שלום רב לכולם.

Kane8

New member
שלום רב לכולם.

לאחרונה התחלתי לנגן ג'אז בגיטרה ואני מעוניין להשיג סאונד יותר ג'אזי, המליצו לי, בין השאר, לקנות מיתרים עם היקף יותר גדול (אינני בטוח אם זהו באמת ההיקף שגדל), יש לי פנדר סטראט אמריקאית, והייתי מעוניין לנגן עם סט של 0.11, האם מישהו יודע אם תהיינה בעיות בגלל הגיטרה? אמרו לי פעם שהסט הנ''ל איננו מתאים לפנדר סטראט. תודה רבה לכל העונים.

terje

New member
זה

יכול להיות קצת נוקשה, יחסית למה שרוב העולם רגיל בפנדר. פשוט צריך להתאים אותם עם סט אפ, אל תחליף עובי ללא סט אפ, זה ישמע וירגיש נורא. זה נכון שמיתרים יותר עבים נותנים סאונד יותר שמן, אבל זה יכול להיות מוזר קצת להביא פנדר לכיוון כזה. היא ממש לא גיטרה שנועדה לתפקד כמו ES175.. אפשר להפוך לה את הצורה ולגרום לה להישמע ככה, אבל זה תמיד המקרה הפחות מועדף. אם אתה חזק בקטע של הג'אז, וזה לא נשמע לא מטורף מידי להחליף גיטרה, אז תנסה לכוון לכיוןן של חצי נפח, רבע נפח.. הגיטרות האלה מלכתכילה עם סאונד יותר מתאים לג'אז, והם ישמעו די ג'אזיות גם עם 0.10 למרות שנהוג לנגן על כאלה עם 0.12-0.13

Kane8

New member
תודה רבה לך.

לצערי, עקב שיקולים כלכליים, אני לא אוכל להחליף גיטרה, לפחות לא בזמן הקרוב (למרות שיבוא יום בו אני אקנה Es-335). לכן מה שאני אעשה זה אחליף את הסט ל0.11, לאחר סט-אפ כמובן, אם אני אראה שזה לא לטעמי, אני אחזור למצב הקודם ואשאר איתו.

למעלה