שלום-מזל טוב- ו...

Lורליי

New member
שלום-מזל טוב- ו...

מזל טוב על הפורום החדש! ושאלה אני רוצה לארגן לי משטח חיתוך (סכין יפני) כמו זה שמוכרים באופיס דיפו אבל גדול יותר. מה החומר שיתאים? דיקט או קרטון לא יצלחו ... תודה

משהוא יכול לספר ממה עשוי המשטח המקורי ? אני אישית לא מכיר את המשטחים האלה.אם משהוא יענה ,אולי אוכל להתייחס יותר בפרוט.

uti

New member
אם אני לא טועה זה סוג של מתכת

אבל אני משתמשת בקרטון ביצוע, זה עושה את העבודה

lilachh

New member
יש לי משטח כזה - זה נראה כמו החומר

שממנו עשויים משטחים מפלסטיק שמצפים הרבה פעמים רצפות וכו'...שכחתי את השם של החומר הזה - אני אנסה להזכר...אבל מוכרים כאלה לפי מטרים ברחוב העליה..איפה שמוכרים שטיחים ובדים יש גם גלילים עם החומר הזה - כמו פלסטיק קשיח אבל גמיש עם דוגמאות שמודפסות עליו....

lilachh

New member
מאוד יכול להיות ../images/Emo9.gif ../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif

Lורליי

New member
זהו

גם אני חשבתי על המשטחים של הרצפות. אמרו לי שלי שלינליאום לא יצלך כי הוא רך ויחתך בעצמו. אני יודעת שיש עוד סוג של חומר שמצפים איתו רצפות והוא כן עובד אבל אני לא יודעת איך הוא נקרא ואיפה אפשר לקנות. וקרטון ביצוע לא יעזור לי גם כי הוא קטן מידי וגם כי הוא נחתך בעצמו. אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע תודה

Noga222

New member
למינציה? אילו לוחות עמידים

בפני שריטות. מעין תחליף פרקט.

lilachh

New member
לא זוכרת את השם..אני רק יודעת

שמוכרים אותם בדרום ת"א והם עמידים בחיתוכים. קרטון ביצוע זה ממש לא פרקטי - הוא נחתך בעצמו. עוד אופציה שאני עבדתי איתה עד לא מזמן - זה לחתוך על משטח דיקט.

ronnymp

New member
אם זה למטרות חיתוך בלבד - אז ....

אני אישית עוסק בעבודתי בהמון חיתוכים עם סכין יפנית ואני פשוט עושה את זה על זכוכית
- על משטח גדול מזכוכית חלבית ואצלי זה עם ארגז אור מתחת - ככה שאפשר גם להאיר מלמטה במידת הצורך היא לא נחתכת , לא נשרטת ולא כלום
אם הבנתי נכון את השאלה שלך ......

או הצעה אחרת..

אם יש לך את המשטח שלילך סיפרה עליו, אפשר לברר איפה עושים אותו ולהתקשר לשאול אם יש להם גם בגדול יותר ואם אין אז אולי יסכימו לספר ממה זה עשוי..

lilachh

New member
עבדתי גם על פרספקס תקופה מסוימת

האמת שזה גם תחליף לא רע בכלל

השאלה..

מה קורה אחרי שימוש רב בפרספקט הזה. האם החריצים לא יגרמו נזק לעבודות? אישית, אני משתמשת בקרטון ביצוע שנידבתי משאריותיו של הזגג כשנהרס פשוט זורקת ומחליפה בחדש.

lilachh

New member
אז אכן גם על הפרספקס נוצרים חריצים

לי אישית זה לא הפריע אבל גם לא השתמשתי בו יותר מדי זמן כי עברתי למשטח חיתוך שקניתי בארטא במכירת סוף שנה שיצא מאוד משתלם - זה היה 1+1 ולכן משטח של A2 יצא לי 60 ש"ח. שווה לקנות במכירה הבאה - אבל רק אם יש כמבן עוד מישהו לקנות איתו שייקח את השני

למעלה