שלום ספש נעים

ב י ש ו ף

New member
שלום ספש נעים

אני צריך עזרה בתרגום המילים "הוליסטי" (שזה יצא דומה באנגלית) ותרפיסט (גם מילה דומה באנגלית) עכשיו לחיפוש אני מחפש אתרים נוסח "עידן הדלי באנגלית" נכון יהיה להתשתמש במילה פורטל? בעיקרון אני מחפש אתר שמאגד מטפלים הוליסטים בחו"ל. אני אשמח לטיפים והתייחסות תודה

יפתח ב

New member
התרגום לאנגלית טריוויאלי, משום

שהמילים הן במקור לועזיות. הוליסטי - holistic, תרפיסט - therapist.

רק לעיתים רחוקות אני נשאר ללא מילים

וזו אחת מהן: אם זה קטלני, זה טוב או רע? (סליחה על השאלה, אבל אני כנראה זקן מידי כדי לדעת כזה דבר).

tafustafus

New member
לי גם יש בעיה עם

חחחחחחחחח. כנראה שכך צוחק הנוער. כמי ששייך לדור בו היכן שהטון לא עולה מן הטקסט, או היכן שאין צורך בטקסט, היה נהוג להוסיף חיוך כך :), מצאתי עצמי כמה וכמה פעמים נבעת כשקיבלתי הודעות מאת צעירים ממני בנוסח כזה. (לדוגמה, לא מזמן כתבה אלי נערה שביקשה להשתמש בתמונה שצילמתי באתר אינטרנט בו היא כותבת. הסכמתי, ושאלתי אם היא תהיה מוכנה לשלוח לי את הכתובת כאשר הדבר יתפרסם. התשובה שקיבלתי: "חחחחחחחחח ברור". נכון מפחיד?)

tafustafus

New member
אורחים יקרים, אל תפחדו

אתם מוזמנים להישאר ולא להתייחס ברצינות רבה מדי אלינו הזקנים.

august west

New member
speak for yourself

אנחנו בני ה... עשרים ותשע מבינים טוב טוב בדברים קטלניים, בנות שהן סוף הדרך, חוויות שהן חבל על הזמן, ... חחחחחח

Eldad S

New member
../images/Emo6.gif

maore

New member
קודם הן נופכות לפצצות לגבות

ואז אתה כבר בסוף הדרך. כנראה שבין גיל 29 ל-31 יש מרחק גדול משנתיים. לפני כשנה וחצי חזרתי מהמזרח ונתקלתי פעמים רבות בשלטים בעברית שתוכנם פשוט לא היה ברור (וחיפשתי לי מתורגמן).

Fanja

New member
../images/Emo4.gifזו אמורה להיות תגובה לתגובה של

אלדד. ז"א אלעד. לא, מידד. רגע, אולי הידד - אוף, early dementia

Fanja

New member
אנ יודעת.

אימי תמיד התלוננה: "את לא יכולה להיות קצת כמו כולם ?? לפעמים ???"
שבוע טוב ומבורך! מה יין של הבדלה, אין לך איזה וויסקי טוב ?

למעלה