שלום פורום יקר!;-P

avi 88

New member
שלום פורום יקר!;-P

מה המצב? הרבה מאוד זמן לא כתבתי כאן בגלל שהתגייסתי וכל זה=\ אבל ממש ממש התגעגעתי !!!! פורום מס' 1..מה אתכם? יש פה הרבה אנשים חדשים איזה כיף לראות שהפורום פורח.. אז ככה.. ראיתי שהיה עוד מפגש פורום והפעם הגיעו יותר אנשים -חבל שלא ידעתי..הייתי מגיע! ולדבר החשוב מכל===> רמי ורותם מנהלי הפורום! מזל טוב..!
מיה את בארץ! איזה מאאאגניב...!!!!!! אני לא יודע מה לכתוב=] מה חדש חוץ מזה? שמח לחזור, אבי!

מאיוש33

New member
ואוו בטח המווןןן זמן לא היית כאן.. S:

כי רמי נהיה מנהל הפורום *לפחות* לפני איזה 3 חודשים.. טוב אבל העיקר שחזרת, אז ברוך הבא ! אהה..ואם מותר לי לשאול: מה אתה עושה בצבא??

shirpan

New member
דיי!

באיזה כלא? הייתי קצינת הוראה בכלא 4 ו- 6 לפני בערך 3 שנים.. בטח אף אחד לא נשאר חוץ ממפקד הכלא. אני מקווה בשבילך שאתה בכלא 6 המהמם ולא בכלא 4 שהוא סוג של גיהנום.. (מקווה שלא ביאסתי אותך) באיזו פלוגה אתה? זה בסדר.. זה לא סודי.. מעניין מי נשאר בכלא.. השתחרקתי משם בדיוק בידיוק ב- 18 באוגוסט 2005. אז לפני שנתיים0. אני שיר דרך אגב, היי

ellapr41

New member
ברוך השב!

בהחלט לא היית כאן הרבה זמן וכמה דברים בהחלט השתנו.. דברים חדשים: אם את מורני אתה מכיר אז היא קיבלה תפקיד בפוקי! וגם שיר שאני חושבת שלא זכית להכיר התקדמה להפליא ואולי גם תקבל תפקיד! רותם התגייסה! וזהו בערך.. טוב שחזרת!!

avi 88

New member
רותם התגייסה!? באמת?!

אלה=] מה איתך? היא יודעת לאן? ולא..לא זכיתי להכיר את שיר...היא מהקורס הנוכחי?!

ellapr41

New member
פשש אבי, לא ידעתי שאתה יודע מי אני ../images/Emo2.gif

ולשאלתך גם שיר וגם מורן הן המקורס הנוכחי.. מורן מסיימת היום או מחר אם אני לא טועה ושיר גם עכשיו באמצע קורס אני לא יודעת אם של גפטו או נלס... איתי הכל סבבה! חזרתי שלשום משלושה שבועות בארצות הברית ועכשיו בעיקר שמחה שחזרתי לארץ הקודש

ellapr41

New member
גם אני עוד מעט עושה את שלי שם!

*גררררררררררררר* למה הוא עדיין לא התחיל כבר?!?! אני מחכה לו מינואר!!!
לפחות טוב לדעת שהם לא מקבלים כל אחד ומתחילים קורסים רק בשביל לקבל עוד כסף..

ellapr41

New member
פשש אבי, לא ידעתי שאתה יודע מי אני ../images/Emo2.gif, פשש א

ולשאלתך גם שיר וגם מורן הן המקורס הנוכחי.. מורן מסיימת היום או מחר אם אני לא טועה ושיר גם עכשיו באמצע קורס אני לא יודעת אם של גפטו או נלס... איתי הכל סבבה! חזרתי שלשום משלושה שבועות בארצות הברית ועכשיו בעיקר שמחה שחזרתי לארץ הקודש
, ולשאלתך גם שיר וגם מורן הן המקורס הנוכחי.. מורן מסיימת היום או מחר אם אני לא טועה ושיר גם עכשיו באמצע קורס אני לא יודעת אם של גפטו או נלס... איתי הכל סבבה! חזרתי שלשום משלושה שבועות בארצות הברית ועכשיו בעיקר שמחה שחזרתי לארץ הקודש

בעתיד..בוחעחעחעח*קצר*

חחח : )..היום סיימתי קורס בג'פטו, מה שנשאר זה לטרטר אולפנים שונים ^^

פשש ברוך הבא! :)

כן, אני מנהל פורום כבר איזה שלושה-ארבעה חודשים XD אבל אני מניח שזה לא יימשך יותר מדי זמן כי אני אמור להתגייס בתקופה הקרובה. נראה לי שבסוף אני ורותם פשוט נעשה תוכנית ריאליטי מיוחדת בפורום שבסופה יוכרזו שני יורשים חדשים למנהלי הפורום XD טוב, זה לא בטוח יקרה... אבל נחמד לחשוב על זה XD אז שוב ברוך הבא, וגם תודה, ונחמד לראות אותך פה P:

avi 88

New member
שלום רמי ואוקיקי=]

רמי==>דווקא נחמד שאתה ורותם מנהלי הפורום...
תודה..אני שמח לחזור לפורום! מה איתך מתי אתה מתגייס? ולאן? ואיפה רותם משרתת? ובקשר לפוקימון יש לך תפקיד בעונה החדשה?!
אוקיקי==>אני לא יודע את השם שלך אבל אני אכתוב בפורום בכל הזדמנות!

Tu Lus

New member
חחחח איזה רעיון מקורי

אבל למרות שאתם בצבא לא אומר שאי אפשר להיות פה אתה אולי יותר עסוק ממני ומרותם אבל אני פה די הרבה. משתדלת בכל אופן אני ממש אוהבת את הפורום

אוקיקי

New member
היי, ברוך השב (בערך)

מקווה שתמשיך לכתוב הרבה
בינתיים חוץ ממה שכתבו לך כבר היו ימי הולדת (מן הסתם), תפקידים חדשים, הארי פוטר השביעי יצא... בקרוב הפורום כבר בן שנה!

למעלה