שלום רב,

Afrodita121

New member
שלום רב,

יש לי חברה מאוד מאוד יפה אבל ביישנית וחסרת ביטחון... אני ורבים אחרים חושבים שהיא מתאימה לתחום הדוגמנות אבל היא חושבת וטוענת שהיא מכוערת ושמנה ושדוגמנות זה ממש לא בשבילה.. אני לא יודעת איך להוכיח לה שהיא טועה... חשבתי אולי להעלות לפורום הזה תמונות שלה (כמובן בהסכמתה)...ושתעזרו לי להוכיח לה את ההיפך הגמור ממה שהיא חושבת... בנוסף אשמח אם תביעו את דעתכם (במיוחד כי יש פה מלא אנשים שמבינים בתחום הזה מאוד)... אשמח לקבל תגובות מקצועיות לגביה ושתגידו האם היא מתאימה לתחום הזה או לא? כי יש מצב שהיא סתם ככה מפספסת הזדמנות גדולה בגלל חוסר הביטחון שלה... האמת היא שבמציאות היא נראית פי מיליון יותר יפה מאשר בתמונות... אני אעלה די הרבה תמונות כדי שתכולו להתרשם טוב יותר ... אשמח אם תתייחסו לזה ברצינות :) הגובה שלה הוא מטר 72 היא בלונדינית טבעית וצבע העיניים שלה הוא טורקיז:] נ.ב. התמונות שלה הם ללא פוטושופ וללא כל ריטוש, אולי זה נראה ככה אבל הכל טבעי אשמח שתגידו לי האם יש לה פוטנציאל, כי זה חשוב לי ולחברים שלי שמנסים להוכיח לה כמה שהיא באמת יפה והיא מתעקשת לחשוב ההיפך... תודה רבה מראש לכל מי שיענה והמשך יום מעולה לכולםם:)

Afrodita121

New member
תמונה מס' 3 :)

אני לא ממש אוהבת את התמונה הזו, בעיקר כי היא נראית בה מאוד שונה ומאוד לא דומה לעצמה אבל אני מעלה תמונות מכל מיני סוגים כדי שיהיה לכם יותר קל להתרשם...כאילו, מכל הכיוונים ...

Afrodita121

New member
תמונה מס' 5

כן, אני מודעת לכך שהתמונה מוזרה... היא צילמה את זה בשביל אתר אחד (היא עשתה סיין למישהי)... פשוט היא יצאה פה נורא נורא חמודה ויפה אז הייתי חייבת לשים גם את זו ^_^

Afrodita121

New member
אוי הסדר התבלבל,טוב, תמונה מס' 13

הבלונדה מימין עם השמלה הסגולה ....

Afrodita121

New member
תמונה מס' 14

הבלונדה מהצד הימני ביותר, זו שלבושה כולה בשחור :)

Afrodita121

New member
תמונה מס' 15 והאחרונה

כן, אני יודעת שזה לא כל כך טוב שזה בשחור-לבן, אבל היא לא מוצאת את המקורית... :) מקווה שזה בסדר מצדכם חח ^_^ טוב, זה הכל :) אם התמונות לא מספיקות להתרשמות שלכם, תבקשו ונעלה עוד כמה... אבל אני מניחה שזה מספיק עכשיו אני משאירה לכם את החוות דעת :) תודה רבה מראש כל היחס והתגובות :)

Afrodita121

New member
נ.ב.

אם זה קטן מדי, תלחצו על התמונות ותגדילו אותן ותראו יותר טוב

nnoooni

New member
:)

אני חושבת שהיא ממש יפייפיה, מה הנתונים שלה? בת כמה היא? רוב התמונות ממש לא ברורות וחבל, כי לא כל כך ניתן לראות תווי פנים\גוף מדוייקים שלה.

nnoooni

New member
תיקון

ראיתי את הנתונים שלה, ממש טובים. חבל שאין לה ביטחון לפי מה שהבנתי ממך כי זה משפיע המון.. בכל מקרה חוות דעתי היא לא מקצועית. בהצלחה בשבילה!

יפותו

New member
היי "אפרודיטה" ../images/Emo8.gif

את יכולה לומר ל"חברה שלך" שהיא בגדול אכן בחורה נאה ופוטוגנית, ממה שניתן לראות...עד כמה היא דוגמנית מטיריאל קצת קשה לדעת בשל איכות התמונות (מרביתן גם שרופות מדי). מעבר לזה חסרים פרטים נוספים כמו מידות, גובה והיקפים.... (ואגב-בשביל מישהי ביישנית וחסרת בטחון "היא" דופקת יופי של פוזות למצלמה....
)

למרות כ-ל התמונות ששמת עדיין קשה להבין

רובן שרופות או מעוותות היא נראית טוב כן אבל בשביל להגיד אם ממש "יש" לה מה שצריך זה בעיה לפי מה שראיתי זיהיתי בעיה קטנה באזור האף והשפה העליונה האם יש לה עוד תמונות רגילות??

למעלה