שלום צריכה עזרה

travajo

New member
שלום צריכה עזרה

היי , אני חיילת משוחררת . עשיתי שנה שירות לאומי בתחום המשרדי. שנה אחרי הייתי מטפלת לתאומים. ואח"כ עשייתי פסיכומטרי. אני ממש מיואשת לאחרונה כי אני לא מוצאת עבודה. אין לי בשביל מה לקום בבוקר. אין לי כסף בבנק ודווקא שהכל נראה כ"כ קרוב שוב זה לא הסתדר. היו לי גם מחשבות אובדניות. אבל הבנתי שזה לא הפיתרון. אני כבר שנה מחפשת עבודה ולא מוצאת כלום. שלחתי קורות חיים לאלפי מקומות וכמעט אף אחד לא חזר אליי. זה ממש קשה לי כי כל הזמן חברות שלי שואלות מה קורה איתך? איך את יכולה להיות כל היום בבית? הדבר השני שמציק לי הוא שאני לא יודעת מה אני רוצה ללמוד. הלכתי לשני ייעוצי מקצוע והם לא ממש עזרו לי. אני יודעת שיש צרות גדולות יותר כמו אנשים חולים , רעב וכדומה אבל להיות כל היום בבית זה ממש קשה לי אני בנ"א פעיל . כל היום שלי מתבזבז. ממש קשה במדינה הזאת לחיות כמו בנ"א

CHIKOLULU

New member
אל תתיאשי.../images/Emo140.gif

א.כל עוד את נוקטת בחיפוש אחר עבודה ולימודים ,תעריכי את עצמך על כך. ישנם שכלו כוחותיהם גם לשם כך. ב.נכון שתרשמי בלשכת העבודה. אם איני טועה ,תפקידם למצוא עבודה לכל דורש ע"פ התאמה. יתרה מזאת ,תקבלי שכר עד שתימצא לך ,דבר שיקל עלייך במעט. (ואל תשכחי שבזמן הזה שאת בבית חלה עלייך חובת תשלום ביטוח לאומי.) ג.לימודים- תראי ,סכ"ה השתחררת ואת לראשונה בפתח האזרחות. לא הרבה משוחררים/רות יודעים לבטח מה הם רוצים ללמוד. חלקם מעדיפים להמתין ,ואחרים לנסות. זה לגיטימי ובמקרים מסויימים אף רצוי. ד.מכיוון שאת לחוצה והתחושה שאת חווה אינה נעימה עד כדי מחשבות אובדניות , כדאי שתפני לגורם מקצועי שיוכל לעזור לך בפישוט הבעיות ובכך להקל עלייך. זאת את יכולה לעשות דרך קופ"ח ,או דרך מוקדי סיוע טלפוני רבים אשר ישמחו להנחותך. בהצלחה רבה!

photosoon

New member
כנראה שאת 'שופטת' את עצמך כאומללה

היות וכך את לא מסוגלת לראות שיש פתרון לכל דבר, - כן לכל בעיה יש פתרון ! אם היית שמחה ומאושרת לא היית 'שופטת' את עצמך לאומללות אלא להצלחה ולשמחה. קצת מודעות אישית תסיע לך להתגבר על כל מכשול אבל דעי שעלייך לבצע עבודה עצמית לא קלה . ממליץ לך לקרוא את הספר של קיטי בירון - 'לאהוב את מה שיש' נדמה לי שהוא נמכר בסטימצקי אבל גם ברשת (רשתת לפי שנאמר לנו לאחרונה) בחנויות מכוונות.

למעלה