שלום רב, אני מחפש דרך לפרסם

אז בוא נחשוב ביחד...

מי קהל היעד שלך? כל מי שרוצה למכור משהו הוא קהל היעד שלך? או שהמערכת שפיתחת מתאימה לארגונים גדולים/קטנים בלבד? אני מאמין שלפי הפונקציונליות השונה של המערכת יהיה ניתן להתאים קצת יותר טוב את קהל היעד. (אבל אנחנו לא יודעים פה כלום בקשר למערכת אז....)

AdminWeb

New member
לירן בו נומר כך כרגע מתגבשת תוכנית

כרגע מתגבשת תוכנית עסקית ולאחר גיבוש תוכנית העסקית אוכל כבר לדעת בוודאות מי הוא קהל היעד הנכון, עד אז ברצוני למצוא מקומות שבהם אוכל לפרסם את התוכנה שעוסקת בתחום המסחר האלקטורני ושיווק מוצרים. אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור לכם.

user32

Well-known member
מנהל
זה כבר באמת מוזר...

אתה רוצה להגיד לי שקודם פיתחת את המוצר, ועכשיו אתה מתחיל לחשוב למי הוא מתאים ואיך תמכור אותו?

באמת מעט מוזר...

לא פחות מוזר מאשר מוריד סיכויים להצלחה. לפעמים מפתחים משהו שבסופו של דבר "במקרה" מתאים לקהל יעד מסויים. ואז הכל בסדר. אבל בסדר ה"בריא" וההגיוני זה לזהות צורך של קהל יעד מסויים. ואז לפתח משהו שיענה על הצורך הזה ולמכור לאותו קהל יעד (ע"י הדגשת התועלות השונות שהפיתרון שפיתחת עבורם נותן להם).. אני יודע שיש הרבה מוצרים כשלך. אולי בשלב הזה כדאי לחשוב איך תבדל את עצמך משאר המוצרים האלה. לפתח שלב נוסף שיבליט אותך מול השאר (עם מחשבת תחילה על קהל היעד)..

AdminWeb

New member
מה לא ברור היו כמה לקוחות שרצו

שרצו לרכוש ממני את המוצר ורכשו אותו, ועכשיו אני מחפש לקוחות חדשים, בשביל למצוא לקוחות חדשים צריכים לפרסם מה הסיפור!!!

AdminWeb

New member
תודה על עזרה שלא הייתה פתרתי לבד

מצאתי את הפתרון לפרסום של התוכנה שלי, לפחות ישנהם אנשים רצינים פה שנותנים פתרונות ושלא שואלים שאלות שלא עוזרות בכלום ורקות מתוכן. כמו שאחד אמר לי מפה: פחות תענה להם על השאלות כך יותר מהר תמצא את הפתרון להשאלה ששאלתה! ביי

user32

Well-known member
מנהל
אנשים רציניים?

אנשים רציניים יודעים קודם כל לתאר את המוצר שלהם ביותר משתי מילים. אנשים רציניים קודם מוצאים שוק וקהל יעד, מגדירים ומעצבים מוצר לפי דרישות השוק ורק אז ניגשים לפתח אותו. שיהיה בהצלחה.

סתם ילד משועמם . היצליח ליגרור

גולשים לכמות תשובות . אין לו תוכנה ואין לו כלום סתם בילבל את המוח כו שבוע יש כזה תורן עים סיפור דומה

למעלה