שלום סיוון[[:

meidl

New member
דרוש תיאור

שום דבר שהוא יותר מדי פוזתי צבעוני עדיף גוטי יהיה חביב אבל חשוב שיהיה מקורי אין התחייבות שאני לא ישנה דברים לפי עיניי רוחי

Little Chiwawa

New member
תיאור

שיער
חום לא ככה מידי ולא בהיר מידי עד קצת אחרי האוזניים+קצוות שפיציים וגם הפוני כזה שפיצי.
חולצה
1-חולצה ארוכה סגולה(כהה) 2-גופיה צהובה(לא שרוולי ספגטי...יותר עבים)ועליה לב אדום.
מכנס
חום ארוך+חגורה ירוקה זית בעלת אבזם כסף גדול.
נעליים
נעלי בובה ירוקות בצבע של החגורה ובסוליה שלהן יש פס לבן בעובי פיקסל. (בעצם מה שרואים מהנעל זה רק את הסוליה כי המכנס מסתיר)
אביזרים
עגילים בצבע כסף חישוקים\סתם ארוכים. עיפרון שחור אודם אדום\ורוד כאילו די בהיר+ברק. צעיף עם גוונים וורודים(לא חובה) זהו מקווה שאהבת

meidl

New member
אני יעשה מה שאני מבינה ויכול להיות

שאוסיף דבריםתודה

broken winges

New member
דרוש תיאורררררררר

לתחרות שחור לבן אני חסרת רעיונות! >< אוףףף אפשר הכל אני מוכנה לנסות ואם לא אצליח אז אני אשנה קצת אני פשוט חסרת השראה לגמרי אז מממ עזרה

little beetle1

New member
אני אני...

שער: שחור פזור עם סרט לבן. חולצה: לבנה יש עליה סמיילי שחור חצאית שחורה. אולסטאר שחור שרוכים לבנים תיק שחור ביד רשת שחורה ביד ורשת ריבועים ברגל שחור לבן [: מקווה שאהבת...אם לא אז...לא חחח

little beetle1

New member
פאקיו

נגמרה ההשראה... אני צריכה תאור צבעוני רמה בינונית [לא שמלוווות
]

my presious

New member
|שמדרוש תיאור

מאגניב, צבעוני, עדיף אופנת רחוב יפנית, בלי הרבה שחור ועדיף מאוד בלי תלתלים:] ברמה בינונית עד קשה. תודה|4u|

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif

תיאור למין מלצרית כזאת>< אבל בלי שחורP:*כמעט*

Painted Fairy

New member
אני חסרת השראה.../images/Emo126.gif

אני אשמח לתיאור
לא צבעוני באופן קיצוני, לא מאובזר יותר מדי, אלא פשוט מיוחד ומקורי. אני אשמח לשמלה בתיאור
-לא מבטיחה לעשות את התיאורים
. ואם לא יוצא לי טוב נא לא ללחוץ עלי, תודה.
-

Little Chiwawa

New member
תיאור

שיער
שיער בלונידי ג'ינג'י שטני כזה..זתומרת בלונדיני אדמדם כזה... עד בערך..אממ קצת אחרי הכתפפים גלי/מתולתל...עם פוני הצידה שמסתיר קצת את העין.
שמלה
(><) חלק עליון: סטרפלס בצבע בז'ירוקזית כזה שעושה פושאפ לציצי. עכשיו החולצה לא באמת סטרפלס...מחוברת אליה 2 כתפיות כאלה עבות ונפולות...כמו של נסיכות...(ראי קובץ)הכתפיות בצבע ורוד דהוי כזה נו ישן כזה. בין הכתפיה לבין החולצה כזה יש פרח...גדול...שושנה או משהו...בצבע אדום דהוי כזה...(ראי קובץ על מיקומו של הפרח) חלק תחתון: "חצאית" נו זה כאילו המשך השמלה...בצבע של הכתפיות...ובין החולצה(אהמ) לחצאית(אהמ) יש בד בצבע ירוק זית די כהה(ראי קובץ אם לא הבנת משהו). אין נעליים כי השמלה מכסה אותן.. אביזרים: צללית ורדרדה ובהיר בהיר בהיר.... עיפרון שחור מתחת לעיניים. כתר כסף קטן. אודם אדום אבל לא כהה. שרשרת כסף+מדליון בצבע שתבחרי.. האביזרים הם לא חובה. הצעה לבייס: הבייסים של לורליין האלה..."החרושים" נגיד....אהמ כן מקווה שאהבת

למעלה