שלום מס' שאלות..

אלירן115

New member
שלום מס' שאלות..

יש לי מספר שאלות לעבודה בתנ"ך אשמח אם תעזרו לי לפתור אותם בבקשה 1. קרא מלכים א' י"ח 29-26 וענה על שני הסעיפים: א. הסבר כיצד מהתל אליהו בנביאי הבעל (פסוק 27). ב. ציין שתי דרכים, שאותן נוקט הסיפור המקראי כדי להגביר את הממד האירוני בפסוקים 29-28. 2. קרא מלכים א, י"ט 15-18. מהן שלוש המשימות שהוטלו על אליהו? ציין את המשותף להן. 3. קרא מלכים א, י"ב 32-33. א. מהו החג שקבע ירבעם בחודש השמיני, ומהן הסיבות האפשריות לפעולה זו? ב. מהי, על פי פסוק 33, דעתו של המחבר על מעשה זה? בסס דבריך על הכתוב. 4. קרא מלכים א, י"א 29-39. הבא שתי ראיות מן הכתוב המראות כי נבואת אחיה מתבססת על דברי ה' לשלמה (פסוקים 11-13). 5. קרא מלכים א', כ"א 25-26. למי מושווה אחאב בחטאיו, ומה מטרת השוואה זו?

אם אף אחד לא מוכן לעזור לו, אז אני מתנדב

אני מוכן לעזור. אבל לעזור, פירושו לעשות ביחד. אז בוא נחלק את העבודה שווה בשווה. אני אעשה חלק מכל שאלה, ואתה את החלק השני. מסכים? החלוקה היא כזו: אני קורא ואתה עונה. קראתי. עכשיו תורך לענות.

eyalnadav

New member
כדי לענות על כל השאלות צריך לדעת הבנת הנקרא

לא צריך להבין פרשנויות , צריך להבין מה כתוב כולל הנימוקים וביסוס הדברים על הכתוב אם אתה מסתפק מהי התושובות - אתה מוזמן לענות עליהם ולהעלות כאן את התשובות ונוכל תקן או להוסיף וכיוצא - זה באופו כללי באופן פרטי - אוכל לענות לך על כל שאלה רלבנטית תמורת תשלום סמלי - תעשה עבודת התנדבות למען הזולת ללא תשלום

למעלה