שלום פורום יקר!;-P

MorraniChan

New member
שלוםשלום

אני מורן. הצטרפתי לפורום לפני חודשיים [או שלושה] ו...הגעתי בתור שואפת ולא יודעת מה לעשות עם הרצון שלי לדובב בסופו של דבר התקבלתי לקורס [שנגמר היום ויחד איתי הייתה ליבי] וכבר יצא לי לדובב דמות אחת בפוקימון [אתמול XD] נייס טו מיט יו^^

Bar391

New member
אבי!!1 אחד XD

לא ראיתי את השירשור הזה את כתבתי לך איזה משהו בשירשור שרמי פתח.. אז שוב ברוכים השבים!!! D:

Tu Lus

New member
הי אבי

מתי התגייסת? לאן? וכן במפגש פורום גם אני לא הייתי כי נפלה עלי שבת מה הסיכויים? אז מפגש הבא נקווה לבוא.

avi 88

New member
=]]]]

התגייסתי במרץ.. אני מפקד בכלא צבאי..(מי שמכיר אותי יודע שזה לא הכי אני).. נקווה שבמפגש הבא לא נסגור שבת..ונגיע!

Tu Lus

New member
נכון

כל כך בא לי לבוא
כי לקודם הייתי אמורה כן להגיע

miaBaby

New member
היי אבי, איך הצבא?

מה התפקיד שם? עושה חיים או סובל קשות?? אצלי אין חדש, היה לוס אנג'לס וכל הסיפורים שסיפרתי לפורום פה מידי פעם... עכשיו אני פה עובדת אני מסיימת לעבוד וחוזרת לשם, להמשיך לספר לכם סיפורים מאמריקה :) חם פה! לחות פה! השיער שלי מתנפח! *בוכה*

avi 88

New member
חח מיה=]]

אני מפקד בכלא כמו שאמרתי ובקשר ל"עושה חיים" (ממש לא...!!) יותר סובל..=\ במה את עובדת? אכן חם פה...*בוכה גם*

Tu Lus

New member
אוי, בעיות שיער

מבינה אותך למרות שאחרי 18 שנה סוף סוף מצאתי פתרון לשיער והוא נחמד אלי כבר הרבה זמן שיער טוב! חחחחח

miaBaby

New member
והפתרון הוא....?

שמן פישתן? שמן מורוקאי? טיפות סיליקון? סרום שיער למיניהם? הכל נוסה XD עובד סבבה באקלים לוס אנג'לס ולא עושה כלום באקלים ישראל המקום הזה אקווריום!

Tu Lus

New member
הפתרון הוא

החלקה! אני עשיתי ואחרי שעשו לי פן היה לי שיער חלק מקסים!! אחר כך שחפפתי אותו התלתלים אולפו סוף סוף
חחחח

miaBaby

New member
אני עושה יאמבה פנים

וזה נראה מדהים כל עוד הוא חי אח''כ הוא מת ואיתו השיער עולם אכזר

Tu Lus

New member
אז עוד לא מצאת את הנוסחה שלך

לי לקח 18 שנה למצוא ועכשיו אחרי שנה אני סוף סוף עם שיער מסודר!

lsabag

New member
שלום אבי... ספר קצת על הצבא שלך...

מה התפקיד שלך וכו' :)

למעלה