שלום לכן

dafmic

New member
שלום לכן

היי בנות. המון זמן רציתי לכתוב כאן. אני קוראת סמויה מבערך שבועיים אחרי שאמא שלי נפטרה (לפני 4 וחצי חודשים... רק 4 וחצי? כבר 4 וחצי?). כל פעם התחלתי לכתוב וזה לא יצא - לפעמים כי היה כואב מדי, לפעמים כי לא היה זמן, לפעמים כי... ולפעמים כי... לא מזמן רציתי לספר את הסיפור של השנה שלי, אבל זה היה כ"כ ארוך (2 עמודים בword והגעתי עד האמצע) שויתרתי (אולי זה עוד יגיע מתישהו). נורא רציתי לספר לכם מאיפה הגיעה לי הגישה שניסיתי לאמץ כשאמא שלי נפטרה, של לשמוח במה שהיה ולא להצטער על מה שאין, יותר לחייך במחשבה על הדברים הטובים ופחות לבכות את הדברים שהיו יכולים להיות... וכמה קשה לדבוק בגישה הזו, ואני כמובן לא תמיד מצליחה... אבל לפחות מנסה. אבל זה ישאר לפעם אחרת. אני פשוט לא יכולה יותר!!!! נמאס לי!!!!! מה, זה לא מספיק שאמא שלי נפטרה? שלאבא שלי יש סרטן? שלא נשאר לי כמעט חופש כי הייתי צריכה להאבק בשיניים עם מועדי ב' כדי לעבור שנה, ואולי זה לא יעזור? שהחגים נורא קשים כי היחסים בין האחים שלי הדרדרו? באמת היה צריך גם את התאונת דרכים הזו אתמול? אני יודעת שיש לי המון מזל שזה רק נזק לרכוש ושהמכה בראש כנראה תעבור בקרוב, ושגיסתי פה לעזור לי ושאבא שלי עדיין במצב טוב מספיק בשביל לדאוג לעצמו בזמן שאני מתעסקת עם כל זה, אבל עדיין, אני כ"כ רוצה לצעוק... ואין לי כ"כ איפה, ואני יודעת שכאן אפשר הכל... אז החלטתי להצטרף סופסוף. אני רוצה את החיים שלי חזרה. ואם לא, אז לפחות לקבל שוב קצת אופטימיות בשביל להתמודד עם זה, כי די קשה לי עכשו. יהיה טוב, נכון? תגידו שיהיה טוב ולכולכן, המקסימות והתומכות - שתהיה לכן שנה מאושרת ומעשירה, בריאה ומבריאה, שנה של התגברות על הקשיים ועל האכזבות, של תקוות ושל הגשמת חלומות - שנה טובה!

../images/Emo141.gifברוכה הבאה !

ברוכה הבאה למצטרפת לשורותנו...בנות ללא אם.... אשמח בהזדמנות לשמוע על שיטת החשיבה שלך בפרוטרוט.... מצטערת לשמוע על אבא....ומאחלת לו החלמה מהירה-וכן,זה אפשרי...! ניצלת מהתאונה ואכן כאב הראש אכן יחלוף לו....ואת תרגישי טוב... שנה חדשה בפתח... שנה טובה ושמחה! * עד כמה שאפשר....

אשבל1

New member
הייDAFMIC

היות והחיים הביאו אותך לכאן אז קודם כל ברוכה הבאה... אכן בגילך הצעיר הספקת לעבור דברים קשים ואני מבינה שעדיין יש התמודדויות לא קלות בכלל. אני מאחלת לך שתמשיכי להיות חזקה ושתצליחי להתחזק מתמיכתך באביך, אני יודעת שזה מאוד קשה ללוות אדם חולה כל כך מקרוב בכל שלבי המחלה, אני מאחלת לאביך הרבה בריאות, ולך, שתתאוששי מהפגיעה וזו לא קלישאה כל עוד התאונה נגמרה בנזק לרכוש זה מצויין. אז שנה טובה וגמר חתימה טובה ונשמח לקרוא עוד עלייך.

חתימה טובה ....

... זה היה מתבקש. גם התקופה של בין כסה לעשור, וגם החתימה הנפלאה שלך בכרטיס ... מקסימה. אז .. ברוכה הבאה, דפמיק. כמו הקודמות לפני, גם אני הצטערתי לשמוע על האירועים הלא נעימים שקרו לך. אבל גם התפעמתי מהרוח הפאופטימית שלך, ושמתי לב שכל פעם שאת מציינת מעט םפסמיות או משהו שלילי, מייד את בעצמך "מתקנת", מביאה עוד היגד חיובי, משאירה פתח לאופטימיות ולעידוד. סיקרנת אותי עם הדברים שכתבת שכתבת עליהם, ובכלל. אם יהיה לך נוח, אשמח לשמוע עוד אודותייך. שמחה מאוד שהצטרפת אלינו, ומזמינה אותך להישאר עימנו, ולהרגיש כמו בבית. קפה?
שנה טובה.

שלום לך...

קודם כל, אני מאוד מצטערת על הסיבות שהביאו אותך לכאן... נראה שעליך להתמודד עם דברים כלל לא פשוטים, ושאת עושה זאת באומץ! הכל עדיין כל כך טרי אצלך, ועדיין קורה.. ואני בטוחה שמאוד קשה לשמור על אופטימיות. מאוד אהבתי מה שכתבת על מה שלמדת וכמובן שאשמח לשמוע כל מה שיש לך לספר, בזמן שיתאים לך.. אני שמחה שהחלטת להצטרף אלינו ולפחות להיות קצת פחות לבד. הגעת למקום נפלא- את זה אני יכולה להבטיח לך! למרות הכל,אברך אותך בברוכה הבאה
(אני בטוחה שכבר כתבו לך כמה קשה לנו לרשום את הברכה הזאת ושיש בכך רגשות מעורבים) ו.... מאוד אהבתי את החתימה שלך... חמוד הפו הדב הזה

Darkmatter

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif

קודם כל, אני שמחה שמצאת מקום שבו את יכולה לבטא את כל הכאב שלך... את מוזמנת לפרוק את הכל כי זה באמת המקום המתאים לעשות את זה.
דבר שני, אני מרגישה מהכתיבה שלך שאת בחורה מאוד רגישה, טובת לב וחכמה [אין לי מושג למה, אבל יש לי מן הרגשה כזאת וסתם היה בא לי להגיד לך את זה. ]
ולעניין, אני מצטערת לשמוע על מות אמך. כמו שאמרו לפני, זה עוד מאוד טרי ככה שזה טבעי ביותר שאת מרגישה שהכאב מנצח אותך במובן מסוים. ואני מבינה שעם כל הדברים הנוספים הקשים שקורים זה אפילו עושה את הכל עוד יותר קשה ועושה את כל התקופה הזאת בלתי נסבלת. מכיוון שאת אופטימית, אני מאמינה שדברים יסתדרו לך בקלות יותר ושתראי שהכל יהיה יותר טוב. עוד הרבה דברים יכולים להשתנות ולהתהפך ובעוד כמה זמן יכול להיות שתתפלאי על איך שהכל נעשה פשוט יותר. אני מאחלת לאביך רפואה שלמה. ובכלל, אני באמת מקווה שהכל יהיה הרבה הרבה יותר טוב. ואני איתך... וכל הבנות פה איתך... ככה שאת לא לבד בעניין.
וכל פעם שקשה, וגם כשלא, את מוזמנת לשתף אותנו. קבלי
ענקי

למעלה