שלום רב לכולם

שלום רב לכולם../images/Emo13.gif

יש לי חברה, שמה רוי הכפרוני. אנחנו חברות ממש טובות, אבל..... רוי היא ילדה מ-א-ו-ד עצבנית, והיא מקללת מלא. זה לא נעים לי לשהות בחברתה כשהיא במצב הזה. אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אני אוהבת אותה מאוד... אבל השפה שלה דוחה אותי, והעצבים... שלא נדבר עליהם. תודה לעונים.

אמ...

אולי עוברים עליה כל מיני דברים והיא צריכה מישו לדבר איתו?.. למרות שזה לא סיבה מוצדקת להתפרץ על אנשים, את יודעת אם זאת הסיבה שהיא כל הזמן עצבנית?

זרובללה יקירתי

לא עוברים עלי שום דברים כשאני מתעצבנת יש סיבה ואני בחיים לא מדברת מלוכלך כשאין סיבה ולא מתפרצת סתם בטח ובטח שלא עליה! היא ניפחה את הדברים יותר מידי וזה אפילו לא מתקרב להיות כמו שזה נשמע היא מחפשת ריבים בכוח אז שלא תתפלא אם אני כן אתפרץ עליה עכשיו

שושי

נראה לי יש לנו פה טרולית אם אני לא טועה תבררי את העניין ותמחקי תשרשור אנשים אני לא יכולה לשלוח מסרים, שלחו מסר לשושי עם קישור להודעה תודה.

למה טרוליות?!

אולי זה לא שרשור רגיל כמו השאר שמדבר על איך להתחיל עם ההיא וההוא אבל בחייאת רבאק יש עוד דברים בעולם הזה וגם אם זה נראה קצת מוזר כל העסק... למה ישר למחוק? הרי גם המנהלת לא יכולה להוכיח שמדובר פה ב"טרוליות" או וואטאבר

ואני עוצרת את השרשור הזה פה

אם אתן רוצות תעשו מה שאתן רוצות באייסיקיו/מסנג'ר/מסרים או כל דרך אחרת אבל לא על גבי הפורום. גם אם אתן טרוליות וגם אם לא, אני מבקשת ממכן שתפסיקו לשלוח לפה הודעות בנושא הזה.

למעלה