שלום לכן! =)

הבנתי מה שאת אומרת, אבל ...

דבר ראשון, אני לא באה לפה כדי למתוח ביקורת על איפה את מעבירה את הגבול שלך, חס וחלילה. אני מתעניינת כי אני חושבת שזה נושא מעניין מאוד ואני רוצה לשמוע אותך ואת הדעה שלך לגבי הגבול. דבר שני, אני לא חושבת שזה בא במטרה לפגוע אם הוא רוצה להתנסות. זה היה פוגע אם הוא היה בוגד, זה היה פוגע אם הוא לא היה מספר וזה היה הכי פוגע אם הוא פשוט היה קם והולך ויוצא אחר-כך עם מישהי אחרת (לא כך?) אני חושבת שכשלזוג יש תקשורת טובה, שאם אחד מהצדדים מרגיש חסך בהתנסויות, והוא מרגיש שהוא יכול לבוא ולדבר עם בן/בת הזוג על כך סימן שיש מקום לקצת חופש.. מה רע? אז מה, אז תאיימי עליו שלא תחזרי אליו - אז כמובן שהוא לא ילך, כי הוא מת עליך בכל מובן שהוא! אז הוא ישאר איתך כי הוא אוהב אותך, וירגיש תמיד שהוא הפסיד משהו.... זה עדיף?

זה מה שאני חושבת, מה לעשות...

אם חבר שלי היה אומר לי שהוא התאהב במישהי אחרת הייתי זורקת אותו. למה אני צריכה להיות עם מישהו שאוהב מישהי אחרת? רק לי זה נראה נורא? את נותנת לו לבדוק? כאילו סופ"ש אחד איתך סופ"ש אחד איתה? מה זה לבדוק? כאילו WTF? רוצה להיות איתה, מי אני שאעצור בעדך, שיהיו לך אחלה חיים. לתת לו להתנסות במה שהוא צריך כשהוא צריך? אני לא הייתי סובלת מצב בו חבר שלי היה בא ואומר לי שחסר לו נסיון מיני, הוא הולך לשכב עם כמה בנות ולחזור אליי. אולי אני זקנה, לא יודעת, אבל אני לא מוכנה לסבול התנהגות כזאת מצד אף אחד.

תוספת קטנה...

או שהוא איתי ב 1000000%, או שהוא לא איתי בכלל. אין אצלי דבר כזה שהוא יהיה איתי ויאהב אחרת, או יהיה איתי ויתנסה עם אחרות, זה כן בגידה. את טוענת שאת מוכנה שהוא יבגוד בך בהסכמה, אני לא.

לא זכור לי שטענתי דבר כזה, אבל אם את אומרת

נראה שאת הרי יודעת הכל, אז לכי על זה
אני טוענת לחופש. אם חבר שלי רוצה להיות עם מישהי אחרת, אני אתן לו ללכת בלי סצנות ולבכות לו ולהגיד לו מה מי מו. זה מה שאני טוענת ואם אחרי X זמן הוא ירצה בי בחזרה, אני אקח אותו. ולדעתי זה ממש לא סמרטוטיות, אלא הבנה ואהבה אמיתית. את טוענת שאת אוהבת את הבחור שלך, אבל אם הוא בטעות ירצה ללכת לבדוק את השטח, לא תתני לו לחזור? איפה האהבה פה?

McBlack

New member
לא יצא לי ממש לחפור בשירשור

אבל ממה שקראתי אני חייבת לשאול - את לא חושבת שזה נואש ואפילו זול לקבל חזרה בחור אחרי שהוא הלך והתפרפר?
רק המחשבה על שהבחור שלי יהיה עם אחרת עושה לי בחילה... אני לא מסוגלת לגעת בו רק מעצם המחשבה, תודה לאל הוא כזה מונוגמיסט
אולי זאת הבנה, אבל בעיניי זה באמת משפיל... כאילו שתתפשרי על מישהו שלא ממש רוצה אותך, גם אם הוא אומר שהוא אוהב אותך והוא באמת יחזור אלייך בסוף היום, זה נשמע לי כמו אהבה לא בריאה בעליל...

לא מסכימה איתך בכלל.

אני קוראת סמויה פה ושם, קראתי את מה שרשמת ובשבילי זה היה מזעזע. אם מישהו היה אומר לי שהוא רוצה לבדוק וכ'ו וכ'ו, הייתי שולחת אותו כיבינימט כל כך מהר, שהוא לא היה מבין מאיפה זה בא לו. אתה רוצה לבדוק? לך תבדוק עד מחר, אבל אלי לא תחזור יותר. ניחא, דעתי בלבד.

McBlack

New member
הא? איזה מן דבר זה להגיד? ../images/Emo12.gif

את לא מכירה אותה, והיא כולה הביעה דיעה... היא לא תקפה אותך, פשוט לא הסכימה, זה כל הרעיון בדיון, ויפי המאוהבת הזאת הורידה לגמרי את הרמה כשהגיבה לה ככה
אם הפריע לך שהיא קוראת סמויה אז תרשי לי רק להזכיר לך שהרבה פה בפורום התחילו באותה צורה... אז אני לא רואה סיבה למה לזלזל. חבל.

toxic babe

New member
גם לאהבה יש גבול

אם החבר אומר לי בצורה היפותטית שבחיים שלו הוא רוצה להתנסות עם הרבה בחורות, אני אעלב מזה- אפשר לומר שכבר יצא לי להעלב מזה- כי כרגע אני איתו ואני רוצה להרגיש הכי נאהבת, שרק אותי הוא רוצה. אבל, אם הוא יגיד לי שהוא מצא מישהי שמוצאת חן בעיניו והוא היה שמח לשכב איתה, הייתי אומרת לו בהצלחה, כנראה שעדיין היו לי רגשות אליו כי הם לא נעלמים בפתאומיות, אבל לעולם לא הייתי משחררת אותו ואומרת לו "כשתתנסה תחזור אני אחכה לך בזרועות פתוחות" ממש לא!! זה העניין שאני לא אחכה, כי מהרגע הזה כל אחד הולך לדרך אחרת. אם הוא עשה בחירה והעדיף מישהי אחרת, אני לא רוצה להיות איתו בידיעה שיש עוד מישהי. אני אמשיך הלאה, עד כמה שיהיה לי כואב. בינתיים הוא פשוט העליב- אמר שאנחנו זה לא לנצח ושאף אחד לא יחיה בסרט, אלו בערך היו המילים שלו- וכן נפגעתי. אבל נדבר על זה ונפתור את זה איכשהו.

את ממש סוטה מהכיוון של מה שאני אומרת ../images/Emo13.gif

אני מדברת על מצב שהוא לא אומר לך שהוא יחזור.. הוא הלך. ביי. עבר X זמן והוא רוצה לחזור. מה תגידי לו? לך קיבינימאט כי פעם אחת הלכת אז מבחינתי זה- זהו? אז מבחינתי לא. על זה אני מדברת.... יו איך את מגזימה, השם ישמור!

אני מגזימה?

את תעשי מה שטוב לך, בסדר? אם הוא יחזור? אשלח אותו שוב כיבינימט. [אבל הפעם רחוק יותר]. אני לא אגיב לך יותר, שיהיה לך ערב טוב.

Clueless Maiden

New member
בעע

חבר שלי אמר בדיוק את זה. ז"א, אף פעם לא אמרתי שנהיה לנצח ביחד, אבל לא שללתי על הסף את האפשרות. והוא בערך, כן. ומאז אני דוגלת באותה גישה. אם הוא אומר ש"יהיו לי עוד הרבה גברים בחיים" (כ"כ נעלבתי כשהוא אמר את זה), אז בסדר, אני גם אראה אותנו כזמניים בלבד :\

McBlack

New member
אוי ואבוי... להגיד שהוא היה רוצה להתנסות זה

דבר אחד אבל להגיד שהוא רוצה לזיין מישהי ספציפית זה משהו אחר ואת זה בכלל לא הייתי מוכנה לסבול
ושוב, אני מזדהה עם מה שאת אומרת, גם האקס היה אומר את זה, שבשלב מסויים אנחנו ניפרד כי יימאס לי ממנו, באותו זמן ממש לא יכולתי לדמיין את זה כי במקביל גם דיברנו על לעבור לגור יחד... תנסי להוציא לו מהראש את הג'וק הזה שתיפרדו (מצטערת אבל שכחתי, הוא קרבי? כי קרביים נוטים נורא לרחם על עצמם ולהתמסכן על האזרחות האומללה שלהם עד כדי בחילה, יציאה מוחלטת מגבולות המציאות).

למעלה