שלום לפורום!

מילה1

New member
שייקה אתה גדול!

רציתי רק להבהיר שאי אפשר לדעת מתוך כתב היד את המין ואת הנטיה המינית, אבל קיבלתי ניתוח נהדר ומדוייק . כל מילה נכונה! וכן... אני כבר לא יכולה להתאפק- ה"אנונימי בינתיים" זאת אני (אניטה אל תעני...) אל תכעסו עלי- זה בדיוק מעשה שנובע מה"שריטה" הילדותית שלי ששייקה איבחן וזה כנראה כבר לא יעבור עד 120. וככל שיום-ההולדת שלי מתקרב (עוד שבועיים!!!) אני כ"כ בלחץ שהילדותיות שלי גואה מעל ומעבר. אז זהו, הורדתי את המסיכות ואני מתחילה את השנה החדשה במצפון נקי. שנה טובה לכוווווולם!

וואו, זה את?

אז קודם כל מזל טוב לקראת יום ההולדת. וגם תודה על תגובתך הנלהבת. ואם כבר תרמת את כתב ידך למדע, אז אולי תשתפי אותנו איך את מנתחת את כתב ידך. איך את מסבירה את קו הכיסוי הלחוץ יחסית בחיבור ה-ש' וה-ל'? מה פרשנותך ללקוי התמיכה הדקיקים בחלק הפנימי של ה-ה' ובאותיות נוספות? עולה בדעתי, שאולי קוי התמיכה הדקיקים מצביעים, גם כאשר יש לאדם חוסן במישור האקטואלי של החיים, על איזו חולשה בעומק התחושה וכמיהה לתמיכה ולקירבה לאדם המשדר חוזק ובטחון. ולכן,מוצאים זאת הרבה פעמים בכתבי יד של גברים בעלי העדפה מינית גברית, עקב הכמיהה שלהם לתמיכה בצורה של חוזק. כאשר זה מופיע בכתב יד נשי, הנטיה המינית תישאר נורמטיבית, למרות שמבחינה פסיכולוגית התופעה זהה. בקיצור, הכל בראש, ומה שקובע זו הפסיכולוגיה. מה דעתכם?

מילה1

New member
ממש קשה לי לנתח את כתב ידי

זה כמו לבחון את פני וגופי בזכוכית מגדלת או יותר נכון במיקרוסקופ- ואז כל הפגמים ותסלחו לי- הלכלוך והג'יפה- זועקים החוצה ורק אחרי ההלם הראשון מבחינים גם בדברים הטובים- בחיידקים הידידותיים. כשעשיתי זאת בפעם הראשונה (ניתחתי את כתב-ידי), קצת נבהלתי מעצמי וכמעט צעקתי- אמאל'ה, זאת אני?! אני אוחזת בדעה שאדם אינו מכיר את עצמו ממש ויש דברים שהוא מכחיש ממש היטב. אבחון גרפולוגי יכול לגלות לנו על עצמנו דברים מדהימים (גם טובים), כמעט כמו אנאליזה אצל פסיכולוג. מה דעתך? אני רק יכולה לומר שאתה מאד צודק בניתוח שלך, עניין החוסן והחולשה הם תחום רגיש אצלי- אני מאד רוצה וזקוקה להיות חזקה ועצמאית בחיים האקטואליים, למשל אני מתעקשת אפילו להחליף גלגל מפונצ'ר לבדי; מצד שני אני מודעת לכך שאני די חלשה ולא כ"כ שייכת לעולם - אני שונאת לטפל בענייני דיומא פרקטיים - סידורים, כספים, משק הבית, ויכוחים עם נותני שרותים למיניהם וכו' ונהנית שיש לידי מישהו יותר פרקטי ממני שיטפל בענייני החיים השוטפים המעיקים וישאיר לי להתפלסף ב"שטויות" כמו גרפולוגיה, מטריקס, כמו שאמרנו - ילדותיות, או אולי גיל התבגרות? (מאבק לעצמאות+ חולשה, חיפוש, צורך בתמיכה ובטחון) גם עניין המופנמות והביישנות והקושי להתקרב ממש לזולת הוא קונפליקטואלי- כי אכן יש בי כמיהה להתקרב, להיפתח, להיחשף אך זה מאד קשה לי ואפילו מפחיד-אז אני עושה זאת כאן...פתרון דחוק אבל גם משהו. אני אתן דוגמא שתעזור להבין אותי ואת הסימנים שראית בכתב שלי - למשל כשחנווני מתחיל להיות "חבר" שלי, הקירבה מפחידה אותי ואני מפסיקה לקנות אצלו... טוב, זהו, אני נסחפת כהרגלי בהתעסקות האגוצנטרית בעצמי (עוד פגם...).

מילה1

New member
ותודה מיוחדת לשמעון האמיץ !

שהעיז להענות ראשון לאתגר וגם אבחוניו היו נכונים בדברים רבים. שמעון - השרשור הזה שהתחיל בזכותך גרם לי הנאה רבה, אם כי ילדותית במקצת... פאתטי או לא, אי לא מצליחה (ואולי לא רוצה?) להתבגר...

היי מילה, שיחקת אותה משהו, ואני

בכלל לא חשבתי בכוון שזה את, אגב גם לי יש בקרוב מאד יום הולדת ( 3 ינואר ) ויהיה לכם קצת חופש ממני. ומשהו על כתב ידך, ליום ההולדת. תראי את האיזור העלי שלך ( ל' ) בחלקו יפה תואר קמור ומושלם כגון: "על" וקצת בזוית קהה, ובמקומות אחרים הסימטריה המוצלחת ואין את אותה האנרגיה וההתחברות שבכוחה למלא בכחול כהה עמוק. אז ככה, העיצוב בזוית הקהה מלמד על נסיון להמיר מרכיבים אישיותיים שאת פחות מתלהבת מהם וגאה בהם, למרות שהם חלק ממך, לטובת רצויים יותר וחוסר התמדת המרכיב מורה על קושי להתחבר בעקביות לאותו מרכיב. ונותר לברר רק מה זה: אז זהו שעור הקושי שנדרש ממך כדי להתחבר לאותו נושא ותחום לפרקי זמן ממושכים, לאחר שאותו נושא ותחום מיצו את עצמם מבחינת מרכיבי האתגר, החידוש, הגיוון, השינוי והראשוניות. אם תרצי זהו מאבק נגד 'קוצים בתחת', אי שקט, מקל נדודים שפועלים באופן דחפי כנגד התחברות מונוטונית משעממת שגרתית. ולא מן הנמנע שהעלי הנ"ל, שמתאמץ לגשר בין דרישות אישיותיות סותרות פשוט העביר את מרכז הכובד מלמטה ( תחתון ) למעלה. ואולי בגלל זה הוא כל כך צמח לגובה, ולמרות שהוא אץ רץ לבלוע כמה שיותר, בכל זאת הסקרנות והרעב נותרים. ובנימה חיובית זאת ובמלוא האיחולים לשנה הבאה אסיים.

מילה1

New member
אודי, מזל טוב ועד 100 כ- 20.

ותודה על הניתוח והפרגון. טוב לפגוש מזל גדי נוסף בפורום (אני 11 בינואר). הפיוזים שלי מתבלבלים לקראת יום ההולדת, גם אצלך? אני לא מכירה הרבה "גדיים". אני לא מי יודע מחזיקה מאסטרולוגיה, אבל יש תמימות דעים שגדי הוא מזל לא קל (לעצמו ולמקורביו) וזה די נכון, לא? דבר אחד טוב שמעתי על ה"גדיים"- הם נולדים מבוגרים ונהיים צעירים ככל שהגיל הכרונולוגי מתקדם. אצלי זה ממש ככה. ואצלך? ושוב- שנה טובה. איזה כיף! הילדים הגדולים יצאו לבלות והבית שקט. רק שיחזרו בשלום. (איזה לא כיף לדאוג להם כל הזמן!)

הפיוזים שלי לא מתרגשים מתאריכים

כל כך הרבה דברים סותרים שמעתי על גדיים. ומשהו על אסטרולוגיה, לפני די הרבה שנים כשעוד גרתי עם חברים בשכירות היה לחבר טוב שלי חבר אסטרולוג, שבא מדי פעם לבקר. אז רק התחלתי להתעניין בגרפולוגיה והיה מי שהציע שאני יעשה ניתוח לו ולחברתו, והוא לי ולחברתי. וכך היה. החברה שלי מאד התלהבה מהניתוח ופסקה שהכל מדויק ומתאים לה, אני התלהבתי קצת פחות אם כי בהחלט הופתעתי לטובה מכמה הגדרות קולעות. הצעתי לה משחק ( פעם זה המשחקים שהיו מציעים ) שנחליף את חוות הדעת כאילו מה שכתבו עלי זו היא ולהיפך. לאחר קריאה היא הסכימה אתי שגם מה שכתבו עלי בהחלט מתאים גם לה.

למעלה