שלום רבותיי

bezro

New member
אני לא יודע מה איתך ......

אני אולך להצביע איציק כי נכון שהוא מושך דברים עד הבחירות ושטויות אבל מי לא יעשה את זה ..... ??? וה"אורי" הזה נשמעה מאוד נחמד עד שהוא יבחר ואז יכניס לכולכם סכין בגב ויתחיל לשדוד כספים ...... לפחות אנחנו יכולים להרגע עם אוחיון מהידיע שזו קדנציה שלישית וכל מה שהוא יכל "לגנוב"(אם הוא בכלל גנב ....,אני לא מאמין בזה ) הוא כבר"גנב" .... המועמד החדש יתחיל לגנוב ולהעלים כספים בצורה יותר משמעותית ...תנו לאוחיון לסיים קדנציה שלישית .... אני אישית רואה את זה כיותר נכון מאשר להחליף ראש עיר ..... חוץ מזה לאוחיון יש ניסיום לאומר ה"אורי" הזה שרת מתנדב ונותן עכשיו הכל מ"טוב לב" אני לא מאמין בשיט הזה שהוא באמת רוצא לתרום בלי תמורה ,הוא לא קדוש ואין אף אדם קדוש.

לפניך אדון נכבד ולקהל הרחב שימו לב כספים!!

לפניכם כספים שהלכו לטימיון משהו שאורי לעולם לא ייעשה כמי שמכיר אותו אישית. שימו לב לסכום הראשון 32 מיליון שקלים חדשים התחלתיים הושקעו ברחוב חיים עוזר לאחר הגשת הקבלות לפי שבועיים הסתכם הרחוב בסך 50 מיליון שקלים חדשים. 40 אלף שקלים חדשים לתוכנית "לכל ילד מחשב" מחשבת איציק : "אני יביא סוסים לעיר פ"ת בכך אגדיל את הרווחים וחצי מהסכום העירייה תממן. בפועל: 40 אלף שקלים חדשים בוזבזו רק על סוסים וחזרו 40 אלף אך לא למען הילד הנצרך כפי שאמר איציק אלא לכיסו האישי של איציק. איציק אוחיון מוציא ללא סוף כספים בניגוד לחוק לכיסו הפרטי נכון שזה מותר אך ורק סכום אחד קבוע בפרוצדורה שלוקחת המון חודשים. איציק מוציא מכספי התושבים והעיר שימו לב כמיליון שקלים בחודש על מה? על הכיס הפרטי ללא פרוצדורה הבעיה שקיבלנו את איציק הוא היה ראש עיר עם בושה היום הבושה נעלמה מעיני הציבור והשקרים רק הולכים וגוברים. מקרה שקרה עם מישהי שתמכה באיציק לדבריה לאחר הבחירות ברגעי האמת איציק לא היה שם. ז"א הבן שלה הוא מחונן רק פטפטן מהבית ספר כמעט העיפו אותו אך זאת רצה מהר למשדרו של איציק ונתקלה בדלת סגורה. איציק לא מכי אותה. אך מייד לבחירות השניות מבקשים כי תתמוך בו שוב ומשאמרה את דעתה כי לא תתמוך איציק אוחיון מייד התנצל וניסה לשכנע. זה איציק האמיתי משהו שלעולם אורי לא ייעשה. תבינו אורי אוהד הוא בן של שופטת מאד מפורסמת היא הייתה בבית המשפט השלום והועלתה לבית משפט המחוזי. נכון היא לא מעורבת פוליטית אין לה צד בעניין. אך אף בן לא ירצה להכפיש את שם הוריו בעודם בחיים. אף בן לא ייעשה מעשה שייפגע באדם. מעשי אורי אוהד בבקשה לשים לב: מקרה אחרון בית ספר גורדון שני ועדי הורים ששנאה שוררת ביניהם נפגשו במשרדו של אורי מסיבה אחת הילדים אורי אמר: "לא מעניין אותי השנאה ביניכם לבין עצמכם אני לא רוצה כרגע לפתור את בעיות שיש ביניכם אנו כאן למען מטרה אחת הילדים". מקרה נוסף שכונת לב הסביונים התגלו בשכונה זו נחשים אך אורי הוא זה שפעל למענם. אז בבקשה תחשוב טוב טוב לפני שאתה משאיר את הזלזול בתושב בעיר וכפי שאמרתי אורי היה ממלא מקום ראש העיריה יותר משנתיים עד שעזב את המועצה והתגלתה האמתאיציק אמר לאורי :"נמאס לי לא לישון בגללכם בלילה ונמאס לי לשים לם מקלת בגלגלים". כאשר קמה סיעת שיא הם קמו עם מדיניות והבטחות לתושב אורי לא הבין מדוע כל זה לא בוצע גם לאחר שאיציק נבחר. ורק בשיחה אישית אמר איציק את הדברים הללו. מה שאני אומר שרב הדברים בעיר כמו הפארק הגדול שאיציק לא עשה אך גם לא סויים הובטחו שם מזרקות בריכות ואמפי תאטרון איפה כל זה???? תשובתו של איציק אני לא יודע לאחרונה תקף אורי את איציק על מקרה היכל התרבות ואיציק אמר שזוהי מתנתו של איציק לאורי אך אורי אמר אתה שקרן וכנראה זה נכון כי מייד הגיב איציק אתה שמן מסריח. אז רבותיי הראש מסריח מהזנב. לכן אני אומר אל תבחרו בראש עיר שלא יודע להוביל עיר. אני ואורי ועוד רבים אחרים רוצים לקדם את העיר הלאה וללא גניבת כספים. אדון נכבד מקווה שהארתי את עיניך. על מעשי איציק וזוהי רק קצה הקרחון.

liorhikri1991

New member
מאיפה אתה יודע שהוא יגנוב כספים?

זה מגעיל להגיד כזה דבר אם אתה לא מכיר את הבן אדם,לא כולם מושחתים, ושמעתי על המון גנבות של אוחיון

bezro

New member
א....

ככל שהאדם משמע קדוש וקרוב לכם הוא יכול לגלות פנים אחרות לאחר שהוא יבחר ולשיים פס עליכם ב.....למה אתם מהללים כל כך את שמו של אדם שרק אתם מכירים .. ??? יש לכם טועל בכך שאתם תשיטו את פניהם של העיר נגד אוחיון .. ?? ג... אני חושב שתושבי העיר הם מן הכחמים בארץ... וזה מוכך פעם אחר פעם אז אני חושב שכל תושב שרוצא להגן על זכויותיו יגן עליהם ...אין צורך במגן"אורי" .... ד... מנהלת יקרא לעניות דעתי צריך למחוק שירשור זה אשר עוסק בהסתה פוליטית ... אם למישהו יש לאגיד את דעתו הוא יכול לפרסם דעה זו בדרך אחרת .....אין צורך להסיט את דעת גולשי האינטרנט הרבים אשר רובם בני נוער

liorhikri1991

New member
מה זה השטויות שאתה אומר למנהלת...

אני בן 17 בקרוב עם זה עוזר לך ואני כבר יכול להציע לבחירות הקרובות ואני יודע שאצביע אורי אוהד. אני לא מכיר אותו אישית,אף פעם לא דיברתי אותו וכו',אך הוא נראה לי מועמד ראוי וזו דעתי וזהו.

LuNa MaJnUnA

New member
המון גניבות של אוחיון..

זה מגעיל להגיד כזה דבר אם אתה לא מכיר את הבנאדם.

liorhikri1991

New member
אבל תראי למה אני מתכוון...

אני מתכוון שמבחינה פוליטית אורי אוהד לא מוכר ולא היה ראש עיר ולא ראו איך הוא פועל עם הכספים,לעומת זאת איציק אוחיון היה ראש עיר והוא ישנו ראש עיר ורואים את מה שהוא עושה עם הכספים,זה לא שאמורים להכיר אותו אישית,אלא לדעת איך הוא פועל.מצטער אם לא הבהרתי את עצמי.

סילחו לי אבל....

רבותיי אני לא מסיט פוליטית אלא מבקש תמיכה באורי וילדעתכם רבותיי אורי עושה יותר מאציק אוחיון. על פי נתונים שיש בידיי והוכחות איציק אוחיון לא ראוי יותר להיות ראש עיר ואם את/ה מעוניין אנא פנה אליי בפרטי ואשמח להפנות אתכם לאורי באופן אישי שיחה אחד על אחד וסתם חומר למחשבה ממה איציק אוחיון כלכך חושש שאינו רוצה להתעמת עם אורי מול קהל? ממה איציק אוחיון כלכך מפחד שתושב העיר יידע? אני מכיר את איציק באופן די אישי להזכירכם הוא חבר מפלגת העבודה וגם אני. לידעתכם ניתן לבצע עימות מל קהל לפני כל מערכת בחירות אפילו לבחירות לראשות הממשלה. אז תאמר לי בבקשה תומך איציק למה הוא מפחד??? מה הוא לא רוצה שאתה תדע? האם שאלתם את עצמכם מדוע הושקעו מיליוני שקלים ברחובות במקום בחינוך הוכחה נוספת החינוך בעיר קרס מערכת החינוך בעיר קרסה. אז את מי להאשים??? תגידו אתם!!!!! אני רק מביא לידעתכם את העובדות. אז באזר ולונה אני לא אומר סתם דברים חסרי שחר ואו בסיס אתם מוזמנים לפנות אליי במסר ואשמח להפגיש אתכם בפגישה אישית מול אורי אוהד. והוא ייתן לכם יותר מידע. ועוד חומר אחרון להיום למחשבה הידעתם שאיציק רצה לפנות את בית הספר החקלאי ולהקים בניין רב קומות. בזכות התושבים בנווה עוז וועד השכונה שפנה לאורי מכיוון שראה כי יש אטימות מצד איציק להקשיב לתושב. בשעה שתיים עשרה בלילה פנה ראש הוועד השכונת לאורי אורי עזר להם בית משפט קבע כי לא תנתן אפשרות בנייה כזו. איציק הסכים להחלטה שהוחלטה אך רק שעתיים לקח לו לחתום על החלטה שכבר הוחלטה מדוע???

bezro

New member
החינוך לא קורס

איזה שטויות זה ....מי שרוצא ללמוד ילמד מי שלא לא ... אף אחד לאר צריך ראש עיר כדי שישב לו על הצבר וילמד אותו ... אני אישית יודע כל בן אדם שרוצא לקבל חינוך מקבל אותו ....לא אשמתו של ראש העיר שארבה ילדים גדלים בבתים שלא אומרים לילדים שלהם שתעודת בגרות ותאור ראשון או שני זה חובה ...... אני אישית סיימתי עכשיו עם תעודת בגרות כל שנות הלימודים שלי איציק היה ראש עיר ואני יכול לאגיד לך אישי שאין צורך בעזרה של ראש עיר כדי לקבל בגרות .....

liorhikri1991

New member
צודק בזה שמי שרוצה ילמד ויצליח...

אבל צריך לתת את הכלים כדי לעשות זאת למי שלא יכול כלכך לשבת וללמוד ועם הזמן זה הופך לאי רצון ללמוד בכלל,עושים מאמצים רבים בעיר לשיפור החינוך ובאמת החינוך בעיר הוא מעל הרבה ערים אחרים בעיר,אבל לדעתי איציק אוחיון עוזר יותר לדתיים ולחרדים מאשר לחילוניםן,תראו איך הוא משקיע בישיבות,חבל לכם על הזמן.

למעלה