אין זמן, אין משכורת... קשה קשה...
בנוגע ל"רמיזות" שלי כביכול על כך שאת ילדותית (למעשה, לא ניסיתי לרמוז את זה), הרשי לי לצטט [לקוח מהאתר bash.org]
או במילים אחרות, אין צורך ברמיזות כשההודעות מדברות בעד עצמן. ובחזרה לנושא, ראשית, אני דווקא רגועה, בניגוד למישהי אחרת פה
"הדברים שבאמת הרתיח אותי שפורום לזיהוי שירים שולח אנשים לפה כדי שנזהה להם שירים ונתרגם להם מילים, מישהו במקרה מפורום זיהוי שירים טרח לקרוא את דבר המנהל ולהבין את מהות הפורום?! מישהו מהנכנסים עם שאלות כאלה התעניין על מהות הפורום?!" אז לכי לפורום זיהוי שירים ותצעקי גם עליהם, רצוי בתוספת קישור לתקנון הפורום ועצות לבביות לנסות להבין את מהותו. (או ברצינות, אני מניחה שאנשים נחמדים בסה"כ רצו לעזור לו במקום להצהיר דברים בסגנון "זה הפורום שלי שתרמתי לו כל כך המון* [...], לך לחפש עזרה במקום אחר").
"ואת הבעיות האישיות שלך איתי על תוציאי עליי בפורום!" אין לי שום בעיות אישיות איתך. מעולם לא יצא לי לשוחח איתך מחוץ לפורום ואני לא מכירה אותך טוב מספיק מהפורום.
"אני בטוחה שאם היית מעלה דיון והתגובות אליו היו "מה אכפת לי?" , "שיעשו מה בראש שלהם".. זה היה מציק לך, כי את משתדלת לעשות משהו לשם שינוי וכולם מצפצפים עלייך.. אם תחזרי לדיון של סוניה תשימי לב שזה הביך אותה ופגע בה! יכולתם להיות לפחות קצת יותר מנומסים." יש נושאים שאין הרבה מה להרחיב עליהם, במיוחד מצד אנשים שלא מבינים יותר מדי בנושא הדיון ו\או שהנושא לא קרוב אליהם. בנוסף, לאחר מכן הגבתי ברצינות וביתר הרחבה באותו שרשור. בכל מקרה לדעתי לא הייתה שום בעיה בניסוח התגובות של שאר חברי הפורום. ניסוח פוגע או לא מנומס היה יכול להיות בסגנון "אנשים שעוסקים בקבלה הם אידיוטים גמורים", למשל (לא שאני חושבת ככה, זו דוגמא). *
"אילו היית יודעת כמה מפגשי פורום התקיימו עם שיתוף פעולה שלי , כמה דיונים וסוגיות הועלו בפורום בגלל כל מיני רעיונות ודעות שהצעתי למנהל הפורום הזה ולחבריו..."