שלום, מבקש המלצה

אני אוהבת דרמה רומנטית

אני בספר ה3 של ניקולס ספארקס, הוא כתב את a walk to remeber the notebook a letter in a bottle מוכרים כ:"סיפור אהבה בלתי נשכח","היומן","מכתב בבקבוק" שאר הספרים באנגלית שניסיתי לקרוא לא התחברתי לשפה שלהם. הוא כותב גם בצורה מעניינת וגם באנגלית שהיא לא קשה ולא קלה אלא ברמה ממש טובה וזורמת.

QAF Fan Block

New member
../images/Emo99.gif ניקולס ספארקס ../images/Emo99.gif

קראתי את מכתב בבקבוק בעברית אמנם.. ספר סוחף, רומנטי ופשוט מדהים! אפילו בכיתי בסוף...

שיקקה9

New member
תודה רבה לכולם על ההמלצות

רשמתי לי את כולן. בנתיים, מצאתי בספרייה ספרון של ג'ון גרישם: "THE RAINMAKER" - זה הספר במקוצר והוא ברמה 5. נקווה שיהיה בסיידר. עכשיו שאלה לי אליכם: איך אתם נוהגים כשאתם קוראים? קוראים כל פעם פרק או מקציבים זמן? ולגבי מילים לא מובנות- אתם עוצרים כל פעם לפרש או מפרשים הכל בסוף הקריאה ואז לומדים ת'מילים? אני לא יודע מה הכי נכון...

QAF Fan Block

New member
אני קוראת למטרת שיפור מהירות בלבד

אני משתדלת לקרוא כל פעם פרק, אצל ג'ון גרישם מדובר על 20 עמודים +/-. ידיד שלי, שלקח על עצמו את האנגלית כפרוייקט (ללא שום קשר לפסיכומטרי), לא ידע מילים בסיסיות באנגלית אפילו, פשוט קורא, את כל המילים שהוא לא מבין הוא מעתיק לטבלה עם שתי עמודות-אחת למילה והשנייה לפירוש. נכנסות 40 מילים בערך בדף. ואז הוא משנן את הדפים האלה. אני עשיתי את זה במילולי וזאת שיטה מדהימה! את יכולה לכסות את כל הפרושים ולהיות בטוחה ב100% שאת יודעת את הפירוש. מיותר לציין שהרמה שלו עלתה פלאים והוא יודע עכשיו מלא מלא מילים שאני לא יודעת והרמה שלי מעולה... ב ה צ ל ח ה

למעלה