שלום רב, אני מחפש דרך לפרסם

AdminWeb

New member
שלום רב, אני מחפש דרך לפרסם

אני כרגע מחפש דרך לפרסם את התוכנה שברשותי לקהל היעד הנכון. הייתי מעונין לשמוע ממכם רעיונות למקומות שבהם אוכל לפרסם את התוכנה שפתחתי. הערה - בשלב זה אינני מעונין בפרסום המוצר בגוגל ישראל. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. בכובד רב

mgbarfly

New member
שוק היעד

שלום, בקצרה, תגידר את שוק היעד שלך (משתמשים) ותמצא היכן הם צחפשים מוצרים מסוג זה.

../images/Emo175.gif

למה בכובד רב? תהיה קליל
שנית, מסקרן אותי מהי התוכנה, ספר עליה קצת.

AdminWeb

New member
התוכנה עוסקת התחום הסחר האלקטרוני

וכמו שכבר כתבתי אני מחפש דרך לפרסם את התוכנה שברשותי לקהל היעד הנכון. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה מראש

אני רוצה ליקנות אחת .

מה עושה התוכנה . מה זה סחר אלקטרוני . במה היא עוסקת . מה היא מוכרת

קרמר...

גם אני נחשפתי היום למדבקה שאתה שם על הצלחות שאתה מתקין עם הכיתוב "קרמר"... (באיזור הקריון בקריות). תמשיך עם זה... זה ממש בולט ו"ממתג" אותך לדעתי.

פרסום תוכנה

לא יעזור לך - לא תוכל לקבל תשובה טובה ללא מעט פרטים נוספים. אני מתארת לעצמי שאתה לא רוצה לחשוף את המוצר לפני יציאתו לשוק, אבל בכל זאת - כמה פרטים כלליים על המוצר.

AdminWeb

New member
חברה..חברה, בסך הכל אני מחפש

אני בסך הכל מחפש אתרים שבהם אני יכול לפרסזם את התוכנה שלי. אולי אתם מכירים אתרים טובים שבהם אני יכול לפרסם את התוכנה שלי?? אין צורך לפרטים נוספים בקשר לתוכנה, מספיק שהתוכנה עוסקת התחום המסחר האלקטרוני, זה מסווג אותו לסוג התחום.

privet i

New member
../images/Emo6.gif אז למה אתה לא מפרסם פה ?

זה פורום יזמות לא ? בפורום הזה מן הסתם יש סיכוי ללקוחות לא ? היום הכל מכר ברשת ואם תציע מערכת טובה תקבל תגובות. למה אתה הולך סחור סחור. ממה אתה חושש ? הרי אם יאמרו לך פרסם במקום X מה יעזור לך אם אתה לא משחחר מידע ? תציג את התוכנה או את האתר שלך פה, קבל תגובות ותצליח.

AdminWeb

New member
מה לא ברור, אני מחפש אתרים לפרסם

ואני לא מחפש לפרסם המקום אחד בלבד!! שיחרור מידע יעשה רק כאשר הפרסם את הפרסומת בנוגע לתוכנה, ומה הקשר לקבלת תגובות על התוכנה, התוכנה היא בשלב הסופי שלה ומוכנה לצאת לשוק.

מה לא ברור?

תבין, חביבי - השאלה שלך דומה לשאלה שתשאל באתר של רפואה "באיזה תרופה אתם ממליצים לי להשתמש?" מבלי שתגלה במה אתה חולה. אפשר לפרסם כמעט בכל האתרים הציבוריים - אתה יכול לפרסם ב YNET, אתה יכול לפרסם באתר של גלובס, באתר של מכבי ת"א ובאתר "חמות וחרמניות". השאלה "היכן לפרסם" יכולה להענות רק אחרי שתענה על השאלה "מי קהל היעד לתכנה שלך?"

user32

Well-known member
מנהל
תהיה קצת יותר סימפטי

פיתחת תוכנה? אתה מוכר אותה? שתף אם החבר'ה. יש פה עוד אנשים שעוסקים בפיתוח תוכנות ומעניין אותנו לשמוע, מה גם שיש פה יזמים עם עסקי אינטנרט שאולי יהיו מעוניינים במוצר שלך. מה יש לך להפסיד? לפני שאתה מפרסם, הצעד הראשון הוא כמובן הקמת אתר אינטרנט. אם יש לך אתר, המעט שאתה יכול לעשות זה לפרסם כאן לינק כדי שנוכל להתרשם בעצמינו. חוץ מזה שבלי אתר אין לך ממש מה לפרסם באינטרנט (לאן הפרסום יוביל?) אין טעם שנייעץ לך איפה לפרסם את התוכנה, בלי שאנחנו יודעים כלום עליה. אגב, גם אני לא מזמן יצאתי בקמפיין שווקי לתוכנה שלי ותוך כמה שבועות כבר הגעתי לשלב הסופי של מספר חוזים גדולים כך שאולי אני אוכל לעזור גם לך.

tsachitw

New member
יש הרבה חברות שמתעסקןת בפרסום

באינטנט. החברות בד"כ מחזיקות בשטחי פרסום באתרים שונים ויציעו לך חבילות פירסום בהתאם למוצר, לצורך ולתקציב. בהצלחה! צחי.

tsachitw

New member
(הכוונה "באינטרנט")

ודרך אגב - אם התוכנה ממש מהפכנית - מדורי ה"רכילות" בעיתונים ואתרים רלוונטיים (אנשים ומחשבים וכו') אפילו יספקו לך פירסום חינם עבור חדשות מהפכניות בתחום...

AdminWeb

New member
בקצרה אני הסביר על התוכנה.

התוכנה עוסקת בתחום מחירות מוצרים באינטרנט, תוך שילוב אבטחת מידע, B2B. לא אמרתי שהיא תוכנה מהפכנית, אבל יש לה הרבה יתרונות על תוכנות שפותחו בתחום זה, והיו לי כבר מספר מכירות של התוכנה, אבל אני מחפש מקומות חדשים לפרסום התוכנה לקהל היעד הנכון. אשמח לשמוע את דעתכם למקומות פרסום התוכנה.

user32

Well-known member
מנהל
או קיי זו התחלה

לא משנה איזה פרסום אתה מתכנן, כולם יסכימו שכדאי מאוד שיהיה לך אתר אינטרנט. אחרי שתקים את האתר, מן הסתם יהיה שם יותר פרטים על התוכנה ונוכל להתרשם ממנה ומהשוק. עדיין לא הבנתי מי הקהל יעד שלך, זה ממש קריטי בשביל להחליט איפה לפרסם.

AdminWeb

New member
ישנו כבר אתר, והוא פועל על שרת

בקרוב יהיה גם שם דומין לאתר, בקיצור יש הכול בקטע הזה
וזאת לא הבעיה, הבעיה היא רק הפרסום לקהל היעד הנכון.

privet i

New member
שמע ידידי, אני אומר לך מה שצריך

ככה לא תעשה עסקים. אני אישית מחפש בימים אלה מערכת כזאת. התחושה שמקבלים מדבריך שהורדת איזה תוכנה בקוד פתוח ואתה מנסה למכור אותה הלאה. לא מתקבל רושם שאתה ממש פיתחת משהו מאפס. אבל זאת רק תחושה שלי. אשמח להתבדות וללמוד יותר כשתחליט. מתכנת עם תוכנה בפיתוח עצמי בלי אתר ברשת ? קרמר היה אומר משהו על זה...

AdminWeb

New member
לא הורדתי שום תוכנת קוד פתוח ../images/Emo4.gif

ואם הייתי קורא קצת את מה שכתבתי לפני זה הייתה מבין שיש לי כבר אתר שמפרסם את התוכנה, ואני לא אוהב את הגישה שלך לנושא..אגב אני לא מכיר שום קרמר כזה או אחר אז בו לא נזכיר אותו. אגב התשובה שלך מר privet היא ממש לא ענינית ונוגעת לשאלה ששאלתי!

למעלה