שלום לכן

Gali1973

New member
שלום לכן

פעם ראשונה כאן. נהניתי לקרוא, והתפלאתי שלא הוזכר כאן אפילו פעם אחת מעצב האופנה ששון קדם שאופנתו היא עבור מידות גדולות בלבד !
 

DREAM111

New member
היי גלי ברוכה המצטרפת ../images/Emo140.gif

אשמח לקבל פרטים לגבי ששון קדם כיוון שאני אישית לא מכירה. אם יש לך פרטים לגביו חנויות כתובות וכו' אודה מראש.
 

Gali1973

New member
ששון קדם

החנות נמצאת בדיזינגוף 213 ת"א. לפי מה שאמרו לי בטלפון, החנות כרגע בשיפוצים ותיפתח שוב לקראת סוף השבוע 0אחרי יום רביעי). קחו בחשבון שזו חנות מעצבים, כל פריט שם הוא ייחודי ולפיכך גם המחירים לא זולים. אבל, גם אני וגם אחותי מצאנו שם דברים מאוד מיוחדים (סרפן וטוניקה בסגנון אתני). תיהנו וספרו חוויות אם שווה כיום להגיע אליו משום שאני מכירה אותו ואת הקולקציה נכון ללפני שנתיים.
 

Agnetta

New member
אני הזכרתי את ששון קדם

בהודעות שלי היותר ישנות. מלבד החנות בדיזינגוף הפריטים שלו נימכרים בחנויות שונות של מעצבים ברחבי הארץ. בירושלים יש בקניון מלחה חנות שניקראת "מוזה" ומוכרת פריטים שלו ביחד עם פריטים של מעצבים אחרים וד"א ניתן בחנות הזאת למצוא דברים במידות גדולות יותר. לי אישית בארון יש 2 שמלות של ששון קדם ו 2 חליפות. הוא כבר קיים כמה שנים בשוק. המכירים שלו: זוועתיים!!!
מיכנס יכול לעלות בממוצע משהו כמו 400-500 ש"ח. חליפות יכולות להגיע ל 800-1000 ש"ח. הוא מעצב למידות גדולות כי אישתו היא אישה גדולה והוא רצה לתת לה להרגיש מיוחדת ולכן החל להתעסק באופנה למידות גדולות.
 
למעלה