שלום! מה?

gangrel

New member
שלום! מה?

שמישהו בבקשה יסביר לי על מה הפורום הזה? לא הבנתי אם זה על מאנגה? או לצייר סוגים חדשים של ברביות?

BizzyD Girl

New member
../images/Emo80.gif

זה פורום.. ש..מציירים בנות/בנים (ולפעמים חיות ורהיטים) שנקראים.. דולז (dollz) יש לנו בייסים ואנחנו מציירים עליהם בגדים, שיער וכו´.. לפעמים אנחנו גם מציירים בייסים אהה.. אני לא ממש טובה בהסברים שמישהו יעזור לי פה.. "-/

BizzyD Girl

New member
ואני מנצלת את השירשור לשאול אם..

יש בנים בפורום הזה?@?! יומטוף

sexy bomb

New member
מנצלת כי יש לי בקשה קטנה........|סי

מישהי או מישהו יכולה לעשות לי נעליים??? בבקשהה ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי לא יודעת למה אז בבקה שמישהו יעשה

מה זה משנה...

פרפס, וונדר... הכל אותו דרק אניהאו... בוב חדשה שלי
התחלתי לה חמש פעמים את השיער מחדש, עד שהייתי מרוצה, וגם זה לא לגמרי.
הסתבכתי לחלוטין עם הגרביים. המממ... כן.
אני אישית, די אוהבת את איך שיצא לי.
תודה ל: ענת - על הפלטה השקופה דנה - שהציעה את עצמה לעזור בשקוף
רותי - על הפלטה של השמלה. לכל הבנות שהכינו טוטוריאלים שנעזרתי בהן
ו.....הדולי מוקדשת ל: [זה נורא כיף להקדיש דוליז.
]
מיכל -
אהובתי היחידה
רותי - תהני בטיסה מתוקה!!!
מייאו
מוות למסורת!!!!

BIG wannabe

New member
כמובן, לא ציפיתי אחרת..

קודם כל- אני גאה בך שניצחת (זמנית בלבד..) את המסורת. ועכשיו, כמו שאמרתי- לא ציפיתי אחרת, כל כך כל כך יפה!! השיער יצא ממש יפה והגרביים והשמלה והכל!! אבל (תמיד יש אבל? חבל, רציתי לנצח את המשפט הזה..)- הכנפיים. הן טובות בצורה ונראה לי שגם בצבע, אבל.. לא יודעת.. הן ריקות מידי. וואי הגרביים יצאו לך ממש ממש טובות! לא יודעת למה דווקא הן מכל הדולי, אבל את הגרביים (והשיער..) אני הכי אוהבת! בקיצור, כל הכבוד

Hugs a Kisses

New member
יש לי הקדשה../images/Emo45.gif ולכן לא../images/Emo31.gif

מוהאהאהאהאהאהא
אהבתי הכל חוץ מזה שהשיער יותר מדי שפיצי! אבל יש לי גם הקדשה וגם תודה, נענע בננה! מגיע לכן! חחחחחחחחח רותי

השיער - בעעעעע...../images/Emo5.gif

והיי, אל תתלהבי, את קיבלת הקדשה רק כי את נוסעת לחו"ל.

Hugs a Kisses

New member
אני מתלהבת!

מצהירה! למישהי יש בעיה עם זה?! רגע שאני אבין.. יש?! הא?! הא?! הא?! *חרפון לפני שינה לפני טיסה*

ChocolateGirl

New member
דולי מדהימה!!!!

אבל באמת הכנפיים דיי ריקות... תנסי לעשות להם נימים דוגמא

BIG wannabe

New member
עכשיו כבר -באמת- אין לי מה להגיד..

זהו. הדבר היחיד שלא אהבתי בה (מקודם) זה שהכנפיים היו ריקות, אז עכשיו אין לי מה להעיר יותר

מהמהם!../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif

הערות: השיער מונך כאילו ברצועות לרוחב הראש...זה...קצת מוזר. הכנפיים מקסימות, אבל צריכות להיות למעלה יותר...

יפה, אבל שבלוני מידי לטעמי

השיער חסר לו שורשים- איזה שביל או משהו כזה... ודול עם בייבידול חדשה שלי.. תגידו אם אתם רוצים לראות את הבייבידול בלי הדוגמא שעליו. מחכה לתגובות. נגי

למעלה