jjj1 יקרה.
תפיסות עולם, ושינויים. משו שלי. את דרכי הרוחנית אלק, התחלתי גם כן דרך הספרים "היפים". ואני רוצה לומר לך שהיו לי אלפי תאוריות יפות. אך כולם החזיקו מעמד בדיוק יומיים. קוראים את הספר, ועד הספר הבא דברים משתנים. ... בעיקבות הטיפול שאני עוברת, ע"י פסיכו´, גיליתי שאין קיצורי דרך. .. אך הבה לא נעשה השלכות. ... לדעתי האישית, הספרים הללו הם משו כמו אינסטנט. מיידי. מהיר. ולא במיוחד עמיד. .. לדעתי התפיסות שלנו משתנות בהתאם לבחירה שלנו לחוות. ככל שנחוה יותר, כן נשנה יותר. ככל שנדבר על מה שמציק, כן נוכל לפרוק אותו, ולשנות דפוסי חשיבה. ... דוגמא. דיברת על כסף כדבר מלוכלך. אני גם כן פעם חשבתי כך. ואז היתה לי גם כן תובנת ספר כזו. אך היא חלפה במיידי, בעוד שאני נישארתי עם ההסתכלות שלי. .. אני חושבת שיש מקום להבין למה ישנה תפיסה כזו מלחתחילה. מה המקור שלה. אצלי זה דיי ברור. ואצלך? האם תרשי לעצמך להיכנס לניבכי נישמתך ולגלות למה כסף הוא מכוער עבורך? מה בו מכוער. הכי פשוט לי לומר לך חומר ורוח, אין האחד מתקיים ללא השני. אך האם זה מה שישנה את תפיסתך? אולי מלחתחילה יש לברר למה תפיסתך היא כזו. .. ואלי לא. ואולי זו הייחודיות שלך. אז רק בגלל שמישו כתב את זה, תשני? אולי כמו שאביבית ציינה, תנסי לחשוב למה את בכלל רוצה לשנות. .. זה שמישו הולך עם סרבל או חליפת מליון דולר, לא עושה אותו יפה יותר, או רוחני יותר. .. כמה כתבתי. התעייפתי. לילה.. שם ים.