אני מעוניינת להיות אם פונדקאית ויש לי שאלה
האם לאחיות בקופת החולים אני חייבת לומר שאני פונדקאית ?
יש איזשהוא מסמך שמעיד על כך? אני מעוניינת להגיד כשאני נשלחת לבדיקות שאני בטיפולי פוריות מותר לי?
נניח שאת יכולה להסתיר .מה עם הבטן?מה תגידי שזה שלך.ומה לאחר הלידה?תאמרי שחלילה נפטר בעת הלידה או שמסרת לאימוץ
את צריכה להיות חזקה ומודעת לכך שכולם .ידעו ושזה לא מזיז לך.לא ניתן להסתיר זאת.להיפך את צריכה להיות גהה בעצמך ושכולם ידעו
ואם את נמצאת בחברה או סביבה שלא מקבלת מעשיים כאלו ובאמת משנה לך מה הם חושבים-רדי מעיניין הפונדקאות
אבל האחיות בקופח שלי מכירים את הוריי שאיני בקשר איתם והאחיות שם לא מבינים משמעות חיסיון רפואי מניסיון וכל דבר אומרים להם.ואז ישר אני מקבלת טלפון מהם ואיני רוצה בקשר עימם.
ואל תנסה להניא אותי מעניין העזרה לזוג שלא יכול ללדת.אני שלמה בהחלטתי !!
שוב ++++ יש מסמך או משהו שמציין שזה פונדקאות כשאני עושה בדיקות דם אצל אחיות קופחח ??
את לא חייבת להגיד שאת פונדקאית. את בהריון וככה צריך להתייחס אליך.
יש משמעות לעובדה שאת פונדקאית בחישובים בבדיקות, למשל בחלבון עוברי חשוב להגיד את גיל האם המיועדת ולא את הגיל שלך.
מעבר לכך, הרופא שמטפל בך חייב לדעת אבל לא האחיות שבעצם לוקחות דם ועושות מעקב.
את חייבת לציין רק בפני הרופא כי גיל הביציות חשוב והוא לא גילך אלא גיל האמא המיועדת
רופא אסור לו לתת מידע על מטופל.
לי היתה פונדקאית שלא סיפרה דבר וחצי דבר למשפחה שלה למעשה שתי הפונדקאיות שלי לא סיפרו דבר למשפחה והם לא יודעים שהם היו פונדקאיות לא בגלל שהן התביישו בגלל סיבות אישיות - זכותן.