שלום--קצת מידע בבקשה...

../images/Emo70.gifג'ודו באזור המרכז - המלצה../images/Emo70.gif|המל

שיעור הג'ודו מתקיים בין השעות 18:30 עד השעה 20:50 . שלמה מחזיק בדרגת דאן 6 בג'ודו ובנוסף מלמד קרטה ואייקידו( גם בהם מחזיק בדרגות מקבילות ), מה שמשקיף על ראיית הג'ודו שלו - פחות באוריינטציה של ספורט, יותר כאומנות לחימה פרקטית( בנוף הישראלי - נדיר מאוד ) . אני יכול להעיד שבאתי מתוך סקרנות וחוסר הבנה מוחלט של האמנות ( שהוביל להתנשאות מוטעית ) ויצאתי חסיד של האמנות האלגנטית והסופר-יעילה הזאת . שלמה הוא מורה מעולה עם ידע נדיר ויחס אישי לכל תלמיד - רמת השיפור כתלמיד מהירה מאוד ומורגשת. לראייה, בקבוצה נמצאים לצד ה"טבולות ראסות" גם חגורות שחורות שינקו ג'ודו מהעריסה, מורי ג'ודו בעצמם, ועל פי עדותם אין שיעור בו הוא לא מחדש להם . לכל המתעניינים בג'ודו למבוגרים(ולא רק), מומלץ בחום רב . בקיצור - למה לאכול המבורגר אם אפשר לאכול סטייק ? http://shirokan.eligur.com/index.htm

קוזושי

New member
../images/Emo123.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo24.gif

אז יש לנו פה ג'ינג'י חדש, או שטעיתי בזיהוי? ברוך הבא לפורום

קוזושי

New member
ג'ודו למבוגרים בתל אביב

יש את שלמה דוד כפי שכבר כתבו כאן כל יום שלישי מ- 18:45 עד 20:45 03-5373449 יש גם במכבי תל אביב רח' המכבי 4 (ליד המלך ג'ורג') כל שני וחמישי מ 7:30 עד 9:00 בערב 03-6204523 יש אצל יוסי אברמוביץ' ברמת אביב כל שלישי (ב8:00 בערב) ושישי (פרטים מדוייקים יותר אני יכול לברר אם יהיה צורך) ואצל אורית בראון באוניברסיטת תל אביב (אני יכול לברר יותר פרטים אם יהיה צורך) כל הקבוצות רשמית מעורבות, במכבי יש כעת רק גברים ואצל יוסי אברמוביץ' אין לי מושג

usr

New member
ג'ודו ברמת אביב

הקבוצה של יוסי מתאמנת בימי ג' 20.00 - 22.00 וימי ו' 15.00 - 17.00 הקבוצה מעורבת עם רוב לגברים - יש מספר נשים שמתאמנות.

קונג פו בהרצליה או רמה"ש אני בספק,

אבל אם הם יכולים להתאמץ ולהגיע לסוקולוב בכפ"ס יש להם את ביה"ס של צחי שוחט שהוא מורה רציני.

או לרמת אביב, להתאמן אצלי, זה פשוט

יותר רחוק מאשר הוד השרון, לא? אם טעיתי אז אפשר גם אצלנו ליד האוניברסיטה.

avshalomat

New member
סוקולוב הוד השרון אני מבקש

בפעם האחרונה שהצצתי לעבר למרפסת עדיין הייתי בהוד השרון וגם הבית ספר של צחי. למה זה חשוב? כי יש סוקלוב 11 בכפ",ס והוא לא המקום בו אנשים משחקים "באני ציפור עם מוטת כנף".

usr

New member
ג'ודו למבוגרים

באיזור נתניה קיימות שתי קבוצות למבוגרים: קבוצה של אורן סמדג'ה בתל מונד קבוצה של איתמר סמדג'ה בנתניה לפרטים נוספים תכנס לפורום ג'ודו ב nana.co.il שאותו מנהל אורן סמדג'ה

למעלה