שלום רב-אני בת 61

אממ... מקורות לא המינים, המצאות...

"הידיעה החשובה זה שנים התפרסמה ערב כיפור: רבע מהגברים בדרום מזרח אסיה הודו שאנסו. רבע. אחד מכל ארבעה. מעל מיליארד נשים תחת טרור. מאות מיליוני אנסים. סין. הודו. אינדונזיה ועוד. כמחצית מהמין האנושי. המלים פשע נגד האנושות מחווירות. מאבדות מובן."
והכתבה המלאה:
http://www.haaretz.co.il/opinions/.premium-1.2120842

"תלמיד בכיתה י"א סיכם את זה די 'יפה' כשאמר באחד המפגשים: "אם אני לא יודע אם היא רוצה או לא רוצה אני מעדיף להניח שהיא כן כדי לא לפספס זיון"."
"* תרבות אונס – הכוונה היא למסרים שמועברים לנו כילדות וכילדים מגיל 0 שנותנים אור ירוק לפגיעה מינית ומכשירים אותה כהתנהגות נורמטיבית.
למשל:
- אישה נותנת, גבר לוקח – ע"ע "אין אישה שלא נותנת יש גבר שלא יודע לקחת".
- כל עוד לא נשמע הגונג של הלא – זה כן.
- גם אם נשמע הגונג של הלא – זה עדיין לא בטוח שזה אכן לא, אולי היא עוד תתרצה ותשתכנע, שווה להמשיך ולנסות.
ועוד.

זו תרבות שמכשירה גברים רבים, רבים מדי, להיות שלושת הקופים.
מה הפלא שבסקס הבא אנחנו קופאות"

והכתבה המלאה:
https://salynger.wordpress.com/tag/תרבות-אונס/

ומכאן לא מצאתי מה לצטט, כי כל שורה היא סוג של 'סכום':
http://cafe.themarker.com/post/3006592/

וזה לגמרי על קצה המזלג...
חיפוש מהיר ביותר ברשת יוביל אותך לכמויות מטורפות של מידע שיוכיחו לך חד משמעית שהמציאות בה אתה היא הזיה.
תתחיל בזה שתסתובב ברחוב ואח"כ גם תלבש חצאית ואז תבוא ותדבר איתי על הגזמה.
יודע מה? יותר פשוט.
תפתח כרטיס באתרי הכרויות תחת זהות בדויה של אישה ורצוי עם תמונה של אישה נאה, אבל גם בלי תמונה, אני רוצה לראות איך תרגיש אחרי חודש.

Berethor

New member
בסדר אני לא מתווכח על כך שיש אנסים

המספרים האלה עדיין נראים לי מוגזמים, לפי הנתונים האלה אפשר עוד לחשוב שאדם יוצא לרחוב ורואה מאות נשים נאנסות מול עניו ולא כך הוא הדבר. האונס הקלאסי הוא של גבר שמשתמש בכוח כדי לכפות מין על אישה שלא רוצה בזה, כמובן שיש גם כל מיני אונסים מתוחכמים יותר כמו אמני פיתוי שמשתמשים במניפולציות ושקרים לאותה מטרה, ואלו שמשכרים נשים לאותה מטרה וכו, נכון כל זה לא בסדר כל זה יכול להיחשב לאונס, שאני שומע על מקרים כאלה אני יודע שזה לא בסדר. אם זה קורה עם בן משפחה פשוט מדובר באדם שמנצל את האמון שנותנים לו בתור אדם קרוב לרעה, יש שמנצלים את זה גם לפגיעות מסוג אחר לא רק אונס, אלימות 'רגילה' למשל או דברים אחרים.

עדיין אני מאמין שעבור אנשים יש יותר מכשול מוסרי לפגוע באנשים שקרובים עליהם, אז צריך להיות אדם רע במיוחד בשביל זה. זה גם נכון שיש אנשים שתופסים אונס כאילו זה שום דבר מיוחד כאילו זה מין רגיל ולא פגיעה מינית. לדעתי עוד שבעולם שלישי חלק ממקרי האונס מעודדים בעובדה שבמעמד של האישה הוא סופר נמוך שם, למרות שיש קיצונים במערב שיתענו כאילו זה בדיוק אותו דבר במערב זה רק בגלל שהם לא יודעים מזה באמת. בעוד בארצות מודרניות מעודדים בכך שמין נתפס כדבר של מה בכך, כל הסטוצים וכו. בכל אופן החשיבה שכל הגברים אנסים לא תורמת בכלום לחברה, אז כן נשים צריכות להיות זהירות אבל לא פרנואידיות, גם גברים צריכים להיות זהירים אגב, אומנם יש פחות סיכוי שהם היו קורבנות של אונס אבל יש סיכוי לא פחות גבוה ולפעמיים אף יותר גבוה שהם היו קורבנות של דברים אחרים, שוד, אלימות ומה לא.

בנוסף הטענה הזאת גם מכניסה לראש של נשים כאילו כל הגברים ככה ומה התוצאה של זה? או שהן ימנעו מגברים או מה שיותר נפוץ שהן יחשבו שזה בסדר כי ככה במלא הגברים, הנ"ל נכון גם לגבי גברים, אם אומרים להם שהם ככה אז למה שהם לא היו ככה. בין אם הם יעשו בהסכמה ובין אם לא בהסכמה ישיבו להם שזה אונס, אז לא תהיה להם אלטרנטיבה, חוץ מלהפוך לא-מיניים אבל זה כמובן שרובם לא יסכימו או בכלל להתרחק מנשים לחלוטין. אבל האמת היא שהרבה מאוד גברים לא מחפשים לאנוס ויש הרבה אנשים טובים ולא הכל שחור, סך הכל מחפשים זוגיות. גם כל המקרים של גברים מיניים שפוסלים זוגיות עם א-מינים, כמה שבטח אוהבים לחשוב עליהם שהם "מניאקים שחשוב להם רק מין", בעצם הם עושים את זה לא רק בשביל עצמם, זה אומר שהם מעדיפים להיות עם מישהי שמינית פחות או יותר כמוהם וכך שגם היא מעוניינת במין ובכך להימנע ממצבים שהיו דומים לאונס. מניאק או עבריין אמיתי לא היה לו בעיה להיכנס לקשר עם מישהי שלא מעוניינת כי זה במלא לא משנה לו. הנה עוד כמה דברים בנושא גם בשבילך.

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/AllAbusersAreMale

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/TheUnfairSex

אין לי כרגע זמן לקרוא את כל מה שכתבת

אבל חייבת להגיב כבר על משפט מעצבן מההתחלה שרק מראה עד כמה אתה לא מבין כלום:
"לפי הנתונים האלה אפשר עוד לחשוב שאדם יוצא לרחוב ורואה מאות נשים נאנסות מול עניו ולא כך הוא הדבר."
"האונס הקלאסי הוא של גבר שמשתמש בכוח כדי לכפות מין על אישה שלא רוצה בזה"

אתה כ"כ חסר מודעות שזה מזעזע!!!!
מעל ל-85% ממקרי האונס נעשים ע"י אדם מוכר! אני חוזרת שוב: מוכר!
מה זה אומר?
זה אומר שאחוז מזערי ביותר ממקרי האונס אלו מקרים של אונס אלים בסמטה חשוכה כמו שכולנו מדמיינים, כי ככה לימדו אותנו.
כל ילדה 7 היא נפגעת גילוי עריות! זה נעשה בבית!! שלה!! בפ'יזמה במיטה!

אז מה אתה בדיוק רוצה לראות ברחוב?
לא שחסר מה לראות, כי הטרדות יש על ימין ועל שמאל וגם אונס כבר היה לא פעם (למשל אישה עם בעיות נפשיות שנאנסה באמצע היום באמצע חוף ים הומה אדם ובמקום לקחת אותה משם ולהגן עליה, כל הגברים מסביב הצטרפו לחגיגה ועמדו בתור)

קראת רק את הכותרות של הקישורים או גם את התוכן????
כי על זה בדיוק מדובר.
על תרבות אונס, תרבות שמאפשרת לראות באונס 'יחסים נורמטיבים'.
נגד זה אנחנו יוצאות.
וזו הסיבה שמדובר באחוזים מטורפים!! ושלא צריך להיות איזה פושע רציני בשביל להיות אנס.
יותר מזה, לא מעט גברים טובים נופלים בזה רק בגלל חינוך.
לא כי הם רוצים לאנוס, אלה כי הם פשוט לא מבינים שזה אונס ומפרשים את זה כמשהו לגיטימי.

לא נעים לי לאמר

אבל אנחנו חוזרים על שיחות ישנות נושנות שבסופו של דבר ה"גבר-גבר" הזה שטרחת לענות לו כרגע, נחסם.

כמו שאמרתי לך אז, את נלחמת נגד תחנות רוח - זו מלחמה אבודה מראש. וחבל על האנרגיות שלך.

מציעה לשלח אותו לנפשו, שיהיה מאושר עם הסטיות שלו, הבורות והטימטום, והעיקר רחוק מפה.

Berethor

New member
נעים לך מאוד, רק להסיט וללכלך את יודעת

אבל היא המנהלת ולא את, אז אל תגידי לה מה לעשות.

חחחח, עכשיו הגבת כמו איזה ילד קטן XDDDD

לא איימת שתפנה להנהלה ותדרוש לחסום אותי? אני עדיין מחכה שתקיים את הבטחתך. או שאתה כמו פינצ'ר - נובח נובח, וכשעושים לך "BOO" אתה מתקפל ובורח עם הזנב בין הרגליים...

Berethor

New member
את עושה לי BOO כל הזמן ועדיין לא ברחתי

אני לא איימתי אני שקלתי תאפשרות הזאת שאת הצעת אותה מלכתחילה. מי שמאיימת כל הזמן זאת את לא אני, ואני בספק אם את מסוגלת למלא את כל האיומים שלך. אם אני יעשה את זה את כבר תדעי על כך אל דאגה.

לא יודעת

אתה אמרת: "יש לך מזל שלא חוסמים אותך", הנחתי שהתכוונת לעצמך, שיש לי מזל שלא התלוננת וגרמת לחסימה שלי, אחרת, מי חוץ ממך יתלונן עלי? הרי כ-ו-ל-ם אוהבים אותי! XD (תבוא למפגשי פורום אם אתה לא מאמין
)

אז עודדתי אותך לא לפחד בכל פעם שאני עושה לך BOO, ותלך להתלונן, אבל, כרגיל, ברחת עם הזנב בין הרגליים ועכשיו אתה מתחבא מאחורי התירוץ: "לא איימתי, אני שקלתי את האפשרות".

אז תפסיק לשקול ויאללא, בוא נראה אותך "גבר-גבר"!!!!
ואל תשכח להודיע, אחרת לא אדע (לא קוראת מחשבות כמו שאתה חושב)

ו.. על מה איימתי עליך בדיוק?...

Berethor

New member
קראתי הכל כלל הקישורים

גם זה אחת הסיבות שלקח לי גם יותר זמן להגיב, כמובן שעדיין לא הגבתי להכל אבל זה לא אומר שלא קראתי את זה, לפעמים פשוט אין לי מה להגיב. בעיקרון גילוי עריות עם ילדה נחשב לאונס בכל מקרה כי זה על פי החוק זה נקרא בעילת קטינה, אפילו אם מישהו מבוגר עושה את זה עם נערה שנחשבת לקטינה על פי הגיל זה נחשב ככה, למעשה על פי החוק מותר רק למישהו בני גילה או קרוב לשם בכמה שנים לנהל קשר מיני עם מישהי קטינה, קשר מיני עם קטינה או קטין נחשב לאונס אפילו אם הוא בהסכמה.

בסדר אני מסכים איתך שיש גם סוגי אונס או דברים שדומים לאונס שאנשים לא רואים בהם אונס, נתקלתי בזה גם, כמו המקרה עם מרכז הפיתוי עם כל 'הטריקים' שלהם או המקרה ההוא עם הערבי שעשה אונס במרמה, אני בעצמי תמכתי בכך שמדובר באונס במקרים כאלה בניגוד לאנשים שטענו שזה לא. אבל מקרים שהם יותר גבוליים מזה אני לא התווכח על זה פה, אין טעם. אני מסכים שיש סוגי אונס שונים, אבל מצד שני יש גם אנשים שבשמחה יתייגו כל דבר מיני כאונס(לא את אבל אני מכיר כאלה), וזה קיצוני לא פחות 'מתרבות האונס' שאת מדברת עליה.

הנה לדוגמה הייתה פה תענה במקור אחר שגם קשר מיני בין א-מיני למיני זה אונס את מסכימה עם הטענה הזאת? אישית זה לא נושא שאני רוצה להתעמק בו הרבה. מה שבטוח אני לא מחפש לאנוס אף אחת אלא רק מעוניין בזוגיות נורמלית עם מישהי שמתאימה לי שגם זה לא בטוח שיהיה לי. את יודעת שאני נגד אונס, זמן רב אפילו הייתי נגד כל קשר בין א-מיניים למיניים אם את זוכרת, בגלל הבעייתיות שיש בזה, כיום אני פחות שיפוטי בזה למרות שאישית הייתי מעדיף שלא להיכנס לקשר מהסוג הזה.

אני חושבת שכל כפיה של יחסי מין הם אונס

העובדה שהכפיה נעשת בצורה 'חברתית' על ידי חינוך של נשים שהן צריכות לסכים בכל מקרה ושל גברים שזה בסדר ולהפעיל לחץ - לא משנה את העובדה שיש שם אונס.
לא אלים ולא בסמטה חשוכה ולכאורה 'בסכמה', אבל זה אונס.
וזו תרבות אונס.
כי כולם יודעים להגיד שאונס זה הפשע הכי נורא ואפילו בכלא מתיחסים לכאלה תחתית של האנושות.
הבעיה היא, שאנחנו בכלל לא מכירים במקרים האלה כאונס.
זה בעיני רבים מידי לגיטימי.

קשר בין א-מיני למיני יהיה בעייתי כמו כל קשר מיני אחר בתרבות של היום.
כל עוד נשים מקיימות יחסים גם כשהן לא מגלות בזה כל עניין רק משום שהגבר רוצה, זה אונס ואנחנו בבעיה.

א-מיניים, נשים וגברים כאחד (אבל גם כאן רואים נטייה ברורה וחדה לצד הנשי), בהכרח מקיימים יחסי מין שאין להם עניין בהם ולכן זה ברוב המקרים יהיה אונס.
אני יכולה להעיד על עצמי שמה שעברתי ביחסים הראשונים שלי היה אונס.
העובדה שהיום זה לא ככה, היא משתי סיבות:
1. אני א-פורה אז יש אצלי עוד מקום כלשהו ליחסים בניגוד לא-מיני מוחלט.
2. הבן-זוג הנוכחי שלי לא כופה עלי אף פעם יחסים, גם אם עבר הרבה זמן מהפעם האחרונה שקיימנו יחסים. אם תמיד קודם 'בודק את השטח' אם יש לי בכלל עניין וזה בסדר מבחינתי. מספיק אמירה במילים או תנועות, הקלה ביותר שאין לי עניין והוא יורד מזה.

אהה... עוד אחד שחי בלה-לה-לנד.

תסבירו לי, מה אתם מסניפים בלילה?

א - המקורות שלי הם מרכז לנפגעות תקיפה מינית, מחקרים, ודיווחים מאנשי מקצוע שעובדים בתחום.
ב - זה עדיין לא סותר שכמה גברים תקפו כמה בחורות בסיבובים. כך שבממוצע זה גבר על אישה.

מחקר שנעשה הראה כי לפחות חמישית מהגברים במדינה הם אנסים, ואם המרכז לנפגעות תקיפה מדווח שכל אישה רביעית נאנסה או תאנס, זה כבר אומר לך שיש סיכוי טוב שרבע מהגברים הם אנסים (שזה כמליון גברים בשטח הקטן שנקרא "מדינת ישראל"). מה שמסתדר עם המחקרים העולמיים, כי ישראל רחוקה מלהיות מדינה מערבית, אלא יותר קרובה למדינת עולם שלישי.
קרא והחכם: http://news.walla.co.il/?w=/90/2593667

אציין שרוב הנשים שהוטרדו/הותקפו בכלל לא מדווחות, גם לא למרכז הנפגעות תקיפה מינית (רובן בכלל בהכחשה או בפוסט טראומה). ולכן אתה יכול להבין שהמספרים שציינתי מן הסתם נמוכים מהמציאות.
כנס לדף פייסבוק שנקרא "אחת מתוך אחת", יש שם לפחות 1000 סיפורים של קורבנות עברות מין - וזה רק קצה הקרחון.

לסיכום:
1. אם יש לך נניח 10 חברים, סטטיסטית לפחות שניים מהם אנסו מישהי שהם הכירו (אלא אם אתה אחד מהם).
2. אם יש לך 20 שכנים בבניין, סטטיסטית שאצל כל שכן שביעי, ילד/ה עוברים גילוי עריות.
3. אם יש לך ידידות, רוב הסיכויים שכולן הוטרדו מינית (ברחוב, בעבודה וכולי)
4. אה, ושכחתי את החלק הטוב (בשבילך):
אם יש לך 6 חברים, סטטיסטית לפחות אחד מהם עבר אונס

זו המציאות.
קבל אותה, אל תקבל. בעיה שלך.

orald

New member
גבר אמיתי לא מקבל...

רק נותן! זה גבר גבר! *סמיילי של ברת'ור*

Berethor

New member
מה זה אומר?

שהוא כל כך נחשק שהוא זה שעושה טובה לנשים שהוא איתן?

ברוכה הבאה!

מה שאת מתארת לא מפתיע אותי, מוכר לי ומעציב.
חבל שאפילו בגיל 60 קשה למצוא ידידי אמת גברים שלא יחפשו מין.

את כמובן מוזמנת לכתוב הודעה בלוח ההכרויות כמו שהציע לך K500.
לצערי אין כמעט 'תנועה' של בני גילך בפורום וזה כפי הנראה משום שגיל הזה פחות נכנסים לפרומים.
אני מקווה שלאט לאט זה ישתנה, כי פעם בכמה חודשים מגיעה לכאן מישהי בגיל הזה, אבל לצערי נעלמת כשרואה שכולם צעירים.

בנוסף, זה נכון שאין קטגוריה באתר הכרויות לא-מיניים, אבל מה שאני עשיתי כשפתחתי שם כרטיס, היה לציין מפורשות שאין לי עניין במיניות וכל פעם שמישהו פנה אלי, להעלות את זה על ההתחלה עוד בהתכתבויות להבהיר חד משמעית איפה אני ולברר אם זה באמת מתאים לו.
לרוב זה לא התאים... אבל זו הדרך היחידה למצוא מישהו.

מאחלת לך בהצלחה בחיפוש, אין ספק שזה לא קל.
בנתיים את מוזמנת לכתוב כאן ולשתף.
נשמח לראות אותך

simba481

New member
תודה לך וורודה

אני שמחה שאת בצד שלי ומה שאני טוענת לגבי הייצריות של הגברים אכן נכון.
סיפור קצר
לפני שנתיים לערך התכתבתי עם מישהו נחמד,נפגשנו לקפה בחוף הים.
שחזרתי הבייתה-לא עברו מס רגעים וכבר הוא כותב שמאוד מצאתי חן בעיניו.

במכתבים הוא כתב שהוא חי עם אשתו "על הנייר",היות שאין לי כוונה להתחתן
אז זה נראה לי בסדר(הוא הייה קצין בכיר במשטרה)בגימלאות.

והמכתב השני שלו הייה,תגידי מה יש לנשים בנות ה50 שלא מעוניינות במין?

כמובן שהופתעתי,כי דיברנו על ידידות בלבד.

אמרתי לו שמנסיונו רב השנים(ואני בטוחה שהוא הייה עם מס' לא מועט של נשים)
הוא צריך לדעת הרבה יותר ממני.
,חבל הייה איש נחמד,הפריע לי שהוא גר עם אשתו ,זה לא מוסרי בעיני.

לי הוא אמר שחי בנפרד,שהוכחתי אותו על זה,הוא אמר,אנחנו גרים באותו ביית מסיבות כלכליות.
אבל כל אחד עושה מה שהוא רוצה.

איו לי בעייה שיש פה צעירים,כמו שאומרים מכל מלמדיי השכלתי.
ותודה על קבלת הפנים החמה של כולם.
בברכה
רות

את לא צריכה לשכנע אותי מה יש בחוץ...

כל אישה יודעת את זה.
יש כאלו שמעדיפות 'לשחק את המשחק' להתעלם מהפגיעה בהן ולזרום עם ההתנהגות הגברית הנורמטיבית המכוערת הזו תחת כל מיני קלישאות שלימדו אותן כמו:
"ככה זה גברים" וכד'.

לשמחתי, יש לא מעט נשים שלא מוכנו לאכול את החרא הזה יותר ופועלות כדי לשנות את המצב.

למעלה