שלום פורום אני חדש.

ולמה בדיוק

את חושבת שהתמונות שלי לא קשות? אחד ממבחני הקבלה העיקריים של מנהלת הפורום שאני הולכת וצוברת אליה הערצה עיוורת, ויש סיכוי קלוש שאת תביני למה מייד] ואדם היחיד בו כנראה הוא היכולת של כל אחד מכותביו להוציא את יכולותיו הוורבאליות דווקא דרך התחת. מה שמצריך תרגילי יוגה אינהרטים מורכבים מאוד. ואיגור התבלבל בחורים ונעץ לי את הצינור בעין. קפת, תהיי קצת יותר עאלק, תעשי טובה.

אני לא יודע איך ומתי

הפורום הזה קיבל תפנית והפך להיות פורום אנלי. מפוזרת, היית מגדירה את עצמך כטיפוס אנלי?

מה? מהה? לא שומעת אותכם! מה?

הקומפרסור של איגור עושה רעש נוראי. מתי משמנים לו אותו, קפת?

זה לא קומפרסור

אלו הם שני מנועי הטורבו עם מגדש אלקטרוני ובוכנות טטניום בעלי הספק סניקה של 20 ליטר מי עדן לשניה שהופעלו בתותח החוקן לרגל טקס החניכה שיתקיים בקרוב.

כמה שאתה טועה, עאלק יהושוע

אתה לא באמת חושב שאיגור צריך את הבוכנות שלך, נכון? איגור, עם סרבל פלסטיק או בלעדיו, הוא מנגנון סניקה עם שלושה כוחות סוס. ואני מדברת איתך על סוסים סלאביים, לא סתם. כשהמדחסים של איגור עובדים, כשכל הברגות הטיטניום, כולל ההפוכות, מהודקות היטב סביב חבקי הניקל, הקפיציים הקוניים מתוחים והשסתומים החד כיווניים מכוילים כמו שצריך, כל תותח חקינה אחר נראה כמו בני בגין לי עמרי שרון. וודקה תורמת לזיהום כדור הארץ?

טוב, אני חדשה פה.

ולא ידעתי שזו בעצם קליניקה פסיכו אנאלי[טית]ת. תן לרבוץ שניה על הספה ומיד אשפוך בפניך את כל הקישקעס שלי. רק חבל לי עליך, כי א. תתלכלך כהוגן. ב. אכלתי היום הרבה מרק אפונה, וזה מזכיר סצנה לא נשכחת מ"מגרש השדים", אז אמנם לא חבל לי עליך, אבל חבל לי לבזבז עליך מרק אפונה טוב. תחשוב היטב......תחליט אם אתה מסוגל לזה. ותחזור.

אמנם הוא גדול [כמו שראית בצילומים-

שצילמת אותי בסתר]. אמנם הוא מכיל יכולות ורבאליות [כמו שאתה רואה כאן במו עינייך] אמנם יש לו גם יכולות מוסיקאליות לא מבוטלות [בכ"ז מרק אפונה] אמנם יש מיני יצורים מוזרים שטוענים שהוא מחונן עקב יכולותיו הנ"ל. אבל פרקים אין בו. אפילו לא פרק א' מתוך הסונטה לעכוז ותזמורת, מה מכונה "אורגייה" בשפת העם. אז עשה טובה, לך על מעשים עוקפי יו"ש.

למעלה