שלום פורום אני חדש.

Mr Darcy

New member
שלום פורום אני חדש.

האחראית מתבקשת להעביר לי דו"ח על מצב הפורום לאתר.

שוקי, אתה הבאת את זה על עצמך

הכרזות שלך משכו לפה כל מיני ניקים שככל הנראה לא קשורים לקפת, אז תהיה אתה אחראי על קליטה ומיון. כל מי שילוק ככלב, תעביר אותו לקפת לחוקן ואלי להשפלה ראשונית, ואח"כ נראה.

opoli

New member
הוא לא ממש חדש

זה קפת בהפוך על הפוך, לא חשבתי שגם אתה תיפול בפח

קפת

New member
אבל, איה שוקי?

החרא הזה השאיר לי מסר לפני יומיים שאפתח לו גלריות (למען האמת, הוא הפציר בי שלא אהיה זונה, כאילו שזה תלוי בי, ושאפתח את הגלריות עם כל מיני כפתורים. ישר אמרתי לו שאמא שלו זונה, ושאין לי זמן לשטויות, ורצתי לבדוק איך פותחים תגלריות האלה) - ומאז נעלמו עיקבותיו. שלא לדבר על כך שהגלריות... באין אוצר ואמן שימלא אותן תוכן... בקיצור, אופולי, אני יודעת מה עשית בערב האחרון!

לא בגדתי!

אם תפרמי את הקפל בתחתוני הכותנה החורפיים שלי איפה שעובר הגומי תוכלי למצוא פתק מגולגל כתוב בכתב יד קטן אך ברור שמספר מה גם אני עשיתי בערב האחרון[{רמז}לא את אופולי].

Mr Darcy

New member
תגידי יא מעפנה.

בן אדם חדש ומלהיב מגיע לפורום וכל מה שאתם מדברים זה על שוקי? ומה דחפת ת'שירשור שלי פה? ולמה אתם מגיבים באינטרוולים של 10 שעות?

Mr Darcy

New member
מעלייך ומתחתייך.

ואם תתנהגי יפה גם מאחורייך. אני אנאליסט מעולה.

Ricca

New member
טוב, די.

מסתבר שהפורום הזה הוא מוקד משיכה לבעלי תסביכים אלנאליים, ומנטליים. פעם היה מצחיק פה, אבל מפורום מגלומניה זה הפך לפורום פרוקטולוגיה. אני פורשת. ככה, רשמית.. כשתתגעגעו לקיפוד תשלחו מסר.

כזו הודעת פרישה דרמטית לא נראתה

מאז שויינשטיין מדירה 11 פרש מועד הבית. איחלתי לקיפוד הצלחה בהמשך תפקידו.

קפת

New member
תכניסו את זה טוב טוב לתחת

אין כוסיות בפורום הזה! מעולם לא היו, לעולם לא יהיו. זה פורום לשמנות ושעירות וזה מה שאתם אוהבים. כי ככה אני אמרתי.

אלו הם ניקים קונספרטיבים*

שמתחזים לניקים תמימים** שנקלעו לכאן באקראי וככלב אפגני אחוז אמוק הם מחפשים את דרכם לצאת חזרה אל הרדידות*** המוכרת והטובה שקיימת בשאר 9999 הפורומים האחרים של תפוז. * התשלום של תפוז לקפת הוא פר ניק. ** תמימים כמו הווגינות של קפת. *** מה קורה עם המפוזרת מכפר אז"ר? [זה כבר כמה ימים].

קפת

New member
גם אתה מאוד מאוד אופטימי

אתה, טירון, לא מחליט פה איזו לאיזו השפלה אתה זוכה. אתה מקבל בענווה כל זובור שניאות להעניק לך, ואחר כך אתה זוחל ומודה לכל אחד מן הותיקים בנפרד. מגלומן שאינו יודע את מקומו - הוא לא מגלומן אמיתי. מבחן המסוגלות המגלומנית מתקיים בחדרו של פטר חמור. החוקן כבר בפנים.

Mr Darcy

New member
יש שריף חדש בעיר.

עם אקדח גדול. החוקים והחוקנים בפורום השתנו והפורום כפי שאת מכירה אותו נעלם. פטר החמור אויד ע"י מכת לייזר מדויקת והפך לפטר הזאב. עכשיו תני סקירה של מצב הכוסיות בפורום. אם אין פברקי.

קפת

New member
חמוד

זה לא אקדח גדול, זה סתם שאתה שמח לראותותי. עכשיו תתפשט יפה, ותשב בכניסה לחדר של פטר חמור בשקט וחכה לתורך, אחרת אני שולחת את איגור הסניטר לקשור אותך, ולא, הוא לא נותן תרופות הרגעה לפני. גם לא אחרי. אין פה כוסיות. רק שמנות ושעירות.

Mr Darcy

New member
פטר הלך לחפש אתונות

ולשגל אותן. את אוהבת אותי ערום וקשור?קינקית. קודם שוקולד ופרחים אח"כ נראה. באשר להנקבות פה,לא נורא נשלח אותכן לברבור.תחזרו נקיות,פוסט אפילפציה ואפילו עם בזזים DD. איגור שמיגור,אל תאיימי עליי עם ניקים נוספים. יש לי מליון נוספים.תוצאה מצערת של חסימות וגגות מוצלחים שהורידו עליי מנהלות תפוז.

אל תבנה

אולוסית הפורום הזה מורכבת משני חלקים - טרנסג'נדרים מוכי מנות יתר של טסטוסטרון וקפת. זאת האחרונה אמנם יש לה שתי ווגינות אבל התור ארוך וההמתנה מייגעת. קח מספר אצל איגור.

מה איגור מה

איגור כרגע לבוש בסרבל ניילון ירוק בהיר מלקט את החתיכות של המפוזרת מכפר אז"ר מהמדשאה המרכזית. החוקן הופעל בעוצמה יתרה. אכן, תמונות קשות*. *לא של המפוזרת, של איגור. הסרבל עשוי מחומרים בלתי מתקדמים והוא נורא מזיע שם בפנים.

למעלה