שלום רב

שלום רב

אני מעוניינת להיות אם פונדקאית ויש לי שאלה
האם לאחיות בקופת החולים אני חייבת לומר שאני פונדקאית ?
יש איזשהוא מסמך שמעיד על כך? אני מעוניינת להגיד כשאני נשלחת לבדיקות שאני בטיפולי פוריות מותר לי?

ולמי פונים לתחילת ההליך?

יש 2

New member
לא ניתן להסתיר את הפונדקאות.

נניח שאת יכולה להסתיר .מה עם הבטן?מה תגידי שזה שלך.ומה לאחר הלידה?תאמרי שחלילה נפטר בעת הלידה או שמסרת לאימוץ
את צריכה להיות חזקה ומודעת לכך שכולם .ידעו ושזה לא מזיז לך.לא ניתן להסתיר זאת.להיפך את צריכה להיות גהה בעצמך ושכולם ידעו
ואם את נמצאת בחברה או סביבה שלא מקבלת מעשיים כאלו ובאמת משנה לך מה הם חושבים-רדי מעיניין הפונדקאות

לא מתכוונת להסתיר את הפונדקאות

אבל האחיות בקופח שלי מכירים את הוריי שאיני בקשר איתם והאחיות שם לא מבינים משמעות חיסיון רפואי מניסיון וכל דבר אומרים להם.ואז ישר אני מקבלת טלפון מהם ואיני רוצה בקשר עימם.

ואל תנסה להניא אותי מעניין העזרה לזוג שלא יכול ללדת.אני שלמה בהחלטתי !!

שוב ++++ יש מסמך או משהו שמציין שזה פונדקאות כשאני עושה בדיקות דם אצל אחיות קופחח ??

ריקושטה

New member
והריון זה כן בסדר?

האחיות אם תספרנה הן גם תספרנה שאת בהריון אפילו בשביל עצמך.
עם זה אין לך בעיה שההורים יתערבו?

למה סוטים מהשאלה ?????????????

נשאלה שאלה תענו ספציפית. לא חושבת שזה עניינכם מה קורה בחיי הפרטיים.למי שייש תשובה שיענה ספציפית ולא יסטה מהשאלה.תודה :))

ריקושטה

New member
כדי שתביני

שבכל מקרה זה יגיע להורים.
תחשבי מעכשיו איך את מתמודדת עם זה, זה הכל!

בכל מקרה את לא חייבת אפילו לומר לאחיות שלום

את באה עם טופס בדיקה ונבדקת, את לא חייבת להם דין וחשבון...

בהצלחה!

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום

את לא חייבת להגיד שאת פונדקאית. את בהריון וככה צריך להתייחס אליך.
יש משמעות לעובדה שאת פונדקאית בחישובים בבדיקות, למשל בחלבון עוברי חשוב להגיד את גיל האם המיועדת ולא את הגיל שלך.
מעבר לכך, הרופא שמטפל בך חייב לדעת אבל לא האחיות שבעצם לוקחות דם ועושות מעקב.

בהצלחה

1ee2

New member
את יכולה פשוט לעשות את בדיקת הדם

במרפאה אחרת שסמוכה לביתך.העיקר שתיהיה באותו מחוז שלך.שם אף אחד אינו מכיר אותך ולא ישאל שאלות

MAMALY

New member
את לא חייבת לספר כלום לאחיות

את חייבת לציין רק בפני הרופא כי גיל הביציות חשוב והוא לא גילך אלא גיל האמא המיועדת
רופא אסור לו לתת מידע על מטופל.

לי היתה פונדקאית שלא סיפרה דבר וחצי דבר למשפחה שלה למעשה שתי הפונדקאיות שלי לא סיפרו דבר למשפחה והם לא יודעים שהם היו פונדקאיות לא בגלל שהן התביישו בגלל סיבות אישיות - זכותן.

בד

New member
הפונדקאית שלנו הצליחה להסתיר מהמשפחה

1. מחודש רביעי ועד חודש אחרי הלידה לא ביקרה אותם
2. גרה בתקופה הזו בעיר אחרת ממום מגורי הוריה

למעלה