שלום מונקובר

Yerushalmit

New member
שלום מונקובר

. אני חדשה לפורום (וגם להדפסה בעברית!) אני פה כבר יותר מעשור ונהנית מכל רגע. מה שכן, מתגעגעת לחומוס טוב!

sivani

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

גם אני מוונקובר

Yerushalmit

New member
../images/Emo51.gif

I don't know what happened, but for some reason I cannot use the Hebrew keyboard window-it comes up but nothing happens when I choose my letters. It might be for the best, though, as I never used a Hebrew keyboard and it has been AGES since I wrote in it! How long have you been here? Do you like it? What's your most serious pet peeve?

Yerushalmit

New member
שלום

האם כונתך לירושלים או ונקוור? בירושלים גרתי ליד עמק המצלבה-שבט מודיעין! בקנדה אני באיזור דרום גרנויל

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

יופי לשמוע שיש עוד מישהי מואנקובר. איך את אוהבת את החיים פה??

../images/Emo70.gifאגב ../images/Emo20.gif

האם מישהו מכם מכיר חד הוריות (גרושות) שמגדלות לבד את ילדיהן כאן? מעניין אותי לדעת איך הן מיסתדרות מבחינה כלכלית בעיקר. חוץ מזה אני מרישה מאוד לבד כאן. אנחנו (אני והילדים) נמצאים כאן שבועיים וכבר יש לי הצעת עבודה האם הסוף יהיה טוב??? והמון המון תודה לכולכם, שעונים ועוזרים לי כאן.

gozala

New member
אגב יעלי בקשר לשידורי הרדיו מישראל

את מחוברת לרשת האין זאת? אם את כאן בפורום... כשאני בקנדה אני מקשיבה לי רשת ב' חופשי דרך האינטרנט. פתאום מסתבר שגם ערוץ 2 בשטח עד הודעה חדשה, תוכלי כך ממש להרגיש בבית. על מנת לקלוט את רשת ב' את צריכה להטעין את ה-Real One Player, אם אין עומד מיוחד קולטים יופי. חשבתי שם לקנות רדיו גלים קצרים על מנת להאזין, אבל מהרשת יש שידורים 24 ש' ביממה.

gozala

New member
רשת ב' של קול ישראל

אם לא הצלחתי הפעם אתן שתי אפשרויות לאתר של רשת ב'.

nehama horvitz

New member
../images/Emo24.gifערוץ 2..

תודה גוזלה..נחמד לראות ולהאזין לטלויזיה במחשב בקנדה..

myhouse

New member
הפתעת אותי... וחידשת לי../images/Emo51.gif

ממתי זה קיים
ממש קסם

alon114

New member
התכוונתי לוונקובר, כמובן

אני גר ליד ג'ריקו ביץ', לומד בלנגרה קולג' (לא רחוק מהבית שלך).

drz400e

New member
עוד ירושלמית../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
פעם הסתובבה פה שמועה שהטורונטאים שולטים בפורום...מסתבר שהאמת היא שזה הירושלמים...

למעלה