שלום רבותיי

שלום רבותיי

בימים אלה אנו עוסקים בבחירות של שנת 2008 כבר בנובמבר פחות משנה וחודשיים. אנו יודעים שראש העיר עושה כדי להראות שהוא עושה ומהתל בתושבים. מכיוון שלמעלה משנה ראש העיר לא עשה דבר וכעת הוא ממהר לעשות. אני פונה אליכם לכל אחד ואחד מכם בואו הצטרפו ותמכו במי שמועמד לראשות העיריה אך יחד עם זאת ייעשה ויעבוד לא רק לפני הבחירות אלא לאורךכל הקדנציה אני פונה לכל אזרח אל תהיו אדישים יש אלטרנטיבה חדשה יש דרך אחרת. אל תהיו אי אכפתיים אני פונה לכל התושבים מכל העיר פתח תקוה מכל השכונות ומכל אזרחי העיר אל תשכחו מי הרס את החינוך ומי נהג באדישות כלפיכם. ומי סגר בפניכם דלתות. אנא מכם תושבים יקרים פנו לסיעת שיא תנו את הכוח שיש לכם ליו"ר סיעת שיא מר אורי אוהד. אל תתנו את הכח למי שלא ראוי. כמו יצחק אוחיון. אוחיון אמר לפני שבועיים לאורי "אני אהיה ראש העיר הראשון שיסיים קדנציה שלישית". הוא לא קם ואמר בקדנציה השלישית אני ייעשה למען התושב. שימו לב לדברים. מעולם יצחק אוחיון לא היה שקוף כלפי האזרח והתושב. מבקר המדינה אמר "איציק אוחיון מושחת". מנהלת החינוך אמרה על נושא בית ספר גורדון "זוהי שחיתות" אל תתנו לאיציק יד למעול לנו בכספים ללא לאות וללא סוף. תודה

liorhikri1991

New member
../images/Emo45.gifאורי אוהד לשלטון...

הוא אדם פעיל,שדאוג לאינטרסים של הציבור ולא לתחת שלו,בניגוד לאנשים אחרים בעירייה ובממשלה שלנו. הוא לא מושחת,הוא נאמן לציבור ויהפוך את העיר למקום טוב יותר לכולם,לדעתי. אם היתה לי זכות בחירה,אז ברור שהייתי בוחר בו,תחשבו על זה. ד"א,כל שבוע יש עליו איזה 3 כתבות שהוא יוצא נגד זה ודואג לדבר הזה והזה,שימו לב בעיתונים,הוא אדם אמין מאוד !

אז מה אתה מציע?

מי המועמדים שירוצו? האם זה רק אורי אוהד ואוחיון או שיש עוד?

liorhikri1991

New member
יש עוד הרבה...

אני שמעתי על עוד שלושה לפחות,אחד איש חינוך מפורסם,אבל שכחתי את השמות שלהם

anush91

New member
ישראל גלבוע לשלטון!

אגב, מישהו יודע מאיזה גיל ניתן להצביע בבחירות מקומיות (ראשות העיר)?

liorhikri1991

New member
באמת???

זה אומר שאני יכול להציע בבחירות הקרובות כי אני אהיה כבר אחרי 17

אז ככה המועמדים הם:

1. איציק אוחיון. 2. אורי אוהד. 3. שוקי שדה. 4. לשעבר מפקד משטרת פ"ת. עד כמה שהבנתי שוקי שדה אין תומכים. וכן למפקד משטרה לשעבר אין תומכים. ואם כבר מדברים על ניסיון אורי אוהד היה לשעבר ממלא מקום ראש העיר במשך למעלה משנתיים. לכן הבחירות ייעסקו בעיקר באיציק אוחיון ואורי אוהד. כי לשניהם יש תומכים רבים והתחילו את מסע הבחירות ולשניהם יש סיעות. ומה שאני מציע שפשוט תצביעו עבור אורי אוהד מכיוון שהוא אדם מתאים וראוי להיות ראש העיר הבא ויש לו כוונות טהורות ומביט על העיר וצרכיה ויותר מזה הוא לא צריך את הכסף של העיריה. הוא עושה הכל בהתנדבות וכן גם הצוות המקורב לו. על כן אני פונה ומציע שתהיו חלק מסיעת שיא. וגם אתם תשפיעו על אחרים.

liorhikri1991

New member
צודק...עוד דבר חיזוק לגבי אורי אוהד...../images/Emo70.gif

אורי אוהד היה ממלא מקום ראש העיר,והוא היה מקורב מאוד לאיציק אוחיון,אך אחרי שראה את העוולות(בלשון המעטה לדעתי) שעושה ראש העיר "המבורך" שלנו,הוא עזב את תפקידו ויצא מהעירייה,ועל זה אומרים אשרי האיש,כי הוא לא כמו כל הפוליטיקאים שמחפשים כיסא ותפקיד,הוא עושה את הכל לפי עקרונותיו שהם עוקרונות של צדק והתחשבות בבני אדם ובאזרחי המדינה והעירייה

LuNa MaJnUnA

New member
פפףףףף..

על זה אומרים 'פוליטיקאי' ולא 'אשרי האיש'..איפה אתה חי?

למעלה