שלום לפורום!

14טלי

New member
שלום לפורום!../images/Emo140.gif

אני פונה אליכם אחרי ימים של מחשבה. אני צריכה רעיונות לשמות לצוות ה'. [אתם יודעים, משהו עם האות ה'.] הבעיה היא שגם שנה שעברה הדרכתי ה', והשנה נתנו לי להדריך ה'-צמי"ד. אני מרגישה שכבר עברתי על כל המילים האפשריות בה' שנה שעברה. אפשר באותה ההזדמנות לעשות רשימת רעיונות לשמות לצוותים, מכל שכבת גיל. תודה מראש!

gorck

New member
לא צריך להיות צמאולצים....

לצוות שלי,לפני שנתיים, היה שם רק בפסח....אז חקי עד שתהיה לכם בדיחה צוותית ממש ממש טובה ושיהיה ברור לכם שזה זה....ואז יהיה לך שם... זה לא כמו קבוצה.....

אה איזה קטע!

גם אני הדרכתי שנה ראשונה ה' ואז ה' צמי"ד! בקשר לשם אין לי כ"כ רעיונות כי אצלנו נגיד עם לגדוד קוראים גדוד אדיר אז לצוות קוראים צוות אדיר ואין לו שם אחר

yaeltyl

New member
אממ..מה הלחץ?

תחכי שבאמת תהיה איזו בדיחה צוותית או משו שהצוות עצמו ימציא, לצוות שלי היה שם שנה שעברה רק אחרי המחנה פסח.. אין מה להיות לחוצה זה לא כמו קבוצת חניכים או משו שבוחרים בתחילת שנה

cohen shir

New member
שמות של צוותי ה' אצלנו בשבט

בשנים האחרונות היה- ה'יפופלסטיק ה'בה'ב קולו של כלב מוכי ה'לוק ה'שכים והשנה לאחד הצוותים יש כבר שם- ה'בורר

cohen shir

New member
יש שני צוותי ה' ושני גדודי ה'

לאחד מהם אני יודעת שקוראים ה'בורר לשני אין לי מושג

בכריתוש

New member
חח אצלנו היה השנה..

יש גדוד אצלנו שקוראים לו גיבור אז לצוות קרו שמשונה' כי אז זה יצא שמשונה-גיבור (שמשון הגיבור)
חח היה מגניב

inbar kofman

New member
מה שאת יכולה לעשות

זה לקחת מילון או משהו,לעשות סטופ ולראות עם יוצאת מילה מגניבה עם ה'.

Sweetened

New member
זה לא חייב להיות משהו עם ה'

ומניסיון כואב, עדיף שתחכו קצת עם העניין הזה עד שיהיה הוואי צוותי מגניב :) ולא תתקעו למשך שנה שלמה עם שם מעפן ומאולץ.. בהצלחה :]

למעלה