהצלחתי בתוכנה Subtitle Studio 2.0 ממומץ
ויש קישור להורדת התוכנה בפורום 606.... )

טרודי

New member
לך, כנראה

אז זה כן היית אתה לפני שבועיים? ואמרנו לך כבר אז שאנחנו לא מבינים בתוכנות, אנחנו מתעסקים במילים, נכון? אז למה אתה חושב שנדע להגיד לך איך להדביק כתוביות לסרט ש"עשית"?

יצהר

New member
ובהרחבה:

חלק מהמשתתפים בפורום הזה עוסקים בתרגום כתוביות. ה"הורדה" וה"צריבה" הן גניבה של עבודה שנעשתה על ידי אנשים כאלה. לכן, אם מישהו יעזור לך, זה לא יהיה בפורום הזה.

למעלה