שלום + עדכוני חתונה

shellyland

New member
שלום + עדכוני חתונה

באתי רק להגיד שאני עדיין בסביבה, וגם שאני אצטרף לבחירות אבל מאוחר יותר ואני בטוחה שתסתדרו עד אז בלעדי. וגם לספר לכם שבשבוע שעבר גיליתי שההכנות לחתונה שלי נמשכות, אם כי בלעדי. הבהרתי חד משמעית שאין לי שום עניין אבל המסר לא ממש נקלט. אמרתי לו שאם הוא חוזר לארץ בגללי אז חבל על הזמן שלו ושלא יחזור, והוא הבטיח לי שמה פתאום הוא לא חוזר בגללי, אבל לפני שהוא חוזר אנחנו צריכים להחליט כמה דברים (?). הבטחתי להתקשר שוב יום אחרי בשביל שנדבר על זה, אבל לא התקשרתי. מסמנת לי את שביל הבריחה. שיהיה לכם שבוע יפה.

nutmeg

New member
תסלחי לי

אבל אני יושבת פה וצוחקת בקול רם מול מסך המחשב כמו מפגרת... תודי שגדול?! טוב אולי עכשיו קצת קשה לך לראות מה מצחיק...

zimes

New member
שום סליחה.

גם אני מרוחה מצחוק. השלחלת
(הי שלי, מהנצ´? ולשתיכן - הבוקר הודיע לי האיש שמפגש בירה-שלטר לא מתנגש עם שום משחק כדורגל. כלומר: אנחנו באים.)

jahnon

New member
אפרופו חתונה....

מי יודע למה בחורות לובשות לבן בחתונה? להתאים את צבע המדיח למקרר....

../images/Emo41.gif במיוחד עבור שלי ../images/Emo41.gif

על "נישואין" מאת לאזארוס לונג (זו דמות של היינלין - לא אני...) מתוך "די זמן לאהבה" - מאת רוברט היינלין בכל פעם קם איזה אידיוט ומנסה להרוס את מוסד הנישואין. המאמצים האלה יעילים כמו ביטול כוח המשיכה, כמו לעשות את פַּי שווה שלוש נקודה אפס, או להזיז הרים על ידי תפילה. הנישואין אינם פרי רוחם של הכוהנים שכפו אותם על בני האדם; הנישואין הם חלק מהציוד האבולוציוני של האדם, כמו עיניו, והם מועילים לגזע כמו עיניים לכל איש ואיש. ודאי, הנישואין הם חוזה כלכלי שיבטיח את כלכלת הילדים וידאג לאמהות כאשר הן יולדות ילדים ומגדלות אותם אבל הם הרבה יותר מזה. זהו האמצעי שפיתח בעל החיים הזה, הומו סאפ. - שלא במודע - כדי לבצע את הייעוד החשוב הזה ולהיות מאושר בעוד הוא עושה זאת. מדוע מתחלקות הדבורים למלכות, זכרים ופועלות, וחיות כמשפחה אחת גדולה? מפני שעבורן זה פועל. איך זה שהדגים מסתדרים לאחר שהם בקושי מחליפים מנוד ראש בין אמא דג ואבא דג? מפני שכוחות האבולוציה העיוורים עשו את הדרך הזאת יעילה עבורם. מדוע ה"נישואין" - בכל שם שהוא - הם מוסד אוניברסאלי בין בני האדם בכל מקום? אל תשאלו תיאולוג, אל תשאלו עורך דין; המוסד הזה היה קיים זמן רב לפני שהופקד בידי הכנסייה או המדינה. זה פועל, זה הכל; למרות כל חסרונותיו זה פועל טוב יותר על פי המבחן האוניברסאלי היחיד - הישרדות - מכל ההמצאוֹת האינסופיות שנוסו בתור תחליפים באלף השנים האחרונות. אני לא מדבר על מונוגמיה; אני מתכוון לכל צורות הנישואין - מונוגומיה, פוליאנדריה, פוליגניה, נישואין מוארכים ומרובים על כל קישוטיהם. ל"נישואין" פנים רבות: חוקים, הסכמים. אבל הנישואין הם "נישואין" אך ורק אם הם דואגים לילדים ומעניקים פיצוי להורים. עבור בני האדם, הפיצוי היחיד על חסרונות הנישואין טמון במה שהגברים והנשים יכולים לתת אלה לאלו. אינני מתכוון ל"ארוס", המין הוא הפתיון שבמלכודת, אולם מין אינו נישואין, וגם אינו מהווה סיבה מספקת להינשא. מדוע לקנות פרה כאשר החלב זול כל כך? חברוּת, שותפות, ביטחון הדדי, מישהו לצחוק עמו וּלהצטער עִמו, נאמנות שמשלימה עם פגמים, מישהו לגעת בו, מישהו שיאחז בידך - הדברים האלה הם "נישואין", והמין אינו אלא הקרם שעל העוגה. ברור, הקרם יכול להיות טעים להפליא - אולם אין הוא העוגה. הנישואין עלולים לאבד את ה"קרם" הטעים - נאמר, בעקבות תאונה - ובכל זאת להימשך הלאה והלאה, כשהם מעניקים אושר עמוק לאלה החולקים אותם.

אפלת

New member
לא מצאתי מקום יותר ראוי מזה

לרשום תגובה לדבר הזה למעלה שהודיע לי היום בבוקר שהערב אני תפוסה ובלי להתבלבל בכלל שואל אותי אם לא נמאס לי לישון באלכסון... אני אוהבת לישון באלכסון!! די כבר!! ואלו היו 30 שניות של תיסכול מפי אפלת אוףף

d@r121

New member
שלי, שנכין את הצ´קים

אל תהיה כזו [URL='http:///'] שלי[/URL]לית
*רץ לכיוון הדואר לחכות להזמנה*

shellyland

New member
למה צ´קים?

תפקיד ישר לחשבון, ואל תדחה למחר מה שאתה יכול להפקיד היום. איך צובעים אותיות בכחול?

freedom rider

New member
ואני שונא לישון באלכסון

אני בהחלט מעדיף לחלוק איתה את מרחבי המיטה!

shellyland

New member
אני הייתי שמחה לחלוק את מרחבי המיטה

עם מישהו, באמת, אבל לא נראה לי שיהיה לו נח שם, עם כל ערימות הבגדים/ספרים/ניירות/דיסקים ושאר דברים נחמדים שתופסים את הצד המיותם של המיטה.

shellyland

New member
מותק אני אתן לך לקחת את יד ימין שלי

לפני שאני אתן לך לקחת ממני ספרים. אתה חושב שסתם כך אני נכנסת איתם למיטה? מה אני נראית לך, אה?

shellyland

New member
"תני לו פרח../images/Emo20.gif תני לו יין ../images/Emo48.gif

אבל את ספרייך
שמרי..."

אפלת

New member
אלכסון \ והסברים

זה לא שבאמת אני אוהבת (למרות שאני מודה שהתרגלתי... לצערי) אבל ההודעות האלו די מדכאות ומזכירות לי את אבא שלי שיושב בסלון ותוהה אם באמת התכוונתי שאני לא רוצה חתונה וילדים לעולם ( מה שכמובן לא נכון אבל היה לנו ויכוח על איך ומתי והרמיזות העדינות שלו על "הבטלנות" שלי פשוט דרשו את זה.. זה היה נחמד...) ´קיצר אני לא פוסלת שימוש במרחבי המיטה ואף מברכת עליו אבל אין ונמאס לי שכל הזמן מזכירים לי את זה כשלי כרגע זה בכלל לא מפריע! אני עדיין מחפשת דרכים להתחיל עם יאיר לפיד...

shellyland

New member
צודקת!!! העם מאחוריך!!!

וגם אני עדיין מחפשת דרכים להתחיל עם יאיר לפיד
אבל אם בסוף את תזכי בו במקומי אני אשמח בשמחתך.

למעלה