שלום קוסמים ומכשפות!

ינוני

New member
שלום קוסמים ומכשפות!

שלום שמי ינון ואני גר בירושלים. יש הרבה יותר בעולם הזה ממה שהאנשים הרדומים יודעים , וגם אתם ,המתעוררים לא רואים הכל. מי כאן יודע לראות הילות? מי מזיז דברים בעזרת המחשבה? מי משנה את המציאות ומבין את צרופי המיקרים? מי מרגיש את האנרגיה האוניברסלית בתוכו? מי עוזר למין האנושי במטרותיו האבולוציוניות? יש תקווה יש עזרה יש תשובה יש ^ \ / ------------ / \ / \ X X \ / \/ ----------- / V יש הלוואי שכבר נמצא אותה

Zipadidoda

New member
אתה צפה לתשובה כשאתה

שואל מי רואה פה הילות ולכל שאר השאלות? או רק בשביל להבין שאנחנו (חלקנו) לא יכולים לעשות עוד את כל זה? :)

wicca_sphere

New member
שלום לחדש

מזיז דברים לא, מכבה אש כן. רואה הילות לא, מרגיש הילות כן. משנה את המציאות כן. מבין צרופי מקרים כן. מרגיש את האנרגיה בתוכי? כשאני מעלה אותה. עוזר למין האנושי? שאלת את הבן אדם הלא נכון. יש תקווה, כן יש עזרה, כן יש תשובה? לא תמיד...

Zipadidoda

New member
טוב בכל אופן אני

אני רואה הילות אני מזיז דברים בעזרת המחשבה (כמו שאתה קורא לזה) אני משנה את המציאות ועוד איך מבין צירופי מקרים? אני מניח שכן... הרי אני לא יזכור מקרה שלא הבנתי בו צירוף מקרים... מרגיש אנרגיה אונבירסלית? כן ועוד איך... :) עוזר למין האנושי? אני מניח שעצם העובדה שאני מתעניין בזה ומתפתח בזה עוזר למין האנושי כשאני מעביר את הידע שיש לי למישהו אחר וכדומה... וגם כשאני עצמי מתפתח... יש תקווה? כן יש... לא משנה כמה היא קטנה חיחיחיחי יש תשובה? תשובה למה??? תשובה להאם יש תקווה? תסתכל שורה מעל חיחיחי מקווה שעזרתי

jewel666

New member
אני!!!!

אני? טוב בכל אופן? מזיזה דברים? לפעמים רק כשאני ממש ממש מעוצבנת ויש בי אנרגיה רבה... אני צופה את העתיד- גם לפעמים בא בגלים.. מבינה צירופי מקרים כן! משנה את המציאות- לא@ מה שצריך לקרות יקרה רואה הילות- ממש לא לדעתי רוב האנשים בפורום הזה לא עד כדי כך מנוסים אלה כולם עדיין בשלבים של למידה. ככה שבמקום להתרברב הגיע הזמן לפעול...

למעלה