שלום, נעים לי מאד

שלום, נעים לי מאד

רוצה לדעת איך הייתי פותחת לך את הדלת? לבושה במגפיים שחורות על עקב גבוה , חולצה שחורה קצרה מקטיפה מכופתרת עד הסוף, צמודה ומבליטה כל גבעה ו ... אודם אדום אש.

חתוללבן

New member
אולי את יכולה לעזור?

כמו שאת רואה כלום אפילו לא מילה!! יש למישהו רעיון איך אני גורם לדולפין שלנו להפגש איתי?

חיכיתי קצת, להחזיק אותך במתח

אני אפתח לך רק חריץ קטן, לבדוק את נאמנותך החתולית, תספר לי קודם מה היית עושה, בראותך אותי עומדת מולך במגפיים וחולצה קצרה בלבד יש לך רעיון לערב מהנה? רמז: יש אפשרות להרבה אור בחדר.

חתוללבן

New member
אני מציע כי:

דבר ראשון מנסה לסדר את הנשימות שלי מרגיע את הדופק. שולף את הפקק מבקבוק היין האדום המקורר שבמקרה יש לי. מתישב מולך ונועץ בך את המבט החתולי שלי. מעביר את ידי על הצוואר שלך ואצבע על החריץ בין השדיים שלך. מוזג מין היין ושותה לאט לאט מלקק את הטיפה שבקצה הפה שלך. (לוקח את הרמז) פתאום שם לב כי אנחנו באולפן צילומים מניח יד על שד חשוף ומצלם. מעמיד אותך הפישוק עם הגב לצלמה ומצלם את התחת המדהים שלך. נשכב בין הרגלים שלך ומצלם את הכוס שלך מלמטה. בודק את האפשרות להזמין חברה נוספת לצילומים איתך? מה את אומרת להתקשר? בנתים אני מצרך תמונה משלי אולי זה יעשה לך את זה?

חתוללבן

New member
רגע רגע רגע

"קשה" לי אם מה שאני רואה. אני לא יכול לצלם כך אני לא מסוגל להתרכז. דולפין איזה גוף איזה תחת. לאחר שראיתי מה שראיתי אני חושב שיותר טוב שמישהו אחר יצלם אותנו. מה את אומרת נזמין צלם/ת? אבל אני ההיתי מצלם את זה יותר ככה!!

אוי, מה אתה עושה

יש מספר דברים קשים בחיים, חלקם במובן חיובי. רוצה להחליף איתי צילומים - תבוא מאחורי הקלעים. דפיקות הלב שהתמונות שלך עושות לי לא נרגעות נועז ומדהים

חתוללבן

New member
אני מנסה לגרום לך להפגש איתי

את קשה להשגה לא עונה במסרים מתעלמת ממני אולי כך. כל האמצעים כשרים לא? אז מה את אומרת נפגשים או לא?

חתוללבן

New member
דולפין!!! עוד מעט נגמר הצום.!

אני מוכן לבוא ברגל עד אליך באשר את שם. לחצות יבשות וימים.

האם בצום אפשר למצוץ?

היום צמים, שכחת? אי אפשר לקחת שום דבר לפה, אפילו לשתות אסור. איך נפגש? מה נעשה? והתשישות, התשישות מהצום הורגת אותי.

חתוללבן

New member
חשבתי כי אבדת לי

יש בידי פסק הלכה מנומק הקובע כי מציצה ביום כיפור היא מותרת. אני בטוח כי ברגע בו תרגשי את הזיין שלי בפה שלך התשישות תעבור כלא היתה. נפגש אצלי אשלח את אישתי והילדים מחוץ לבית (יש להם אופניים חדשים). ואז אוכל לקיים את מה שבטחתי לך. בפוסט אשר מנסה לשכנע אותך.

למעלה