שלום לכם

eyalrdt

New member
שלום לכם

הגעתי הנה בעקבות המלצה בפורום זיהוי שירים, אני מנסה לזהות את המנגינה הבאה http://uploadhut.com/download/image.php/?file=170460.mp3 ועקב השורשים המזרח אירופים של המוזיקה המליצו לי לשאול כאן אם מישהו מכיר אותה תודה מראש :)

M a r U s k A

New member
טוב אז אנחנו לא פורום לזיהוי שירים!

כמה חבל שהפורום הזה איבד את זהותו

SpyKid

New member
אפשר, לדוגמא, לשלוח הודעות

פרטיות לחברי פורום לשעבר, בתקווה שהם פשוט שכחו מקיומו של הפורום וכשייזכרו יחליטו לבקר בו
אם כי לקיריל יהיה קל יותר לעשות את זה, כי יש לו את האופציה הזאת לשלוח הודעה לכל רשימת החברים, כמו שהוא עושה לפני מפגשים.

כן אבל ניראה לי אם לאנשים

אין זמן לפורום אין להם זמן גם לתפוז והם לא יקבלו מסר אישי

SpyKid

New member
הפורום איבד את זהותו בין היתר כי

אנשים שפעם היו כותבים בו הרבה עזבו מכל מיני סיבות ומבקרים פעם בחודש, בעיקר במטרה להתלונן על כך שהפורום הוא לא כפי שהיה ובמטרה לנזוף בחברי הפורום. אני לא באה לתקוף אישית, זכותו של כל אחד להפסיק לכתוב בפורום, אבל אח"כ אין סיבה להתפלא ש-3 אנשים לא מצליחים לשמור על הפורום במסגרת שבה היה פעם.

SpyKid

New member
אגב,

"זה לא פורום זיהוי שירים" היא לא בדיוק הודעה נחמדה לכתוב למישהו שבא לראשונה לפורום בתקווה לקבל עזרה, במיוחד אחרי שהפנו אותו מפורום אחר, ולאור העובדה שאנשים אחרים ששאלו שאלות דומות קיבלו לעיתים את העזרה שחיפשו.

M a r U s k A

New member
אגב...

נטשה תרגיעי! כן ואלה נמאס לי שהפכנו להיות פורום לזיהוי שירים ולתרגומים! והדברים שבאמת הרתיח אותי שפורום לזיהוי שירים שולח אנשים לפה כדי שנזהה להם שירים ונתרגם להם מילים, מישהו במקרה מפורום זיהוי שירים טרח לקרוא את דבר המנהל ולהבין את מהות הפורום?! מישהו מהנכנסים עם שאלות כאלה התעניין על מהות הפורום?! וחוץ מזה נטשה, סליחה באמת שאני חיילת, מתנצלת על כך לפנייך! סליחה שאני עובדת משעה שמונה עד שש - שבע ומקבלת על כך 10 שקל ביום! וסליחה שאין לי אינטרנט במשרד כי אני בחיל המודיעין! אני נכנסת לפורום כל יום, פשוט כשאני רואה שהמנהל לא נמצא ובכלל מתכוון להעביר את ההנהלנה כי נמאס לו לנהל את הפורום זה מבאס רותי, כשאני רואה שכל דיון חדש חדש שנפתח נגמר בשתי הודעות גם זה מבאס אותי וכשאני רואה שאף אחדג לא מתייחס לתגובות ולהערות שלי... אין לי מה להוסיף! כי פשוט אין עם מי לנהל את הדיון! ואת הבעיות האישיות שלך איתי על תוציאי עליי בפורום! אני בטוחה שאם היית מעלה דיון והתגובות אליו היו "מה אכפת לי?" , "שיעשו מה בראש שלהם".. זה היה מציק לך, כי את משתדלת לעשות משהו לשם שינוי וכולם מצפצפים עלייך.. אם תחזרי לדיון של סוניה תשימי לב שזה הביך אותה ופגע בה! יכולתם להיות לפחות קצת יותר מנומסים. ואני בתור אחת שאין לה מושג מה זה קבלה ציפיתי לקרוא את תגובות האחרים ולשקול והגיב בהתאם אבל אממ לא היה ממה! ותפסיקי לרמוז פה בכל דרך אפשרית שאני ילדותית בסדר
אין לך שום זכות להגיד זאת ולא לרמוז לכך! התגובות שלי כאילו משום שנמאס לי לראות את הפורום כורס ומאוד אכפת לי ממנו... אפילו יותר מדי!!! אילו היית יודעת כמה מפגשי פורום התקיימו עם שיתוף פעולה שלי , כמה דיונים וסוגיות הועלו בפורום בגלל כל מיני רעיונות ודעות שהצעתי למנהל הפורום הזה ולחבריו... ואת יודעת מה? אני בכלל לא מבינה למה אני צריכה לתת לך דין וחשבון ...

Janem

New member
מממ...

הקטע של ה11.50 ש"ח ביום באמת מעצבן... כאילו ממש אין צדק. נגיד אני עושה עבודה של אזרח עובד צה"ל במפעל, שאלו ממש עבודות שחורות כמו צביעה, שטיפה, טיפולי ג' שלכלי רק"מ... וכאילו פועל שחור בחינם... מוסכניק בחינם... באמת חרא כל העסק הזה. בגלל זה אני עובד עוד אחרי זה.... אבל אין חיים. נגמרו ):

M a r U s k A

New member
11.50?

אתה בטוח? לא פחות?
אני לא יודעת מה איתך המשכורת שלי היא 350 שקל בקושי...

Janem

New member
נו כן לזה התכוונתי...

חחחחחחחח יששששש שקל וחצי!!!! עכשיו אני מליונר!!!!! יאייי!!! כל הכבוד לצה"ל תאמינו לי \:

Janem

New member
כע!!!! קבע!!! החלום הישראלי...

נגד בקבע מתחיל מ3800 שקל בחודש... נגיד והוא בעל תואר אז זה 4200, זה עדיין לא רחוק מהמינמום. גם קצין מתחיל בקבע לא מקבל הרבה יותר מזה. מה גם שיש עליו 80000 עיניים ועל כל פשלה קטנה דופקים לו קנסות במשפט, פעם 500 פעם 300 ובסוף אין משכורת. חחח

SpyKid

New member
אין זמן, אין משכורת... קשה קשה...

בנוגע ל"רמיזות" שלי כביכול על כך שאת ילדותית (למעשה, לא ניסיתי לרמוז את זה), הרשי לי לצטט [לקוח מהאתר bash.org]
או במילים אחרות, אין צורך ברמיזות כשההודעות מדברות בעד עצמן. ובחזרה לנושא, ראשית, אני דווקא רגועה, בניגוד למישהי אחרת פה
"הדברים שבאמת הרתיח אותי שפורום לזיהוי שירים שולח אנשים לפה כדי שנזהה להם שירים ונתרגם להם מילים, מישהו במקרה מפורום זיהוי שירים טרח לקרוא את דבר המנהל ולהבין את מהות הפורום?! מישהו מהנכנסים עם שאלות כאלה התעניין על מהות הפורום?!" אז לכי לפורום זיהוי שירים ותצעקי גם עליהם, רצוי בתוספת קישור לתקנון הפורום ועצות לבביות לנסות להבין את מהותו. (או ברצינות, אני מניחה שאנשים נחמדים בסה"כ רצו לעזור לו במקום להצהיר דברים בסגנון "זה הפורום שלי שתרמתי לו כל כך המון* [...], לך לחפש עזרה במקום אחר"). "ואת הבעיות האישיות שלך איתי על תוציאי עליי בפורום!" אין לי שום בעיות אישיות איתך. מעולם לא יצא לי לשוחח איתך מחוץ לפורום ואני לא מכירה אותך טוב מספיק מהפורום. "אני בטוחה שאם היית מעלה דיון והתגובות אליו היו "מה אכפת לי?" , "שיעשו מה בראש שלהם".. זה היה מציק לך, כי את משתדלת לעשות משהו לשם שינוי וכולם מצפצפים עלייך.. אם תחזרי לדיון של סוניה תשימי לב שזה הביך אותה ופגע בה! יכולתם להיות לפחות קצת יותר מנומסים." יש נושאים שאין הרבה מה להרחיב עליהם, במיוחד מצד אנשים שלא מבינים יותר מדי בנושא הדיון ו\או שהנושא לא קרוב אליהם. בנוסף, לאחר מכן הגבתי ברצינות וביתר הרחבה באותו שרשור. בכל מקרה לדעתי לא הייתה שום בעיה בניסוח התגובות של שאר חברי הפורום. ניסוח פוגע או לא מנומס היה יכול להיות בסגנון "אנשים שעוסקים בקבלה הם אידיוטים גמורים", למשל (לא שאני חושבת ככה, זו דוגמא). * "אילו היית יודעת כמה מפגשי פורום התקיימו עם שיתוף פעולה שלי , כמה דיונים וסוגיות הועלו בפורום בגלל כל מיני רעיונות ודעות שהצעתי למנהל הפורום הזה ולחבריו..."

למעלה