שלום, נעים לי מאד

חתוללבן

New member
דולפין אולי זה ישכנע אותך!

אני האסוף אותך אל ביתי, חדר אמבטיה יואר באור נרות. האמבטיה מלאה במים חמים וטיפות של שמן רוזמרין צפות במים. את שיכורה מן הריח עוזר לך לפשוט את בגדיך. רגל אחת במים את מותחת את גופך הנערי שדיך החצופים עגולים ומלאים. הכוס המגולח שלך נחשף לאויר החם. את מתישבת במים החמים אדים עוטפים אותך. מבטי עוקב אחריך נשאר לשרת אותך. כוס יין לבן וצונן ואת פרי הפרציפלורה. את לוגמת מין היין ושולפת את הבשר הרך של הפרי מעבירה לשון חושנית על שפתיך. מותחת את גופך לכל אורכו אני עומד לידך מהופנט מהבטן השטוחה שלך מקווי המפשעה. הכוס המגולח שלך מגרה אותי אני מכניס יד למכנסים הזין שלי עומד אני מרגיש את הדם זורם לתוכו. את מלטפת את שדיך מעמידה את פיתמותיך החומות הן קשות. יורדת לכיוון הכוס המגולח שלך המדהים ביופיו מפשקת את השפתים וחושפת את הגדדגן הורוד שלך הוא גדול ונפוח מגורה. אני מעביר את ידי על הזיין שלי מלטף את הקצה הוא רגיש על סף הכאב. את דוחפת אצבע לכוס הרטוב והמבושם ברוזמרין מרגיש אותך דרך האויר מענגת את עצמך מול עיניי אני מגביר את הקצב יחד איתך. ואז זה בא לנו יחד אני גומר יחד איתך. נכנס לאמבטיה מאחוריך ומחבק חזק חזק.

אתה באמת חושב שזה יספק אותי

אתה באמת חושב שזה סיפק אותי? עכשיו, אחרי שאתה כאן,לידי, עטוף אדים חמים,ריחות רוזמרין, לאות של הגוף, הכל מותר, נכון, אהובי, הכל מותר. התיישבת מולי, רגלייך ליד הכתפיים שלי, קרוב קרוב, מעבירה את ידי על השוק, מעסה אותו תחילה חלש, אחר כך יותר בכח. מעלה את הישבן עם שתי ידי מעל למיים, לוקחת את הזין שלך בפה. הוא לא עומד כלל, רפוי ועדין, אחרי גמירה. שואבת אותו בעדינות, עיניך עצומות. לא בוער לי כלום. ריחות השמנים מהגוף שלך משכרים אותי, מרגישה איך פי מתמלא בזין המתרחב וגדל בתוכו. ידיים שלך אוספות את שיערי הארוך, לוחצות את ראשי בכח. האם נשאר עוד יין? מתיישבת על קצה האמבטיה, רגלי פתוחות, לוקחת לגימה של יין קר. היין נוזל מהפה על הגוף, על הבטן, קריר ונעם, אתה מסתכל עלי, עוקב בעיניים אחר השביל הזהוב, מתקרב ומללקק את הטיפות האחרונות מהכוס שנתפח לקראתך, עדיין לא נרגע מהגמירה האחרונה. אני נדחקת עליך, מבקשת עוד, נותנת את כולי בתוך הפה שלך, אבל אתה עוזב, קם ואומר לי, תסתובבי. באיטיות מכניס את האצבע בתחת שלי, כל כך לאט שאני כמעט לא מרגישה, נהנית לתת לו. הגוף כל כך רפוי, חם מהמים, נפתח מיד. ביד השניה אתה נוגע בדגדגן,שתי אצבעות מעסות אותו, אני מאבדת תחושה של מקום, של מציאות, של מים, אני נמסה בתוך הידיים שלך. בכאב פתאומי הרגשתי איך הזין שלך פותח לי את התחת , מתגרה ונחוש להיכנס בי. לאט, אני לוחשת, מעולם לא עשיתי את זה, מעולם לא נכנס זין בתחת שלי. אתה ממשיך, יותר ויותר, העונג עצום, מפתיע. הידיים בתוך הכוס, לא מבחינה מה מקור התענוג. אתה זז בי יותר מהר, כל הזין בתוכי, גדול כל כך, אלוהים איך זה נכנס בתחת שלי, כל הגודל הזה? עוד,אני צורחת, עוד, עוד, עוד. נשענת עם הידיים על הקיר, נדפקת בתחת, כן, זו המילה. כמה נפלא, פעם הראשונה בחיים!

חתוללבן

New member
ואני

דרך הדופן הדקה שבין הכוס לתחת מרגיש את האצבע שלי על הזיין. הגוף שלי נמתח כקפיץ הבטן נלחתץ לגב מרגיש את הנוזל החם זוחל במעלה הזין עוצר אותו בקצה לא מוכן לשפוך עדיין יש לנו עוד זמן. מוציא את הזין מהתחת שלך לאט לאט מרגישה כל מילמטר שלו עוצר לקראת הסוף. ממשיך להוציא את עטרת הזין לאט לאט מתענג על כל מילימטר. את נעמדת מולי אני מחליק את אצבעותי על הזין מול עניך קרוב קרוב. לא נותן לך לגעת רק להריח. משפשף את קצה הזין שלי מענג את עצמי את מרגישה את האנרגיה שלי מנסה לנחש את הגמירה שלי מכוונת את עצמך מולי ואז גומר לך על הפנים הזרע שלי נוזל על הפנים שלך על הצואר את מלקקת את הטיפה בקצה הפה. אני נופל על הברכים מולך ידי אוספות אותך אלי.

כוכבית 1

New member
דולפין וחתול

שילוב מנצח...!! הרטיבות שיש לי בגללכם מתחילה להיות חריגה
אולי אתם רוצים כוכבית אחת שתקשט את הקיר שלכם בינתיים...?

חתוללבן

New member
שלום כוכבית בשמחה

אבל את צריכה קודם לעזור לי לשכנע את הדולפין להפגש. יש לך רעיון?

למעלה