שלום , צריכה עצה.

lubka

New member
שלום , צריכה עצה.

שלום לכולם. בזמן אחרון אני עוברת תהליך של הזכרות בדברים מן העבר באופן ספונטני לחלוטין - פה חלום שם חלום וכל אחד מזכיר לי עוד ועוד פרטים. נוסף לכל זה התרחשויות בחיים האישיים שלי מעלים את אותם הנושאים בדיוק! אני מניחה שזה לא סתם ויש לכך סיבה, אני פשוט לא יודעת איך להתמודדת עם כל המידע שמופיע לי פתאום וכאילו אומר לי במפורש שמשהו צריך להיעשות!! השאלה היא מה? בחלום האחרון אני חולמת את עצמי מגיעה לאיזשהו מקום ובו אני כאילו מקבלת שוק חשמלי ונזכרת בחיים הקודמים וזה קורה שוב ושוב ואני זוכרת בוודאות שמופיע בי תחושה שאני ממש קרובה לאמת ...אבל לא ... (אני לא זוכרת את החלום עצמו רק את הקויים הכלליים). אני פשוט לא יודעת איך אני יכולה באמת לשחזר את האירועי העבר כמו שהם היו ולא כפי שהדימיון שלי עיצב אותם גם של החיים האלה וגם של הגלגולים הקודמים... בבקשה אולי מישהו יכול לעזור לי, להדריך אותי איך עושים זאת . אני מרגישה שזה ממש קריטי בשבילי עכשיו. לובה

אני מכירה את התופעה הזאת

תבדקי מה בחיים שלך עכשיו מטריד אוך. זה בדרך כלל מה שמביא את החלומות וההקשרים. יש בתוך החלומות החוזרים האלה תשובה בשבילך.

lubka

New member
שלום,

אני יודעת שבתוך החלומות צריכות להיות תשובות אבל אני לא מצליחה לזכור את רוב החלומות ואת החלקים שאני כן זוכרת איני יודעת לפרש. ומה שהכי מציק לי זה שהיו לי תקופות כאלה בעבר והייתי כבר במצב חוסר אונים הזה וגם לא עשיתי עם זה כלום . ועכשיו אני מאוד הייתי רוצה כן לעשות עם זה משהו אני פשוט לא יודעת איך! לובה

lubka

New member
הי,

תודה רבה, אני אנסה לראות אם זה מצליח לי... לובה

Tal_Ya_Tal

New member
היי לובקה../images/Emo24.gif

חלומות וזכרונות מן העבר מצביעים שהגעת לשלב התפתחותי מבחינת התודעה, שמוכן להכיל עוד מידע על נסיבות חייך כפי שהם מצטיירים בעינייך היום. כאשר אנו מתחילים להזכר בתמונות מן העבר, משמע שהתודעה שלנו מוכנה לעבד עכשיו עוד מידע בקשר לסיבות לכך שחיינו כיום נראים כפי שהם נראים. ב 1990, ישבתי במרפסת בבית ההארחה של בית אורן ובהיתי במורדות הכרמל כאשר נזכרתי בחיים קודמים. קראי את סיפורי במדור מאמרים איך שגלגול מתגלגל לו, להבנה משופרת של התופעה וגם לקבלה של עיצה כיצד ללמוד מכך יותר על חייך. L&L TALYA

lubka

New member
הי,

טליה, המון תודה על התשובה קראתי את הסיפור שלך ואני חושבת שבקרוב גם אצלי הכל יסתדר בראש, אולי את תוכלי להגיד לי? בימים אחרונים אני בערך 5- 6 פעמים נתקלת באותו הספר במקומות הכי לא קשורים לספרים מסוג זה , ואני טועה האם זה סימן שאני צריכה לקרוא אותו , השאלה היא האם במקרה את קראת אותו ואם כן האם את ממליצה עליו? שם של הספר הוא "עוצמה אישית דרך מודעות " של סאנאיה רומן.. שתהיה לך ולכולם שנה טובה ומתוקה מלאה באושר שמחה ואהבה!!! לובה

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifלובה

זה נראה כאילו ה
פשוט קורא לך ומזמין אותך לקרוא בו. אני קראתי את הספר לפני המון זמן באנגלית, כשעדיין לא היה לו תרגום בעברית והתרשמתי ממנו מאד. בכלל החומר של סנאיה רומן ושל אורין עזר לאנשים רבים בדרכם הרוחנית. אני בהחלט ממליצה לך עליו. שנה נפלאה גם לך לובה, L&L TALYA

arlot

New member
לובה היקרה ../images/Emo13.gif

גם לי היתה תקופה כמו שאת חווה עכשיו , אם תוכלי לא לפתוח את עיניך כשאת מתעוררת (וזה לא תמיד פשוט ) יהיה לך פשוט יותר לזכור את תוכן החלום \התנסות ,זה קשור בגלי המח והשינוי שחל בהם ברגע פתיחת העין , מניסיוני האישי דברים שעולים הם לרוב נושאים שאנחנו מוכנים להתמודד איתם והגיע זמנם לעיבוד או התמודדות , זה דבר יפה ומראה שאת אדם ששואף לצמיחה ומודעות , ולכן , אני מסכים עם טליה שהספר יפה ומתאים , אהבתי את המסרים של הספר ותראי שהוא נהדר וקסום , בהצלחה וחג שמח לך ולבני ביתך !

למעלה