שלום! מספר שאלות:

לידור B

New member
שלום! מספר שאלות:

- יש לי סידורים מחר באוניברסיטה ומאחר ואני מגיעה עם רכב, תהיתי אם אפשר לחנות באוניברסיטה או שמא יש מקום בקירבת מקום (ללא הליכה מרובה) בו ניתן לחנות בבוקר? - איפה נמצא החדר כושר? האם הוא פחות או יותר בסדר מבחינת מיכשור? האם הוא פתוח בשישי-שבת? - במידה ואקבל מעונות, איך עניין המגורים במעונות הולכים? כלומר, אם אני קונה אוכל - האם אני מסמנת אותו כשלי? אם אני מכינה אוכל - האם הוא של כולם או ש...לא? בקיצור, כיצד חיים באחווה ובשלום אבל בלי שיאכלו לי וישתמשו לי בכל האוכל\דברים שאני אביא , לפחות לא בלי שישאלו קודם. מה הגישה הנכונה למגורים בצוותא?! תודה.

תשובה לשאלה השלישית

אין תשובה. הכל תלוי באינטראקציה שלך עם השותפות. לרוב וכשאר היחסים קורקטיים, כל אחד יודע מה שייך לו, ולא לוקח מאחרים. אני לא חושבת שאצלי זה אי פעם עלה לדיון כי לכל השותפים זה ברור מראש, אין צורך לסמן דבר (לכל אחת היה מדף משלה ופינה משלה בארון). אם לא- לומדים מהנסיון ואפשר להעיר במקרה הצורך.

לידור B

New member
תודה על התשובה המהירה

ועוד שאלה, האם ניתן לגלוש במעונות באינטרנט בצורה חופשית כמו בתוך האוניברסיטה או שיש צורך בחיבור כלשהו? אני מדברת כמובן על גלישה במחשב נייד פרטי.

Josette

New member
התשובה היא כן

אם יש לך בנייד ראוטר אלחוטי, ואני חושבת שבכולם כבר יש. לא יודעת איך זה בשאר המעונות, אבל בפדרמן ניתן להיכנס לאינטרנט רק בלובין (יש שם מקומות ישיבה - כורסאות מתכת כאלה, ושקעים, אז אנשים יושבים שם עם הלפטופים על הברכיים). יש דירות בודדות שבהן יש אינטרנט בלי לצאת, אבל זה כבר תלוי במזל שלך. (דירות שממוקמות קרוב ללובי). שימי לב שכל מיני תוכנות הורדה למינהם כמו אימיול וטורנטים וכו' - לא פועלות שם, זה חסום. כמו כן במעונות יש חדרי מחשבים עם מדפסות.

Josette

New member
והנה השרשורים הקודמים בנושא

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1813&msgid=116486906 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1813&msgid=118030595

לידור B

New member
תודה

למרות שאני מכוונת יותר לכיוון טליה (בתקווה שהפסיכומטרי יעזור).

xfiras1

New member
תשובות ל 1 ו-2:

1- אפשר לחנות בכביש למטה ואפשר גם בחניון של הבניין הרב התכליתי... 2- החדר כושר נמצא בבניין המדרגה למטה קרוב לאגודה (ככה אני חושב אף פעם לא הלכתי לשם)..

Josette

New member
יורדת בתחנה האחרונה של האוטובוס

הולכת לכיוון האוניברסיטה, יהיו לך שני בניינים - אחד שהוא בכיוון ישר (מהתחנה) ואחד שהוא שמאלה. שמאלה זה הרב תכליתי. נראה לי. יצא לי אולי פעם אחת להגיע לשם מהתחנה, אז תיארתי עכשיו איך שאני ואה את זה בראש. מקווה שלא התבלבלתי.

לידור B

New member
מדובר על הגעה עם רכב.

אף פעם לא יצא לי לנסוע הלאה אחרי הכניסה של השער, אין לי מושג אפילו איך הכביש\הדרך ניראת שם, כך שאין לי מושג איפה נכנסים לבניין הרב תכליתי עם רכב.

Josette

New member
עם רכב -

את לא יכולה עבור דרך האוניברסיטה אלא אם כן יש לך אישור. אם אין אז את ממשיכה אחרי הכניסה הראשית, מגיעה לכיכר, ומשמאלך תהייה התחנה שהסברתי איך להגיע ממנה בהודעה הקודמת. השאלה היא איפה תחני, כי בחניה של האוניברסיטה נראה לי שאי אפשר בשעות היום, שוב - אלא אם יש לך אישור. אז אפשרות אחת היא להמשיך קצת אחרי הכיכר ישר ויהייה חניון משמאלך. אני יודעת כי פעם מישהי שהקפיצה אותי חנתה שם. אין לי נסיון משלי כי אף פעם לא באתי ברכב, אז אולי אנשים אחרים יוכלו לענות.

stkachov

New member
הערה באשר לחד"כ

לכל מי שמתלבט אם לעשות מנוי לחד"כ לשנה הקרובה או לא... יש עכשיו אפשרות לעשות מנוי רק לחודשי הקיץ, קרי עד סוף ספטמבר. מנוי ל 3 חודשים ב 139 שקל. זה נחמד, ובמיוחד שווה למי שבמהלך השנה מאוד עסוק ואין לו זמן ללכת, או למי שלא יודע איך החד"כ ורוצה לנסות אותו לפני שהוא משלם על שנה שלמה.

למעלה