שלום רב-אני בת 61

orald

New member
אכן כתבתי "פיכסה" על גברים מיניים בכללי...

שכל היום מחפשים וחושבים רק על דבר אחד וידוע.

אישית ההורים שלי לא מקיימים יחסי מין, אבא שלי מת כמה שנים טובות(טובות במיוחד כי הוא מת) אז זה יהיה קשה, וגם ככה כבר כמה שנים לפני כן הם לא היו ביחסים טובים ואני מאד בספק שאם הם לא נתנו נשיקה או ישנו באותה המיטה אפילו שהם עשו משהו מעבר.

מין זה נחמד, אפילו נחמד מאד. אני לא א-מינית. אבל יש דברים מעבר למין, מעל ומעבר למין, ורוב הגברברים לא קולטים זאת גם בגיל 60-70.
מקווה שתמצאי מישהו יותר שפוי מהם פה.

snoopytush

New member
הכללות לשווא

לא כל הגברים מחפשים רק מין
יש גברים שידידות יכולה להיות חשובה להם
ונמאס לי מההשמצות הגורפות שלך
על המין הגברי.

Berethor

New member
טוב זה מה שנקרא ידידי שקר

מישהי שמתחזה כאילו הוא מעוניין ביחסי ידידות שבעצם יש לו כוונות אחרות, את במלא לא צריכה ידידים כאלה. כמובן לא פוסל אפשרות שידידים אחרי כמה זמן יכולים לשנות את דעתם ופתאום להיות מעוניינים ביותר מידידות, אבל מי שמראש בא עם כוונות כאלה, ומתי שהובהר לו מראש שזה יהיה רק ידידות והוא הסכים, זה לא בסדר. לא אכפת לי להמשיך את הדיון איתך בפרטי, אבל סך הכל זה נושאים שקשורים לפורום הזה ולא משהו כל כך אישי אז אני לא רואה סיבה.

זה מה שנקרא ~מציאות~

אני יודעת שקשה לך להכיר בה ולראות אותה כמו לכל גבר ממוצע שלא מוכן להכיר בחברה הדוחה בה אנחנו חיים, אבל זה המצב.
גברים היום מתנהגים ככה בכל גיל ובכל מצב.
אם סבא בן 80 אונס את הנכדות שלו (ואני לא מדברת על מקרה אחד חריג...) אז אתה יכול להבין לבד שהחשק המיני של גברים לא משתנה עם השנים לצערינו הרב.

והיום, עם כל הויאגרה למיניהן, הם בכלל 'חוגגים' ומרשים לעצמם הרבה יותר.
פעם לפחות הם לא יכלו..

Berethor

New member
זה הגזמה..

איך הגענו מדיון על מיניות לאונס? לא כל מיני הוא אנס. לגבי זה שרוב הגברים מיניים גם גם בגלאים מאוחרים, יכול להיות שזה נכון, הרבה תודות לויאגרה גם. עדיין מבחינת רפואה הנטייה היא לאמין שהמיניות פוחתת עם בגלאים כל כך מאוחרת וכך גם יכולת התפקוד המינית. אגב הנה משהו שאני ממליץ לך לראות.

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/AllMenAreRapists

לפחות חמישית מבני מינך הם אנסים.

זה בשבילך "הגזמה"? אלו עובדות בשטח.

שביעית מהילדים עוברים גילוי עריות - זה גם "הגזמה" בשבילך?
רוב התוקפים מינית הם ממין זכר.

וכמובן אם כמעט כל אישה מוטרדת מינית, תעלה את המספר לכמעט כל גבר הוא עבריין מין פוטנציאלי.

אז תעשה 1+1 ותבין שרוב בני מינך הם לא "מציאה" גדולה, בלשון המעטה.

זו המציאות. תתמודד.

Berethor

New member
"סליחה" שלא נולדתי אישה אם כך

אבל רוב השוטרים הם לרוב גברים גם כן, אבל עזבי אותך מקטנות הרי כל גבר עבריין מין פוטנציאלי, אי אפשר לסמוך על אף גבר, צריך לעשות הפרדה בין גברים לנשים לאלתר, יותר נוקשה מאשר בבית שמש, מוחלטת. "Hide your kids, Hide your wife And hide your husband Cause they’re raping everybody out here".

http://www.youtube.com/watch?v=mEAKsaQOCpQ

מה הקשר ש"רוב השוטרים" הם גברים.

מה אתה מנסה לאמר? שרק גברים תחת כותרת "שוטר" הם צדיקים גדולים?
רוב השוטרים שהכרתי הם נבלות ועבריינים פוטנציאלים (גם אם לא עברייני מין). לא מגיע להם אפילו לנקות רחובות.

הנושא המדובר אינו על משטרה.

אין לך מה לאמר אז כרגיל אתה מסב את הנושא.

שאזכיר לך שאתה מתכווח כמו ילד קטן?

RandomNick

New member
כל גבר מטריד מינית - גם אני

but I do it gently. (;

יש טעם טוב שהחוק לא ממש מדבר עליו... ויש לי הרבה ידידות שאוהבות אותי, אז זו לא בעיה עבורי לבוא בהומור מיני איתן (כן - אני מדבר על דברים שבאים בשיחה, לא על מגע). הן גם ככה יודעות שאני לא מעוניין לפגוע בהן או רוצה לבצע בהן משהו בלא הסכמתן.

בכל מקרה, אני מעולם לא עשיתי או אעשה זאת למישהי שאני לא מכיר, כמובן.

Berethor

New member
גם נשים

בעצם בכל פעם שצד אחד מעוניין במשהו מיני או מדבר על משהו מיני והצד השני לא יכולים לקרוא לזה הטרדה מינית. אבל בתכלס דיבורים<מגע<מין, מי שיגיד שלדבר על משהו מיני זה כמו לאנוס זה בולשיט. זה מחסור בפרופורציות.

RandomNick

New member
אני זוכר שפעם אחת חיבקתי חיילת מאחור.

אחת החיילות שהיו איתי ביחידה. ועשיתי את זה לגמרי בכוונה להביע חיבה בלבד. ולא ידעתי שאסור ושזה יכול להתפרש כהטרדה מינית. זה נעשה לגמרי בתום לב. אבל היא הבינה. גם היינו מיודדים (בגלל זה רציתי להביע חיבה מן הסתם). פשוט הבנתי שלא עושים דברים כאלו וביקשתי סליחה. והיא סלחה ושכחה מהעניין. :)

Brombit

New member
כן, כשמיודדים זה הרבה יותר בטוח.

גם יש יותר סיכוי שהידידה תאהב את מה שתעשה, וגם שתרגיש בנוח להגיד אם לא נעים לה.

שטויות, אין לדברייך שום אחיזה במציאות.

א- כי המקורות שלך לא נכונים.
ב- מי שתוקף מינית תוקף הרבה בחורות
לכן הרבה נשים מותקפות לא אומר בהכרח שהרבה גברים תוקפים.

Berethor

New member

זה נקרא ניפוח המציאות עבור פנטזיות אפלות. ככה אפשר להוציא כל גבר כעבריין מין או עבריין פוטנציאלי, באופן אירוני אם המצב באמת היה כזה אז למה בכלל מענישים על זה אם זה מה שכל הגברים רוצים ועושים? הרי גם רשויות החוק והמשפט והשלטון יש בראשם גברים לרוב.

למעלה