שלום לפורום......

רוקוקו

New member
שלום לפורום......

אחרי דין ודברים עם כמה מהחברים כאן אני מבקש להגיד כמה דברים חשובים!!! אנו חברים כאן בפורום ועוזרים בידע שלנו לאנשים שלא בדיוק מבינים באדריכלות,עיצוב ,חשמל,מיזוג,אנסטלציה,בניה ושיפוץ,ברזל ,עץ ועוד.... כשאדם ניכנס לפורום הזה הוא מבקש לקבל תשובה לשאלתו בידיע שהתשובה באה מאיש מקצוע. אני אישית משתדל לא ליעץ בתחום שאיני מבין בו!!! וכאשר יש שאלה בתחום שאין לי הבנה בו אני לא עונה ולא ניכנס לזה אפילו פרט למיקרים שיש לי תחושה שאני יכול לעזור ורק אחי שאני מסייג את הדברים שלי ומודיע מראש שאני רק חושב ש.... ולא בטוח ש.... נסו גם אתם לייעץ רק בתחום שלכם כי זאת לא בושה לא לדעת הכל!!! ואם לא יודעים אז שואלים.... מוחד אמר לבן שלו "יא איבני אם לא תשאל לא תדע"!!! אז בבקשה זכרו כי השאלים כאן מצפים לתשובה נכונה ומבעל מקצוע והם גם פועלים לפי התשובות שמקבלים כאן.... אז לעבוד עם רובה אפוקסית בבית זה אסון אם אין את המיכשור הנכון לזה ! ! ! בהצלחה לפורום וגם לחברים החדשים שכאן. רוקוקו (ערן).

amic

New member
אינני מעונין להכנס אתך לווכוח אך

השאלה היתה לחזק רובה. לחזק רובה לא ניתן וערבוב של מלט לא מחזק. יש רובה מחוזקת מיסודה וזו האקרילית ויותר חזקה היא האפוקסית. אני מניח שאני קצת יותר מנוסה ממך בעבודה ולא נתקלתי במכשיר לרובה אפוקסית פרט למערבל. הפסיפס חלק מיסודו ואין צורך בשום ניקוי מיוחד. תיישם את דבריך ואל תענה כאשר אינך יודע או אינך בטוח. זו לו בושה. לא לכל שאלה חיבים לענות..ובודאי לא להעיר סתם הערות. (אררון פורמיקה צבוע אתה יכול לראות בביתי ,בחדר ילדים וזה מחזיק כבר שלש וחצי שנים !!! לא יודעים לא עונים!!! )

רוקוקו

New member
!!!

שוב אני חוזר ואומר אבל אתה מסרב להקשיב!!! הכל נכון לשימוש מיקצועי אבל לא לאדם שמעולם לא עבד עם הרובה האפוקסית!!! את הרובה האקרילית אפשר לנקות בקלות יחסית אבל האפוקסית זה כבר סיפור אחר!!! אפשר לנקות שאריות של הרובה הזאת רק עם מכונה שדומה למכונת פוליש!!! ועוד דבר קטן ....אפשר לחזק רובה במלט!!! ונסיים סופית את סיפור הצבע על פורמייקה....... יש גם צבע שמן לדלתות ומשקופים אז מה זה יוצא יפה??? בהצלחה לך רוקוקו(ערן).

הפורום לא מיועד לתת תשובות על

שאילות...אנחנו לא יושבים 24 שעות ביום, ומקצוען התורן נותן תשובה! הפורום מקום לדיון!!!!!!ואם יש דעות שונות בין אנשי מקצוע, אז יש! נכון, יש כמה אנשי מקצוע, שתורמים מזמנם, מהידע שלהם, וזה מצויין! אבל המטרה להתכתב על דברים, שלא כזה פשוטים, שאך צובעים פורמיקה... הרגעים הגדולים של הפורום, כאשר הוויקוח סוער, גם ביננו, גם האנשים שנכנסים... יש קהל, שלא כל-כך כותב, אבל נכנס לפורום, מתעננין...הייתי רוצה, שכל אחד שמדפדף כאן, יהייה לו מעניין...

ועל זה נאמר "קנאת סופרים תרבה חכמה"

רק חברה, לא להגזים, כולם לומדים מכולם, וגם מהטעויות של כולם.

למעלה