שלום למרכז

zimes

New member
פוקה בורה כלב

עידן - לא פלא שאת שונאת חשבונפשוט! אחרי הבגרות - תבואי, ונדבר על איך מוחקים את כל המתמטיקה שלמדת ע"י שלוחיו של מטרד החינוך, ומרשים לך ללמוד משהו מזה בלי רגשות שליליים.

Idan91

New member
אה, טל,

עוד דבר שכדאי לכם לעשות: לבחון את ה"טרקציות" במטולה. אוי! זה מזכיר לי את פסטיבל המשוררים משבועות! איזה קטע!

shellyland

New member
את הגג של הבית כבר בדקתם?

כי היום קראתי בספר נפלא שקוראים לו "מאה שנות תרבות" שכשבנו את הבתים הראשונים במטולה בעשור הראשון של המאה הקודמת היה ויכוח לגבי הארכיטקטורה שלהם. לבסוף החליטו לבנות בתים מלבניים עם כיפת-גג ממש כמו הבתים בכפרים הערביים ולמרות מחאותיהם שם המתיישבים הראשנים שאמרו שהגגות האלה לא מתאימים לתנאי האקלים הצפוניים. החורף הראשון אישר את טענתם זו, ומיד נבנו מעל הכיפות גגי רעפים, מה שיצר מצב של בתים מלבניים עם גג כפול: כיפה ומעליה גג רעפים.

נחמד מצידך

להאמין ששכרתי את אחד מבתי הראשונים האמת היא שהבית כולל תקרת רביץ, רצפת בלטות ודוד בוילר (ובנוסף לכך שני אוגרים, שתי כלבות, שתי דרדסיות, דרדסאבא ודרדסאמא) ואני מעריך שהוא נברא יש מאין החל משנות ה-50 ומאז נוספו לו הרחבות עד למצב הלבירינט הנוכחי.

גנגי

New member
אני מקווה שרביץ

הוא לא מהמשפחה של אלי רון...(על כל מקרה - תשתדלו לא לשיר שירים של שרית חדד בבית).

מוגג

New member
אגב גגות, שבועות וסוכות

מטולה היא גם שם אפשרי ל..... .......... .......... נכון, ס ו כ ה. בַּסֻּכֹּת תֵּשְׁבוּ שִׁבְעַת יָמִים; כָּל-הָאֶזְרָח בְּיִשְׂרָאֵל יֵשְׁבוּ בַּסֻּכֹּת. (ויקרא כג,מב) תרגם אונקלוס: במטליא תיתבון, שבעא יומין; כל יציביא, בישראל, ייתבון במטליא. ###########
|. . . . . . . .| |. . . . . . . .| |. . . . . . . .| |. . . . . . . .| מכיוון שאין כאן סוכה, נאלצתי לבנות לבד..

המוזרה

New member
../images/Emo47.gif יש לנו זוכה../images/Emo70.gif ../images/Emo47.gif

בחיי שזה המשפט הכי פולני ששמעתי בשנה האחרונה.. הרגת אותי מצחוק(או כמו שהדודה שלי אומרת - הרקת אותי)

or99

New member
מטליא (סוכה) היא מלשון צל בארמית...

קראתי שמטולה (אל-מטלה בעבר) היא מלשון צפיה. אולי באמת יש קשר?

גנגי

New member
יוּוּ.. אחלה סוכה! מאיפה השגת סכך?

הנה קישוטים לסוכה:
ומשהו לאכול:
ומישהו שיאכל את זה:
ואושפיזין שהגיעו במיוחד מליל כל הקדושים באמריקה:
אחחחחחח.....מה יפה היא סוכתנו הוירטואלית!

or99

New member
מעניין באמת שקובע האייקונים...

וחבר מרעיו לא יכלו לחשוב על אייקון המתאים לחג... סוכה??? לולב??? זה כבר פָסֶה... אבל העיקר שיש לנו:

אוֹחַ

New member
גוועעעלד!!! קישוטים מבוסטון לסוכתנו

הקדושה? מה-זה, שאריות מה"כריסמס"? ואני לא רוצה אפילו לחשוב מהן התוספות שבפיצה.

בהצלחה (במיוחד בענין האושר כמובן)

זה אומר שהמפגש הבא יהיה בסימן "אלף שיר לצפון"?

אתה עוד לא יודע כמה

תעביר לי את התאריכים האפשריים מבחינתך ואני אנסה לבנות על זה. אני רציני.

קוראים לך "תופס עוגב"?

אה? קוראים לך "תופס עוגב"? לא? אז תעני לי כשאשאל אותך. שבי. חוצמזה אם הנבלה הזה חושב שנחכה לו עד הקיץ אז הוא יכול להמשיך לחלום.

למעלה