שלום לפורום!

shamon51

New member
כן, יש מישהוא בבית ../images/Emo73.gif../images/Emo87.gif../images/Emo42.gif

לשאלה גבר/אשה כבר הבעתי את דעתי שאפשר לגלות מאפיינים גבריים/נשיים אבל לא אם זה גבר נשי או אשה גברית או סתם גבר/אשה ובמקרה של הכתב הזה זנ נראה גברי. בנושא הנטיה המינית - אין לי את הידע בנושא מאידך במיקרים מסויים אפשר לראות סטייה מיוחדת מהנורמה באותיות שקשורות במין. מה המשמעות שלהן מבחינת הומו/לסבי
לא הגעתי לרמה שאני יכול לומר זאת אבל נראה לי שמי שראה הרבה כתבי יד כאלה יוכל לאפיין זאת סטטיסטית. במיקרה שלפננו אין סטיות מיוחדות המנורמה אם בכלל אז בכוון של אוטו-ארוטיזם. שמעון

shonshon5

New member
או! זה מסקרן מאד! ../images/Emo61.gif

המושג הזה - אוטו-ארוטיזם. האם הכוונה למשיכה אירוטית למכוניות? או למערכת יחסים בעלת גוון אירוטי בין הנהג להגה ו/או הנהגת למוט ההילוכים? אישית, אני נוטה להעדיף סופ"ש עם אלפא 156 על אחד האוטובאנים בואכה מינכן מאשר, למשל, סופ"ש עם שלי יחימוביץ ב"הרודס" אילת. תמהני אם ניתן לזהות סטיה מנורמטיביות מעין זו בכתב היד. אגב, אם איני טועה, בסרט "קראש" ניתן לקבל מושג מאד ברור על אוטו-אירוטיזם במשמעותו האורטופדית והכירורגית. מה דעתך? אבי

shamon51

New member
כנראה קראתי יותר מדי

את אודם, וזו השפה שלו (מימי בן יהודה) לגבי מכוניות? נראה שאתה מומחה הרבה יותר גדול ממני. חוץ מזה - היו לי כמה חוויות ארוטיות במכוניות כך שאני כאילו "מומחה" באוטו-אירוטיזם, לא?

מילה1

New member
סיפור אוטו-סקסיסטי לשנה החדשה

...לא מה שאתם חושבים... אבל כדאי לכם לקרוא את הקובץ המצורף ושתהיה שנה טובה ומאושרת לכולנו!!! שמעון- אשמח אם תפרט מאלו סימני- כתב הסקת את עניין האוטו-ארוטיזם. זה ממש מעניין.

shamon51

New member
מאיפה ../images/Emo35.gif

נראה שבכתב מספר סימנים למעצורים ריגשיים ואולי לרגשי אשם והסתרה: אותיות "ג" בגרפולוגיה ובמילה "גבר" קו יורד קשת קמורה תלתלים באותיות "ד" האו "ש" ב"אשה" האות "ת" עם איקס במילה "כתב" נכון שאות אחת וסימן אחד לא אומרים אבל יש פה הצטברות של סימנים באותיות קו השורה קמור (מתקשה ליצור קשר בהתחלה) ראו גם את המילה "שלי" (זכרונות רעים/משהוא להסתיר) אני לא מצטרף לדעה של שייקה אחא מחזיק בדעה של ה"אוטו" שמעון

shamon51

New member
שים לב

לרווחים בין האותיות במילה "גבר" (בדידיות) לאותיות "ע" המכווצות ל "ש" במילה "אשה"

שמתי לב, אך עדיין לא הבנתי

אתה מצביע על תופעות, אבל לא מסביר מדוע לדעתך זה קשור לאוטואירוטיות. ובכלל, למה אתה מתכוון כשאתה מדבר על אוטואירוטיות? לאהבה עצמית נרקיסיסטית? להעדפה מינית עצמית? לחוסר יכולת ליצור קשר רגשי או מיני עם הזולת? לבדידות המובילה לפורקן עצמי?

shamon51

New member
קשה להיכנס ../images/Emo122.gif../images/Emo46.gif

מיטה / אוטו / של כל אחד וגם לא נרצה ... אבל לשאלתו של "בנתיים אנונימי" בנושא המיניות שלו. נראה שאלו הסימנים (כבר הזכרתי) וזו הפרשנות שלי בהקשר המיני. כלומר: בדידיות + רגשי אשמה והסתרה + רתיעה מנשים מוליכים ל? ואתה אמרת כיצד לפרש את ה"אוטו-..."

והניחוש שלי

בידע הנוכחי שלנו, לא ניתן לזהות גבריות ונשיות באופן וודאי מתוך הכתב, כנ"ל לגבי נטיות מיניות. על כל פנים, הכתב נראה באופן ברור של גבר, אבל של גבר עם רגישות רבה ועידון כמעט נשי. מנסיוני, השילוב של פגיעות רבה (קו שברירי) המופנית לכיוון המיני (ראו קו כיסוי תחתון בחיבור ש' ו-ל' ב"שלום רב") עם קוי תמיכה דקיקים (למשל ב"גגון" הפנימי של האות ה' ב"תודה"), מעידים על סוג כלשהו של נטיה גברית הומוסכסואלית. האמנם?

הרבה מהדברים שנכתבו נכונים...

אבל אני אשה!!!! והטרו לחלוטין!!! (בעצם, אולי אם ישימו אותי באי בודד עם אשה מעניינת ומושכת, יצוצו מתוכי נטיות נוספות, אבל בינתיים זה לא קרה...) אני מקוה שהכרטיס האישי לא בלבל אתכם- ציינתי שהפרטים שם לא מחייבים. רציתי להשאיר את המין והגיל ריקים, אבל המערכת לא מאפשרת- אז החלטתי קצת להיות קונדסית ולכתוב מין זכר. ומה דעתכם לגבי הגיל? בכל מקרה - מה שכתבתם מרתק למדי ואסלח לכם על הטעות באבחון המין, כי הבנתי שזה בלתי אפשרי לדעת זאת רק מתוך הכתב. אנא, סילחו לי על מעשה הקונדס הקטן, אכן יש לי רגשות אשם ויסורי מצפון בקשר לכך (אולי זה מה שאבחנתם בכתב).

ולשמעון - כל הכבוד על אבחון

רגשות האשם והמעצורים! האם יתכן שזה מכיון שהיה לי מאד קשה לעשות את מעשה הרמאות הקטן הזה- לשלוח כתב-יד באנונימיות ולפברק את הפרטים בכרטיס האישי? אבל אוטוארוטיזם?!! בחייאת!

shamon51

New member
קודם כל ../images/Emo13.gif

קודם כל כתבתי "אם בכלל, אז ..." דבר שני, מי מאיתנו לא חוטא באהבת "אוטו-..."
אופס, התכוונתי "אוטומוביל" שמעון

אתה יכול להיות אחלה עורך-דין,

ביטחת את עצמך לא רע. בכל מקרה הייתי שמחה אילו מישהו היה מסביר לי מה זה בדיוק אוטו-ארוטיזם. האם הכוונה להתלטפות עצמית?, לעמידה ממושכת מול המראה והתפעלות עצמית? ... לאוננות? כי זה מה שעולה בדעתי לנוכח המושג. אני חושבת שבודאי כל אדם נורמלי "חוטא" בכך מדי פעם (וזה לא חטא, אבל מלווה בוודאי ברגשות אשם פולניים לא מעטים), אך כשמכנים מישהו "אוטו-ארוטי" ומדגישים תכונה זאת אצלו- הכוונה בודאי שהוא מפריז בכך ועושה זאת על חשבון קשר אינטימי עם הזולת. אם כך - אז אני לא! אולי תוכל להאיר עינינו על-פי אילו סימני-כתב ישראל אודם מאבחן אוטו-ארוטיזם?

זו בדיוק הסיבה שלא ניתן לזהות מין

בכתב היד. כתב היד נותן את התכונות,מה שמאפשר במקרים רבים לנחש את המין לפי ההתאמה לסטריאוטיפ גברי או נשי, אבל זה כמובן לא תמיד נכון... במקרה שלך, יש בכתב מאפיינים גבריים בולטים אך גם נשיות בולטת. בולטת כאן הסקרנות האינטלקטואלית, השנינות והעדפה של עיסוק בנושאים שנותנים מזון למחשבה על פני שיחות נשים, במיוחד העלאת גירה של נושאים רגשיים שחוקים. ניכרת כאן גם ביקורתיות רבה, גם עוקצנות שובבית, אפילו "חוצפה" מסויימת, אבל הכל נעשה ברוח טובה, בקלילות, עם לא מעט אלגנטיות ועידון. ניכר מעוף וחשיבה לא שגרתית, רצון לראות דברים מזוית קצת שונה, זו של הסטיריקן, לא זה הזועף, אלא הקונדסי. וגם נטיה להתבונן באנשים, קצת מן הצד, עם רגישות וכושר אבחנה רב. יש עדיין משהו לא לגמרי מגובש וקורטוב של ילדותיות באישיות המעניינת למדי שלפנינו. אבל דווקא איני מסכים עם שמעון בנושא המעצורים. כן, יש כאן רגישות ואי נוחות מסויימת לחשוף רגשות, וקל לה יותר להסתתר מאחורי השנינות והקלילות השובבית, אבל כאשר מדובר בתקשורת נדמה לי שהיא מצליחה להתמודד עם המעצורים ורגישות היתר באמצעות האינטלקט החינני שלה.

תוספת הבהרה

אני לא בטוח שהפסקה האחרונה שלי ברורה מספיק, אז הנה תוספת קטנה. מה שהתכוונתי לומר זה שהכותבת משתמשת בשנינות ובחינניות שלה על מנת להתגבר על הביישנות הטבעית והמעצורים בחברה, מה שיותר קשה ומפחיד כשהיא מנסה ליצור אינטימיות. שם היא עלולה לפחד, אפילו לברוח, ל"נתח" אפיונים וסיבות במקום לזרום וללכת עם הדברים, בקיצור תסבוכת. אבל היא מאד מודעת לעצמה, מסוגלת לצחוק לעצמה, ועם קצת יותר בשלות מסוגלת גם להתגבר על העניין, כי יש לה יכולת אמפטיה לא מבוטלת, אבל היא לא מרגישה בנוח עם הסנטימנטליות הזאת ועלולה להתקשות לקבל זאת. די לקשקשת, הלכתי כאן קצת רחוק מדי.

למעלה