שלום לפורום

שלום לפורום../images/Emo140.gif

כבר עזרתם לי בעבר... מנסה את מזלי אתכם שוב
אני זקוקה לעו"ד דיני משפחה, רצוי מאוד ישראלי שלמד ומכיר את החוק הקנדי... אני מבררת אופציה לתביעת מזונות מאביה הביולוגי של בתי, שהוא אזרח קנדי. בשגרירות אמרו שזה לא קשור אליהם... בסוף עו"ד (ישראלי) אמר שכדאי למצוא אחד שמבין בחוק הקנדי. אה! חשוב מאוד!! הוא יכול להיות גם פה בארץ ! אולי מישהו שלמד משפטים בקנדה ועשה עלייה.. ??!! מכירים? אשמח ואעריך כל עזרה! מאחלת לכולכם חג שמח ושנה טובה ומתוקה!!!

new in toronto

New member
לא מכיר- פתחתי את דפי דפנה עבורך

משהו כמו דפי זהב לישראלים בטורונטו והנה לך עו"ד: if you are involved in a family law dispute contact Marzel&Associates today for free consultation *Divorce *Custody *Support *property Call:416-4855200 Marzel Barristers &Solicitors ללא אחריות . אין לי מושג אם אמינים או לא אולי משהו מחברי הפורום שמע עליהם.

Esther4

New member
לחגית

אם את גרה בטורונטו ואת קנדית לכל דבר ואין באפשרותך לממן עורך דין את יכולה לקבל עורך דין מטעם הממשלה בחינם!!! אבל הוא יהיה עורך דין קנדי. את כותבת שרצוי שהעורך דין יהיה ישראלי מדוע את צריכה ישראלי? לא מובן לי. שנה טובה גם לך ולבתך

יש עורכי דין שהם גם קנדיים וגם

ישראליים. זו לא סתירה. והמנעי מלקחת עורכי דין מטעם הממשלה אם את רק יכולה. עם כל הכבוד הם ברוב המקרים (בלי הכללות) רק צחוק מהעבודה. אין איתי כאן (אני בביקור בישראל) את ספר הטלפונים הטורונטאי שלי אבל אם הדבר סובל דיחוי אשלח לך במסר עם שובי , שני מספרי טלפון . בברכת שנה טובה הדודה המתוקה.

Esther4

New member
לדודה המתוקה

אני רואה שאת משתעממת שם בארץ וגם יש לך זמן להכנס לפורום זה ולחלוק על תשובתי לחגית. מענין לדעת מאיפוא יש לך את המידע הזה שעורכי הדין מטעם הממשלה הם גרועים לעומת עורכי דין שדורשים סכומי עתק. נאמר לי שדווקא עורכי דין צעירים שעדיין אין להם קליינטים ורוצים לרכוש אותם מסכימים להתחיל בתור עורך דין מטעם הממשלה כדי שיוכלו לקבל נסיון משפטי. אי אפשר לעשות הכללות שכולם לא טובים ועושים צחוק מעבודתם. גם את ואני לא מכירות את האשה הזאת ולא יודעות מה מצבה הכספי לכן בתום לב אני ממליצה על פתרון שאולי לא ידוע לה ולאחרים ויתכן שהיא דווקא כן תרצה להתייעץ (הרי זה בחינם) עם עורך דין וכן להעזר בו. חג שמח

הסבר

גרתי בטורונטו שלוש שנים, אולם כבר שלוש וחצי שנים אני בחזרה בבית. הבת שלי נולדה בארץ. עיינתי בעבר בדפי דפנה ללא הצלחה... לא היו שם עוד"ים בתחום דיני משפחה אלא בעיקר הגירה. בשגרירות אמרו לי שלא עוסקים בזה... אני רק רוצה לדבר לשם שינוי עם מישהו שמבין. דיברתי עם עו"ד קנדי בעבר והוא דיבר על סכומי עתק ממש לפני שהוא בכלל מבטיח מישהו... זאת הסיבה שתהיתי אם יש למישהו מישהו ספציפי להמליץ עליו... אשמח לתגובות אם יש, מאחלת לכולכם שנה טובה ומתוקה!!

Esther4

New member
תשובה שניה לחגית

מצאתי עבורך עורכי דין ישראלים בטורונטו המייעצים בעניני משפחה. 1. איתמר כהן 905.709.3896 פקס 905.709.3898 אי מייל [email protected] 2.בריאן בלמונט 416.661.2066 פקס 416.661.2116 מקווה ששני עורכי הדין האלה לא מורידים את העור ושתוכלי להעזר באחד מהם. מאחלת גם לכם שנה טובה שנת שלום ובטחון.

הסבר והבנת הנקרא.

יקירתי. תודה לך על הדאגה אבל תופתעי, אי אפשר להשתעמם בירושלים. והעובדה שאני נכנסת לפורום אינה צריכה להדאיג אותך. אני לא אמרתי שאני חולקת על תשובתך אבל אמרתי שאם הבחורה חיפשה עורך דין דובר עברית ישראלי, עורך דין מטעם הממשלה לא יעזור לה. מנסיון (לא שלי , אבל של אנשים הקרובים לי)ועם זאת אני ממש לא חושבת שאני צריכה להביא דוגמאות. רק אוסיף שבחינם לא מקבלים את מה שבאמת מחפשים. בחינם מקבלים יעוץ. ופוש ראשוני. ואני חוזרת ואומרת שכשאחזור לטורונטו, אעביר לשואלת אם תחפוץ מספרי טלפון של גורמים שיוכלו לעזור לה. ושוב. כל שנאמר כאן לא נאמר כדי לשלול את הצעתך. יכול להיות שנתקלת אישית בעורכי דין עם מוטיבציה. שנה נפלאה

מודה מקרב ../images/Emo23.gif על העזרה

אצלצל לשני עורכי הדין האלה ביום שני... ובלי קשר אשמח לעוד המלצות אם יש למישהו! תודה גם לדודה המתוקה. מאחלת לכם שנה טובה ומתוקה וחג שמח! וד"ש לטורונטו

elgu1

New member
עורך דין להגירה לקנדה

היי..........שמי גיא ואני מיתעניין בהגירה לקנדה ורציתי להיתחבר לעורך דין טוב ולא יקר כל כך אם תוכלי לעזור לי אשמח מאוד.........אני נימצא בפאלפון 052664482 שמי גיא יש לי גם אי-מייל [email protected] שנה טובה ומאושרת ממני גיא.

למעלה