שלום רב

שלום רב

אני מעוניינת ללמוד את התוכנה הבמאסטר. מקווה שכתבתי נכון יש לי ידע בסיסי ב הטמל ניסיתי להרכיב פאזל בתוכנה כדי לעשות כן כתוב שיש לעבוד עם 2 קבצי צייר פתוחים ולסמן טרנספרנט השאלה היכן? בתוכנה ממנה גוזרים או בתוכנה איליה מעתיקים גיליתי שהטרנספרנט ניתן לביצוע רק בקבצי gif ולא jpg או bmp אך כשששומרים gifזה מאבד מהאיכות של התמונה. מה עושים? כמו כן- הftp לא עובד כשורה אני מנסה להעלות לגיאוסיטיס למשל ftp.geocities.com ולא עובד. זה מתחבר אך מיד מתנתק. מה זה הport שם? האם יש אפשרות לport אחר מ-21? מסגרות-תזכירו לי מה זה? האם זה כשמכינים תמונה וגוזרים אותה? התוכנה נראית לי חמודה ונוחה מאוד עם אפשרויות נפלאות לאנשי חינוך בעיקר המשחקים חבל שההסברים לא ברורים ממש עד הסוף למרות שמישהו טרח לכתבם. מקווה שמישהו יכול להגיב כאן. תודה

שלומי

New member
אני אגיב בקצרה...

מהסוף להתחלה. נסי פורט 22. למה דווקא גיאוסיטיז? לגבי הסבר איך להשתמש - קראי קודם את קובץ העזרה של התוכנה. קשה להתחיל להסביר על רגל אחת איך משתמשים בתוכנה.זה יקח בצורה כזו הרבה מאוד זמן.הלימוד הטוב ביותר הוא של ניסוי וטעייה.

תודה רבה על התגובה המהירה

אני מבינה שאתה ממנהלי הפורום מחסן העזרים שלך נפלא!!! לגבי מה שאמרת- זה בדיוק מה שעשיתי נסוי וטעייה ואני עדיין תועה תוהה וטועה וזו הסיבה שאני שואלת פה אני לא שואלת לגבי כ-ל התוכנה אלא כמה נקודות בה שלא הבנתי קראתי את ההלפ ולא עזר לי. הלכתי לאתר ולא עזר. למה גיאוסיטיז? כי אני מכירה אותה טוב יחסית וגם השתמשתי בפייג בילדר שלהם ידוע לי שיש שרותי איכסון יותר סימפטיים. אבל ה-ftp קצת מלחיץ אותי אני מעדיפה passive ftp כמו בגיאוסיטיז האם אתה גם בנית את ההבמאסטר?

שלומי

New member
אז ככה...

אני מודה לך על המחמאה בעניין האתר. לגבי התוכנה; אני לא בניתי אותה ובזמנו(לפני שנה וחצי בערך)הייתי בקשר עם החברה שבנו אותה וקיבלתי מהם רשות להשתמש בה ברשת לפי שיקוליי. יצא שאני פירסמתי אותה מעל ומעבר. אני אישית לא משתמש או השתמשתי בה בכלל! כדאי שתכירי את הארכנופיליה וכך גם תוכלי להיעזר בחברי הפורום אשר עתה כבר מכירים אותה לפניי ולפנים. ftp הוא "קלי קלות" לכל אחד.אין בכלל מה לקנפג.שם השרת, שם משתמש, סיסמה ואת כבר מעלה קבצים.במחסן ישנה תוכנה טובה וקלה לתפעול.היחא בקטגוריית עזרים שונים - Right FTP שמה. שלומי

שלומי

New member
ישנה תוכנה ישנה וטובה wsFTP

היא גם מבשלת ותולה כביסה
. היא לא הוכנסה למחסן כי היא לא חדשנית מספיק.

../images/Emo3.gif היא גם עושה כלים?

אם כן אז גם אם היא עובדת על פחמים-אני קונה. את מי צריך בכל זאת לשאול לגבי ההבמסטר? מי המאסטר של ההבמאסטר? (כפי שאתה רואה ככל שהלילה יורד אני נעשית שנונה מרגע לרגע...)

שלומי

New member
יש שם איזה בחור בשם שלומי (ייחודי)

שכתב אותה. הבעייה שכנראה הם כבר לא בעניין כבר שנים. בדקתי - Last-Modified: Sun, 25 Feb 2001 16:05:40 GMT אז תשועה ונחמה לא תצמח כנראה מהם.

שלומי

New member
היום העליתי עבורך את SmartFTP

למחסן בקטגוריית עזרים שונים.

מ א ש ה

New member
תכנת FTP

תכנה מצויינת, פשוטה ואולטמטיבית, שאני עובדת איתה היא FTP EXPLORER וניתן להוריד אותה באתר הבית: http://www.ftpx.com/download.html. מאשה.

למעלה