שלום למרכז

גנגי

New member
והדרת פני זקן, כן?

קצת דרך ארץ, בחור צעיר! יושבת לה בבוסטון קשישה ומנסה נואשות לחפש תשומת לב, אז אתה תעשה מפגש אצלך מתי שמבקשים ממך ותשב בשקט! אחרת אני אקרא לזאתי שהמנטרה שלה זה "מטולה... מטולה... מטולה.... מטולה...."!

Idan91

New member
עפו-לה...*

*"ניצול שביתת גמילת...! - ניצול שביתת גמילת...!"

shellyland

New member
מת? אולה!

ואני לא רוצה לשמוע יותר את המילה הזאת! אגב, טלל, היום קלטתי עובדת חדשה מ... העיר הזאת שאסור להגיד אותה. התאפקתי ולא שאלתי אותה אם יש לה שכנים חדשים בשם משפחת בוקר.

זקנה, עאלק

בת כמה את שאת מצייצת ככה? בדקתי בכרטיס שלך מותק, לא העזת לכתוב את הגיל האמיתי, יש לך מה להסתיר, אה? בבקשה לפנות את המקום באוטובוס לקשישים ממך ולעמוד במעבר יחד עם עידן ("מטולה") והילה. הנה, יופי, ככה יותר מתאים לך. עכשיו לעניין: מתי אנחנו רואים אותך במחוזותינו?

גנגי

New member
שב רגע, יקירי, ותנסה לחשוב חזק:

מתי אמרנו? יולי 2004? אה, אז אולי זה אומר שביולי 2004? לא ידעתי שאתה כזה קשה תפיסה, ותשתדל שגם בעבודה החדשה לא ידעו מזה, כי אחרת גברת מטולה תצטרך למצוא לעצמה מנטרה חדשה, מי יודע, אולי "ראשון לציון" או משהו מסובך כזה.

nutmeg

New member
אני מציעה

שנבדוק את השטח קודם ורק אחר כך - אם היה שווה - נזמין את הגולים.

גנגי

New member
../images/Emo86.gifכמה-כמה?../images/Emo86.gif

גולללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמו שהוצהר קבל עם ופורום

מאמצע נובמבר עד תחילת דצמבר אנחנו בארץ. קונצרטים ב17/18.11 וב4.12. עוד לא ברור אם תהיה חוץ מזה גם כיתת אומן/קורס בזק באקדמיה או לא. כשנדע - נודיע. וחוץ מזה, לא למדו אותך שלא מאיימים על יונה ביין?

shellyland

New member
שבועות 2004

תרשום: שלושה ימים (שני לילות), מוזי, עידן ואני. סיכומים עליך.

ayelet23

New member
נחיתה רכה בלב המאפליה!! שיהיה ממש

בהצלחה. יש משהו כלכך מרגש במעבר למקום חדש ורחוק..והאושר..הוא צומח מבפנים, לא משנה איפה נמצאים.

תודה

האושר אמנם צומח מבפנים אבל הוא משול לסימפוניה יפה, היופי של הסימפוניה מצוי בה עצמה, בתווים, בביצוע, בניצוח, אבל אל כל אלה קשה יותר להתחבר במחלף מסובים מאשר בהיכל קונצרטים. לכולנו (אני אומר כולנו ומתכוון בעצם אליי) יש יכולת להגיע אל האושר והשלווה, אבל יש בנו גם צדדים אחרים וככל שננתק אותם מהמקורות המעוררים אותם כך ייקל עלינו להתקרב לאושר, בבחינת "לפני עיוור לא תשים מכשול" או "ולפתח חטאת רובץ ואתה תמשול בו". יש לי עוד כמה פתגמים אבל אף אחד מהם לא קולע בול.

ayelet23

New member
יש צדק בדבריך.

פשוט צריך להזהר לא ליצור מציאות מזוקקת מדי..אני זוכרת את ההלם שהיה לי כשעברתי לגור בגליל מהמרכז. השקט...בהתחלה היה כמו סם משכר. אבל הוא נמשך יום אחרי יום, חורף בחוץ..מצאתי עצמי עושה תצפיות על דפוסי ההתנהגות של קבוצת כלבים בישוב. לא שזה היה נורא, היו המון רגעי חסד. אבל הבנתי באותה תקופה עד כמה אני נהנית מההמולה העירונית, מהאנשים שנעים ממקום למקום, בתי קפה, האפשרויות לגירויים תרבותיים מסוגים שונים. אולי תתיחס להרפתקה הזאת כסוג של ניסוי ותהיה לגבי סביבות מועדפות...

למעלה