שלום לכם...

• פותח הנושא jjj1
  • פורסם בתאריך

טרהלהלה

New member
מכאן נובע

שממש קל לשעשע אותך... אוחחחחחחחחחח אני מקווה שהשעשוע לא כולל מבט נוקב בי והתפרצות צחוק היסטרית...

טרהלהלה

New member
זה או

שתתחילי לצחוק צחוק פרוע או שתתחיל לבכות... בכל מקרה הטישו מוכן...

טרהלהלה

New member
הייי

יופי שהחלטת לצוף...
קצת קשה לשנות את התת מודע שלנו כי הוא פשוט לא מודע.. על מנת לשנות דרכי חשיבה עובדים בשיטות קוגנטיביות שונות. ולפיכך הדבר תלוי במה שאת רוצה לשנות. (כמו שגילגיל רשם בפתיחה... לפעמים דווקא השיטות ההתנהגותיות יותר אפקטיביות)

שם ים

New member
jjj1 יקרה.

תפיסות עולם, ושינויים. משו שלי. את דרכי הרוחנית אלק, התחלתי גם כן דרך הספרים "היפים". ואני רוצה לומר לך שהיו לי אלפי תאוריות יפות. אך כולם החזיקו מעמד בדיוק יומיים. קוראים את הספר, ועד הספר הבא דברים משתנים. ... בעיקבות הטיפול שאני עוברת, ע"י פסיכו´, גיליתי שאין קיצורי דרך. .. אך הבה לא נעשה השלכות. ... לדעתי האישית, הספרים הללו הם משו כמו אינסטנט. מיידי. מהיר. ולא במיוחד עמיד. .. לדעתי התפיסות שלנו משתנות בהתאם לבחירה שלנו לחוות. ככל שנחוה יותר, כן נשנה יותר. ככל שנדבר על מה שמציק, כן נוכל לפרוק אותו, ולשנות דפוסי חשיבה. ... דוגמא. דיברת על כסף כדבר מלוכלך. אני גם כן פעם חשבתי כך. ואז היתה לי גם כן תובנת ספר כזו. אך היא חלפה במיידי, בעוד שאני נישארתי עם ההסתכלות שלי. .. אני חושבת שיש מקום להבין למה ישנה תפיסה כזו מלחתחילה. מה המקור שלה. אצלי זה דיי ברור. ואצלך? האם תרשי לעצמך להיכנס לניבכי נישמתך ולגלות למה כסף הוא מכוער עבורך? מה בו מכוער. הכי פשוט לי לומר לך חומר ורוח, אין האחד מתקיים ללא השני. אך האם זה מה שישנה את תפיסתך? אולי מלחתחילה יש לברר למה תפיסתך היא כזו. .. ואלי לא. ואולי זו הייחודיות שלך. אז רק בגלל שמישו כתב את זה, תשני? אולי כמו שאביבית ציינה, תנסי לחשוב למה את בכלל רוצה לשנות. .. זה שמישו הולך עם סרבל או חליפת מליון דולר, לא עושה אותו יפה יותר, או רוחני יותר. .. כמה כתבתי. התעייפתי. לילה.. שם ים.

*אביבה*

New member
אוחחחחחחח שם ים שמש כאן

איזה יופי כתבת, איזה יופי את איזה שינוי!!!!!!!

שם ים

New member
אני עדין עם הקפה.

תיכף מתארגנת ומארגנת. הארון שלי אתמול התהפך לו
ויש קצת כלים בכיור. אולי תשלחי אליי את איש, לא יפה, תכבדי אותנו בעזרתו האדיבה
. ומה היום את מבשלנת? אוזני חנק? רק אל תישכחי להוסיף קצת מהצהוב
שם ים.

שם ים

New member
מבושלן.

לבשלן, לצלמן, ... ועוד מילה, תובשלים. אה וגם אוכלים. ... תוסיפי לאבן שושן
... ומזה הכל מוכן? אתמול קניתי לי המבורגר למיקרו שבא עם לחמניה והכל, זה היה טעים. באמת. אני מאוד אוהבת לבשלן. אך הלוח זמנים המטורף שלי לא מאפשר לי (קלטת את הנימת האלק שלי?). סתם. זה הכל סתם. ... ניתקעתי בלי נענע
אבל יש את ה.. חחחחחחח תצחיקי אותי עודדד. שם ים.

*אביבה*

New member
ואני אוהבת לבשלל.

ולחשלל, ומבשלל, ומבלבל, ומבלל, איפה נתקעת בלי נענע?

*אביבה*

New member
מה לנחש?

נחש צפע, נחש פיתון, נחש עקלתון, נחש משקפיים שנושק לשפתיים צצצצשששששששששצשצשצשצשצשצ......

שם ים

New member
איפה ניתקעתי בלי נענע..חחחחחחח

ומה נחש? צצצצצצצצצצצצצצצצ את בקטע המ´וצ´וליאני?

*אביבה*

New member
פוי.....

תתביישי לך. ככה מדברים? ועוד על הבוקר? פוי. אצלנו בפולניה לא היה דבר כזה! גועל נפש! אני סתם חשבתי לי לתומי על הנחש מהסרט "ספר הג´ונגל" שהיתה לו ססססינוסססיטיססס..... טוב, כנראה שנתקעת רציני.....בלי הנענע... רוצה לדבר על זה?

למעלה