שלום לפורום היקר!

hawa2

New member
שלום לפורום היקר!

מה קורה בנות יקרות
?!?! מה שלום כולן?
?איך החיים??
וואיי איזה חצי שנה לא הייתי פה נראה לייי אז מה היה לי השנה?חוץ מלראות דרמות במקום ללמוד לפסיכומטרי XD אני עובדת בשתי מקומות עבודה וזה מעייף רצח ועוד אני צריכה למצוא זמן לראות דרמות וזה יוצא תמיד על שעות השינה שלי שלאט לאט מצטמצמות למה יש כל כך הרבה דרמות נפלאות?ועוד אני מצפה בקוצר רוח לדרמה של היוני שליי-היון ג'ונג החדשה שאמורה לצאת .ואומיגאד ביני אופה משתחרר עוד 67 יום מהצבא אני לא מאמינה הזמן רץ באמת שהוא רץ אני מקווה שהוא ירוץ ככה גם עם הלידר שלנו טיוקיי שאמור להתגייס עוד חודש בדיוק
(טיוקי אני כבר מתגעגעת) ואני רוצה שדאבל אס שלי יחזרו
:( למה הם עשו לי את זה?אוח.
טוב סיימתי קצת לחפור אז שיהיה חג שמח!והכי חשוב שנשמור על עצמו
ונהייה בריאות!

carm888

New member
היי חווה,
כיף לשמוע ממך

הדרמה החדשה של קים היון ג'ונג הצליחה לבלבל אותי לחלוטין
קוראים לה City Conquest והיא מבוססת על קומיקס - שילוב של אקשן ורומנטיקה.
אבל שמתי לב שהתחילו הצילומים כי ראיתי תמונות פה ושם אבל אין תאריך שידור או משהו...
היא גם תשודר באיזה רשת עלומה TV Chosun ואני מקווה שיהיה לנו תרגום לדרמה.

יש לך מושג מתי הדרמה תעלה?
את הכתבה הזאת מצאתי היום.
בכל אופן... ביפן ב4.10 אמורה להיות מסיבת עיתונאים ואולי ידברו על תאריך שידור וכל זה.

כיף לשמוע ממך.
תנוחי קצת לא בריא לעבוד כל כך קשה.

תשמרי על עצמך.
חג שמח ושבוע טוב

hawa2

New member
שמעתי שיש לה 20 פרקים ואם עושים

מסיבת עיתונאים הדרמה לא אמורה לצאת אחרי זה?אני מניחה שעוד חודש זה ייצא כמה הם יכולים להחזיק אותנו במתח?מתה לראות את היוני בפעולה והוא הלך גם לבית ספר למשחק (לא שיהיו לו בעיות לפי דעתי הוא שחקן מעולה).
אני זוכרת שהתחילו לצלם את הדרמה ב10/7 ביום הולדת של טיוקי בדרך כלל תוך חודשיים שלוש מסיימים לצלם לא?ואחרי זה הדרמה מתפרסמת.
ויהיה תרגום או לא אני הולכת לראות את זה!אני חיייבת סוף סוף דרמה חדשה עם היוני מה שכן אני צריכה להשלים את הדרמות בכיכובם של שאר החברים בדאבל אס לכולם ללא קיו ג'ונג שנמצא בצבא יש דרמות.
וכן לפחות בגלל החגים אפשר לנוח קצת מהעבודה, שיהיה לך גם חג שמח ורק בריאות ♥

carm888

New member
בד"כ מצלמים את הפרקים

בסמוך להקרונה ואפילו במהלך. נדיר שמסיימים ואז מעלים. אולי בגלל שזה לערוץ כבלים.
גם אני מחכה לדרמה. קראתי את התקציר ואני מאוד סקרנית. יהיה שילוב של אקשן ורומניקה. בסגנון צייד עירוני אולי...
נראה לי שבגלל שיש לו כל כך הרבה מעריצות לא ישאירו אותנו בלי תרגום. בטוח מישהו ירים את הכפפה ויתרגם לנו את הדרמה.
נחכה בקוצר רוח... בנתיים יש לי כמה השלמות לעשות.
תודה חווה על העידכון.
מקווה שיהיה לך יותר זמן לשתף אותנו בחדשות ובדברים שאת מביאה לפורום.

hawa2

New member
אויי אני מרגישה אשמה שאני לא פעילה כל כךך

אני אנסה לבקר פה את רוב הזמן אני מעבירה בפייס והשאר זה עבודה דרמות וכו'....
ואפילו אם הדרמה לא תתורגם אני הולכת לראות אותה כל כך התגעגעתי אליו ואל דאבל אס :( הלב שלי נשבר כשאני חושבת עליהם בדיוק אחרי שהם התפרקו הכרתי אותם בעבעבעבעבעב *מתנחמת בקולקשיין שקניתיי של 5 השנים שהיו פעילים בהם אני מתמוגגת כשאני רואה אותם כאלה קטנים*.
אני מתנחמת בזה לפחות שיש לי להקה חדשה צעירה בוייפרינד מי ששמעה עליהם,הלהקה עם שני התאומים ג'ו-יונגמין וקוואנגין שהתחלתי להעריץ אותם כמה חודשים אחרי שפרצו ואני יכולה לעקוב אחריהם מאז הדביוט שלהם הם כאלה קטנים גאד בני 17-19 והלידר 22 (לכו תבינו מאיפה הביאו את הלידר XD/

הנה שיר של הבייביז שלי הקליפ החדש שלהם-
לוב סטייל

ועוד קליפ

ותכירו את בעלי היון סאנג בן 19-בקוריאה 20 (למי אכפת שאני גדולה ממנו?) ויונה (מי ש מכירה אותה) תירגמה לי את השיר מהפסקול של הדרמה- The King 2 Hearts מי שראתה הוא הוואקליסט הראשי שלנו בבוייפרינד..
כאן
,
צירפתי תמונה- משמאל לימין- יונגמין וקוואנגמין התאומים, נו מין וו (הביאס שלי ילדון קטן שלי והמאקנה) ולידו הלידר דונגהיון, ובעלי היקר הבלונדיני היון סונג והפלייבויי שלנו לי ג'ונגמין .

מעיינע18

New member
אין עליהם בעולםםםםםם <3

מושלמים שליייייי <3 אונייי אני חושבת שדונגי בן 23 XP

Bartal j

New member
ידיד שלי קוריאני שחזר לקוריאה מתגייס בנובמבר

ואני ממש אתגעגע אליו לדונסנג שלי הוא באמת כמו משפחה עבורי.. קצת עצוב לי ואני מקווה שהוא ישמור על עצמו שאם אני אטוס לשם שנה הבאה אני אוכל לראות אותו אבל אני יודעת שיהיה טוב
הם צריכים לשרת שם והזמן באמת טס מהר.. לפעמים מהר מידי...

hawa2

New member
שהזמן יטוס מהר ושכולם ישתחררו כבר

כל אלה שאמורים להתגיייס גם שיתגייסו ויסיימו מהר...אני כבר מתגעגעת רק מלחשוב על ליטוק :(

למעלה