שלום פורום קוספליי D:

TerryKasper

New member
שלום פורום קוספליי D:

יצא לי לצפות בפורום הזה לא מעט, אך זו הפעם הראשונה שאני אשכרה מגיב כאן. אולי כי לא היה לי משתמש בתפוז? לא יודע. הפורומים כאן לא נוחים לי ממש. בכל מקרה- בשביל פרויקט-שהוא, אני צריך לעשות סקירה חפיפה על העדפות הקהילה ואעריך מאוד אם תשתפו פעולה ותכתבו לי את חמשת האנימות האהובות עליכם, ואת שלושת הדמויות האהובות ביותר מכל אחת מהן. לפי סדר העדפה כמובן. אלה מכם שגם משחקים מתבקשים להוסיף את שני המשחקים האהובים עליהם ושלוש דמויות מכל אחד. תודה מראש [: - טרי.

Lightning9

New member
טריי!~~ אני אענה D:

[זאת קרן דרך אגב] מאחר ואני רק משחקת, אז רק משחקים X: FFX - Tidus, Yuna KH2 - Axel, Riku אם הייתי משחקת בכרייסיס קור הוא היה ברשימה פה, אבל לא יצא לי לשחק עדיין X: או לסיים את פרסונה או כל משחק אחר שהוא לא סקוור אניקס XD

CoralP

New member
הממ~../images/Emo187.gif

Full Metal Alchemist NANA Code Geass \ Soul Eater \ משתנה כל פעם שאני רואה משהו ששווה משהו ואוהבת אותו XD דמויות~ אדוארד אלריק
לולוש;;;;;;;;;;
ו... לא יודעת T______T אני אוהבת המון ;____;" איך אפשר לבחור?

TerryKasper

New member
בקשתי חמש אנימות ושלוש דמויות מכל אחת

יש לך מקום לעוד המון~ לכי על זה.

CoralP

New member
אה אופס נכון :ם../images/Emo187.gif

~מוגבלת~ אז... פול מטאל אלכימיסט דמויות: אדוארד, רוי ואנבי נאנה דמויות: נאנה, האצ'י ונובו סול איטר דמויות: קשה לבחור רק 3.. ;;;;;;;;; אממ.. סול, קיד ומאקה קוד גיאס דמויות: לולוש3>, לויד (XD), ו... נו שיהיה, יופמיה XD ו.. לא יודעת
אני אחשוב..XD

Sezuke

New member
היי טרי :]

אני אניח שזה כולל גם מנגה.
Berserk - Guts - Griffith - Serpico
Hajime no Ippo - Takamura - Aoki - Kimura
Rurouni Kenshin - Saitou - Shishio - Sanosuke
One Piece - Luffy - Usopp - Chopper
JoJo's Bizzare Adventure - Jotaro - Joseph - Dio אם היה אפשר לרשום 5 משחקים ו-2 סדרות אנימה, זה היה עדיף לי =(
Final Fantasy VII - Zack (ולא אכפת לי כמה יחסית שולי הוא היה ב-7, גם אז לא היתה דמות שרציתי לדעת עליה יותר והיום זה הוכח כמה הוא לא שולי) - Sephiroth - Vincent
Metal Gear Solid 3: Snake Eater (אני לא חושב שקרב בוס אחרון יכול להגיע לרמות יותר אפיות, אני חייב לסיים כבר את 4 :< ) - Naked Snake (Big Boss) - EVA - The Boss

Ayelet chan

New member
אין לי כוח לנפות אנימות ומאנגות אם זה בלי

מאנגות, אני אענה אם אני אדע אם אפשר. XD

CibiHeart92

New member
גם אם זו אנימה וגם אם זו מנגה

הדמויות הם אותן דמויות וזו עדיין הסדרה שאת אוהבת, גם אם היא פילרית וגרועה אם היא הייתה עשויה טוב לא היית שונאת את זה, אז מבחינת שם זו עדיין אותה הסדרה..זאת אומרת..את מבינה את הנקודה שלי? ><;

chicho6

New member
היילוזים D:

אז... אמ... אני לענות D: Tsubasa Chronicle Sakura Fai Mokona Darker Than Black Yin Hei Amber Sand Chronicle (מנגה) Fuji Ann Daigo D.Gray-Men Allen Luvi LenaLee Host Club Mori-Senpai Honey-Senpai Hikaru & Kaoru ואני מניחה שזהו D:

Era nyo

New member
היי טרי

הממ, אני אזרוק מה שעולה לי לראש כי אני לא החלטי בכלל :ם אנימה: Mahou Tsukai Tai Ayanojyo Aburatsubo Akane Aikawa Sae Sawanoguchi Petshop of Horrors Count D אין יותר מדי דמויות שחוזרות על עצמן, חוץ ממנו, סורי :p Hana Kimi (manga) Shuichi Nakatsu Mizuki Ashiya Taiki Kayashima משחקים: Final Fantasy VII Vincent Aeris Ginsburg Cloud Shin Megami Tensei Persona 3 Mitsuru Kirijo Shinjiro Aragaki Fuuka Yamagishi זה כל מה שעולה לי לראש, בהצלחה עם הפרויקט

Serf SaN

New member
היי. :]

שלי~ - Blood+ סאיה, דיווה, האג'י. - Code Geass לולוש, שיצו, יופמיה. - NANA נובו, אוסאקי נאנה, שין. - Wolf's Rain צ'זה, טובואה, בלו. - The Melancholy of Suzumiya Haruhi הארוהי, קיון, קואיזומי.

CoralP

New member
#$^%$&#?!?!?!#$^../images/Emo187.gif

התחלתי בלאד פלוס ואני פשוט נרדמת! איך ייתכן שזו האנימה האהובה עליך? T______T" (זה משתפר מתישהו?;; אני שוקלת להמשיך רק בשביל האג'י ~שטחיות~ אבל זה לא שחסר לי מה לראות
)

למעלה